- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Dobjátok a padlóla, le!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Na, én is megkaptam végre mára, köszönet a beépített emberemnek, aki előrendelte, átvette és elküldte nekem.

Az első tapasztalatim vegyesek. A játék csodaszép, 1440x900-ban minden maxon megy a 400/400-on járó R9550-esemen. Ez a konfig szűk keresztmetszete, a többi mindenképpen elég kell legyen neki. Mondjuk szűrőket, élsimítást alapból kikapcsoltam.
Maga a játék teljesen jól kezelhető, a menü javult, az intró maradt, az új ötletek jók, bár ezt majd az idő eldönti. Ami feltűnt, hogy az irányítás sokkal inkább arcade, mint az első részben, sokkal könnyebb az egész játék (mondjuk ott már 80% felett vagyok, a Gold versenyek végét csinálom), sokkal elnézőbb a gép, gyengébbek az ellenfelek, nem fognak meg a tereptárgyak, könnyebb az úton maradni; ezek elég furcsák nekem.
A Destruction Derbyt próbáltam még, az viszont sokat javult az előző részhez képest, sokkal áttekinthetőbb, átláthatóbb a pálya, könnyebb megtalálni az ellenfelet.
Ez a nagy robbantós, minden tűzbe borul dolog nekem annyira nem jön be, de majd megszokom.
A fizika amúgy is inkább vicces, az első részt sem a realitásért szerettük, de az valahogy mégis komolyabb volt. Ezek a habszivacsként pattogó kövek, kukoricaszárként ledarálhtaó kerítések kicsit viccesek, olyan komolytalannak tűnik tőlük az egész.
A térképet a bal alsó sarokban nem lehet beállítani, hogy az egész pályát mutassa, mint az első részben?
Nos, hirtelen ennyi az észrevétel, vélemény, kérés, kérdés, most el aludni, mert hosszú és fárasztó napom volt, de hétvégén összehozhatunk egy multit, ha addig nem sikerül.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Battlefield 6
- SONY LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 Intel Core i7-12700 16/512 asztali számítógép
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest