- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Na, én is megkaptam végre mára, köszönet a beépített emberemnek, aki előrendelte, átvette és elküldte nekem.

Az első tapasztalatim vegyesek. A játék csodaszép, 1440x900-ban minden maxon megy a 400/400-on járó R9550-esemen. Ez a konfig szűk keresztmetszete, a többi mindenképpen elég kell legyen neki. Mondjuk szűrőket, élsimítást alapból kikapcsoltam.
Maga a játék teljesen jól kezelhető, a menü javult, az intró maradt, az új ötletek jók, bár ezt majd az idő eldönti. Ami feltűnt, hogy az irányítás sokkal inkább arcade, mint az első részben, sokkal könnyebb az egész játék (mondjuk ott már 80% felett vagyok, a Gold versenyek végét csinálom), sokkal elnézőbb a gép, gyengébbek az ellenfelek, nem fognak meg a tereptárgyak, könnyebb az úton maradni; ezek elég furcsák nekem.
A Destruction Derbyt próbáltam még, az viszont sokat javult az előző részhez képest, sokkal áttekinthetőbb, átláthatóbb a pálya, könnyebb megtalálni az ellenfelet.
Ez a nagy robbantós, minden tűzbe borul dolog nekem annyira nem jön be, de majd megszokom.
A fizika amúgy is inkább vicces, az első részt sem a realitásért szerettük, de az valahogy mégis komolyabb volt. Ezek a habszivacsként pattogó kövek, kukoricaszárként ledarálhtaó kerítések kicsit viccesek, olyan komolytalannak tűnik tőlük az egész.
A térképet a bal alsó sarokban nem lehet beállítani, hogy az egész pályát mutassa, mint az első részben?
Nos, hirtelen ennyi az észrevétel, vélemény, kérés, kérdés, most el aludni, mert hosszú és fárasztó napom volt, de hétvégén összehozhatunk egy multit, ha addig nem sikerül.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest