Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
robyeger
üzenetére
Nagyjából tisztában vagyok vele, mit csinálnak azok, amiket kilőttem. Ezekről tájékozódtam, csak úgy üresben nem szoktam lelőni valamit.
A lapozó file azért marad, mert a torrent általában egész nap megy, játék mellett is. nem tartok torrentes gépet.

Akkor Prefetch, Superfretch -et nyugodtan visszakapcsolhatom?
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
kovecses
üzenetére
Semmi extra. Beírod a címsorába, hogy about:config, majd létrehozol egy új karakterláncot, aminek a browser.cache.disk.parent_directory nevet adod meg. Aztán már csak az új elérési utat kell megadnod. Majd FF leállít, és törlöd az eredeti cache mappát a local settings -ből.
-
MPowerPH
félisten
Ja igen, Mozilla cache -el nem boldogulok. Gondolom ez is valamilyen parancssoros móka lesz, de nem találom rá a megoldást.

mod: közben rájöttem.

-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Win7 64bit alatt én ezeket kikapcsoltam ki:
-SuperFetch
-Prefetch
-Indexelés
-Töredezettség mentesítés
-HibernációA Boot defrag az alapjáraton asszem off, friss telepítésről lévén szó. Kell még valami?
A lapozófile -al mi legyen, tiltsam, vagy maradjon?
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, tudom hogy már le van írva párszor, elég ha belinkelitek. Szóval a héten én is megvettem az SSD-et, egy Corsair Force 120-at. És igaz úgy terveztem, hogy az új prociig nem üzemelem be, de mivel kisegítenek, így mégis sor kerül rá. Mit kell tennem, hogy minden flottul menjen. Elég ha linkeltek egy tanulós olvasmányt.

-
MPowerPH
félisten
Lehet hülye hozzáállás, de volt a Corsair és az OCZ között 4k. Így inkább megrendeltem a Corsair -t 60.800Ft-ért. Bár ha a szállítást nézzük, akkor csak 3k-val fizetek érte többet. Ha már Corsair memó van a gépben, Corsair táp, akkor legyen ez is Corsair.
Tudom, hülye felfogás, de 3k-ért nem fogok Dunába ugrani.
Hiába, márkahű vagyok, egy bizonyos határig persze....Meg ahogy néztem, egy Corsair egy pöppet gyorsabb, mindennapokban mondjuk úgysem venni észre.
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
SSD vásár előtt állok. Két kiszemelt van. Corsair Force 120 és OCZ Vertex 2 (3.5") 120GB.
Melyiket érdemesebb venni? Mindegyik Sandforce SF-1200 -as vezérlővel van felruházva ugye, amiről még alig találtam valamit. Írásban elég gyors, véletlen eléréssel hogy áll?
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Honnan tudhatom, hogy a lapommal(Bloodrage) bootolható lesz ez az eszköz? Nem találtam sehol info -t erről, és nem akarok zsákbamacskát.
Aktív témák
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest