- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
Pontos útbaigazítás, a topikot zárom.
-
Brehmem
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a Flickr accountomat upgrade-lni Pro-ra. A rendszer ezt sehogy sem akarja. Van yahoo id-m is, ott már töröltem a metódusokat és a Flickr-ből újra hozzáadni ahogy a faq javasolta de semmi. Sem a PayPal sem a közvetlen bankkártya használata sem hozott eredményt, ahogy a utolsó lépcsőhőz a fizetéshez érek a következő üzenettel találkozom:
An error has occurred
There is an error with the payment method information. Please check the information and re-enter it or use another payment method. If the problem persists, please contact Customer Care.Próbáltam már más bőngészővel is - semmi. A kártyát és a paypal-t is szoktam használni gond nélkül tehát az adatok stimmelnek. A yahoonak küldött mailre még nem jött válasz (jó pár napja) tehát nem kapkodják el.
Aki végigjárta az utat és esetleg sikerrel járt kérem ossza meg velem a megoldást.
Üdvözlettel
Aktív témák
- Robotporszívók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest