- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
szabifotos #35522 üzenetére
Az 50 fok még nem sok. Főleg nem rossz érték laptopban. Nálam egy régi MX300 is van néha 45 fokos netezés közben, meg a 860 EVO is néha efölé megy, ha Win10 alatt böngészek, ezek 12 colos, rosszul szellőző szubnotiban lettek mérve. 70 fokig nincs gond.
(#35517) whited: furcsa amit írsz, a 730-as Intelen azért a vezérlő is jobb, meg van rajta DRAM cache, én úgy tudom, és az MLC NAND is gyorsabb rajta, szóval az A400-nál nem érezhetnéd lassabbnak. SSDOK képet rakjál be a 730-asról.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Használtam vagy 2-3 hétig én is, mivel nagyon lassan ment a csere.
És addig nem vettem ki a gépből, amíg nem kaptam meg a másikat.
De addig, az idő alatt semmi problémám nem volt a melegedésen kívül.
Már gondoltam arra is, hogy lehet ennek ez az üzemi hőfok.
Szóval nem hiszem, hogy baja lenne. -
Raymond
titán
válasz
Ezek mind ilyenek, nem kell parazni miatta. Az MX500 es jelek szerint a BX500 is. Nalam is laposban van, az akku mellett ami szinten nem segit neki
-
Nerazim
őstag
válasz
szabifotos #35501 üzenetére
Ha jól emlékszem 40 fölé nem nagyon megy nekem csak ha egy kicsit megizzasztom. Alapból kb 33-35 fok körül van. Játék alatt talán 50 fok körül szokott lenni, de rossz a memóriám. Az adatok csak tájékoztató jellegűek.
(#35500) Duliee
Az a config. ami az adataimban is szerepel. Annyira már nem új szerintem.
(Asrock_H81M_ITX#i5_4570#MSI_1050Ti_GAMING_4G#Crucial_Ballistix_Sport_2x4GB) -
dugo_
veterán
válasz
szabifotos #35504 üzenetére
És ugyanolyan NAND-ok voltak rajta, ugyanott volt elhelyezve a hőmérő dióda, ugyanazokat a SMART adatokat szolgáltatta, amiből a diagnosztikai programok ugyanazt a fok Celsiust számolták ki?
Maximum típuson belül lehet/érdemes ilyen összehasonlítást csinálni.
-
dugo_
veterán
válasz
szabifotos #35501 üzenetére
És? Ez nem HDD, hogy 30-40 fokon tartsd.
-
Frawly
veterán
válasz
szabifotos #35465 üzenetére
Felhasználásfüggő, hogy a Crucial-féle Momentum Cache (Samsungoknál Turbo Cache-nek van becézve) gyorsít-e. Próbáld ki néhány hétig vele aztán néhány hétig nélküle. Ha van elég RAM-od, akkor maradhat bekapcsolva.
-
Doky586
félisten
válasz
szabifotos #35465 üzenetére
"RAM-om van bőven (16GB)" Ha nem szoktál 10GB-nál nagyobb fileokat vagy több kisebb filet egymás után átmásolni és nem szoktad kikapcsolni a gépet a másolás után még percekig akkor valóban jó..
De egyébként inkább parasztvakítás hogy a teszteken nagyobb számot láss..
De ha 2TB RAM lenne a gépben (és szinte sose állítanád le) akkor valóban gyorsítana és hasznos lenne.
-
TIT
veterán
válasz
szabifotos #32135 üzenetére
Semmi gond,részvétem az edigitallal.
1x vett haver vinyót WD 1 hétbe telt mire elismerték,hogy rossz.
Soha többet semmit tőlük,főleg,hogy nem is olcsók.Nekem a SU800-at felismerte a hds.
-
Frawly
veterán
válasz
szabifotos #32135 üzenetére
Mostanában az SSD-s topikok arról szólnak, a HD Sentinel vagy hibát ír az SSD-re, vagy 80%-os teljesítményt. Szinte minden 2-3. hozzászólás. Közben meg kiderül, hogy csak nem ismerte fel jól az SSD-t, és a 80%-os teljesítménynél meg a legutóbbi Win10 frissítés kavart be a HDS-nek.
Ha most visszarohantál volna fejvesztve gariztatni és adtak volna helyette egy Adata SU800-at, a HDS azt sem ismeri, hibát írogat arra is, ha ez vigasztal
A Kingston SSD Toolboxot töltsd le a Kingston oldaláról, azzal tudod nézni az A400-ad állapotát.
-
TIT
veterán
válasz
szabifotos #32133 üzenetére
Semmi baja,kicsit olvass vissza.
-
válasz
szabifotos #9482 üzenetére
Akkor meg is van a bűnös: a Photoshop minden indításkor létrehozza, majd kilépéskor törli a saját scratch diskjét. Ez minden indításkor 2-3-4 giga.
-
spiritex
veterán
válasz
szabifotos #9477 üzenetére
Természetes, de hogy jött neked össze 2.71 TB 101 nap alatt (ez kb. 1 év -303 nap- napi 8 órával számolva), azt nem tudom. Érdekelne, hogy mi a módja ennyi adat ráírásának, elmondanád? Mert nekem a napi 3-4 GB-nál sohasem jön össze több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest