- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
Kicseréltem a letöltő vinyót majd átneveztem a az új vinyó betűjelét.
Azóta nem tudom megnyitni a flashfxp-ben a beállítások menüt.
Elszáll a program.A bug riportban "invalid image list" error üzenetet ír.
Feltelepítettem újra ráadásul másik könyvtárba is.
De ugyanezt a hibát produkálja.Help!
-
Sickboy25
addikt
válasz
tupacamaru #26 üzenetére
köszönöm kiprobalom!!
-
tupacamaru
veterán
válasz
Sickboy25 #25 üzenetére
Azt nem tudom hogy miért jelenít meg mindent duplán, de a másikban tudok segíteni.
Options->File Exist Rules Itt a Downloadingnál: Smaller, Larger->Auto Overwrite; Same->Auto Skip. Így a már létező és méretileg egyező fájlokat automatikusan kihagyja. A méretileg kisebb és nagyobb fájlokat pedig automatikusan felülírja.
-
Sickboy25
addikt
hi all!
vki segítsen nekem!
Miért van az ,hogy a letölteni kívánt film ,játék stb... rar fáljait duplán jeleníti meg és nem lehet magára hagyni ,mert minden filmnél rákérdez!!, hogy ilyen nevű fájl már létezik lecserlem e stb.....
segítsetek légyszi
-
manhunt008
csendes tag
Hy aszt szeretném kérdezni tőletek, hogy letölteni szeretnék flash fxp-vel de nem jártam sikerrel a program már föntvan de nem tudok letölteni vele segítsetek!ELŐRE IS KÖSSZ!!
-
blackvinyl
tag
Flashfxp-vel szeretnék sok file-t letölteni és azt szeretném ha a 35megánál nagyobbakat ne szedje le. Egyesével végignézni nagyon sok idő lenne.
Mit és hogy kellene beállítanom?
Köszi -
frizso
senior tag
Magyarosítás itt:Flashfxp hun
Közvetlen letöltés -
pancsy
csendes tag
Tudja vki hol kell a flashfxp-nél regisztrálni? A progi már megvan, de még nem tudok filmet letölteni
Ha vki tud akkor létszi segítsen!Előre is köszike.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki nem tudja,hogy miként lehet úgy beállítani,hogy ha megszakad a kapcsolat, akkor ne csak a csatlakozás legyen automatikus hanem egyuttal a letöltés is?
-
benjoe1
aktív tag
Be lehet vhogy állítani ezt a progit, hogy a letöltés után kikapcsolja a gépet, mint a flashget?
-
Nabu
aktív tag
Sikerült valakinek a progihoz magyarítást szerezni, csinálni???
-
norbee3al
tag
helló
a gondom hegy letöltésnél eléri a 100%-ot egy fájlnál és megáll, se kép se hang. ha lelépek és megint kapcsolódok akkor minden ok. de magától nem lép le, mi lehet a gond? -
Relisys
senior tag
Van vmi magyarosítás a progihoz?
-
metaldog
senior tag
Hi én flash okatatása című diploma munkát csinálok nincs valakinek valami anyaga vagy kész dolgozata ez ügyben? Vagy az is jó lenne ha flash-en belül egy bizonyos témáról küldene valaki bővebben kifejtett anyagot mindegy milyen téma csak flash legyen.
-
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy ftp uploadnál ha nincs hely hibával leáll a feltöltés hogyan oldható meg, hogy addig próbálkozzon újra amig nem sikerül?
Flashfxp-vel próbáltam, letöltésnél folytatja is ha megszakad vagy időtúllépés van stb, de uploadnál nem hajlandó.Hol kell ezt beállítani vagy ha ezzel nem akkor melyik progival oldható meg? -
nkpolip
tag
Nekem is ugyan az a bajom mint az elöttem szóló Relisys-nak!A letöltési sebesség leesik 0-ra sőt valamikor nem is indul el újra és még ki is lép aztán újra kell kapcsolódnia! Mitől lehet ez és mi lehet rá a megoldás? Ja amúgy belső hálós vagyok bár ez szerintem nem lehet gond! Segítség kellene sürgősen mert nem ülhetek itt és nézhetem na mikor ál meg!
-
drpele
senior tag
Nem tudja vki hogyan lehet beállítani a flashfxp-ben, hogy 2 szálon töltsön egy file-t?
Szerveroldalon megvan a lehetőség, de nem tudom beállítani a progiban -
Relisys
senior tag
senkinek se volt még ilyen problémája?
[Szerkesztve] -
Relisys
senior tag
Hello!
Nem tudja vki hogy miért megy le 0rá mindig a letöltési sebességem a flash fxp-ben? Ha például total commanderrel töltök ftp-röl akkor minden ok, csak flash fxp-nél csinálja eztJa és vmikor 0-ról ujbol elindul de idő kell neki szal nem tom mi van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest