- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
RCH663
üzenetére
Kíváncsi lennék én is egy ilyen tesztre. Egyenlőre nem túl biztató a kép, merthogy van egy pár videó pl. Youtube-on fent és ott a kérdezőknél bizony van, aki szó szerint írja, hogy "milyen beállításokkal játszol, mert az én 3930K-mnál sem tudom kimaxolni a csúszkákat". Most írtam egy pár ilyen felhasználónak YT-on keresztül, de egyenlőre nem válaszoltak. Szóval itt sajnos kezd nekem is félelmem lenni, hogy tökéletes gép még mindig nincs.
Egyébként azzal semmiképpen nem értek egyet, hogy ez mindig is így lett volna (volt anno ilyen hozzászólás is), mert amikor kijött, akkor örültem ha sárkányrepülővel tudunk repülni VFR-t, most meg VC-ben viszek egy PMDG-t akár add-on repülőtéren, tehát jelentőset javult a futásteljesítmény.
Jorus: Mondanom sem kell, hogy nem csak az FSX miatt szoktam új gépet venni, baromira élvezem, hogy bármelyik játékomat (FS-en kívül) úgy indítok, hogy minden max-ra és had szóljon. De azért azt mégsem vállalnám be, hogy mindent újra megvegyek FS9-re, ezt komplett hülyeségnek tartanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest