- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
gulupeti #48824 üzenetére
A komám régi desktopján az AMD proci hűtő leszorító kengyelének egyik végi alaplapi beakasztója letört. Így használta évekig. Na mondjuk nem játszott vele, csak böngészgetett.
Én vékony egy mm-es rozsdamentes félig lágy acéldróttal rögzítettem le ősi lapos fogós srófolós módszerrel. Megált, bevált. Féltem, hogy le fog valahova testelni az alaplaphoz, de szerencsénk volt. Működött utána is. -
gulupeti
senior tag
válasz
gulupeti #47324 üzenetére
Megérkezett délelőtt az AXAGON CLR-M2L10 borda, fel is installáltam az SK Hynix PC711-es ssd-re, alapjáraton kb. 4 fokkal lett hűvösebb, 46-ra csökkent a 48-50-ről (bár a szobában már szerintem melegebb van), viszont CrystalDiskMark terhelés alatt korábban elmelegedett 66 fokig is, most viszont megállt 52-nél. Ez azért már számottevő különbség, úgy gondolom.
-
válasz
gulupeti #47338 üzenetére
Most én is átállítottam az NVME-ről, bár nekem ez a beállítás tűnik logikusnak lévén, hogy eleve ilyen az SSD, és defaulton ilyen értékek születek:
A kérdésedre meg nem tudok érdemi választ adni, mert mint írtam is, halvány fingom sincs, hogy hol, mit, mennyit kellene beállítani, a lehető legvalósabb adatok kinyeréséhez.
Hátha tart majd valaki egy rövid kis okítást. -
MaxxDamage
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Gmail
- Autós topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest