Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
djculture
félisten
Amúgy összességébe jó találmány ez az ssd és ajánlom mindenkinek de a gari minél több van rá annál jobb.
-
djculture
félisten
Eddig 100% os az elhullási rátám, napi 100giga és feletti irással fél év alatt mindenféle tipus döglött nállam. Szerencsére mind gariztatható volt 1 kivéve. Ha ez is behal amit most rendeltem slc-t kell tényleg vennem. Bár mostanába utána érdeklődtem egyes gyártók gyártanak Military grade pozíciós mlc ket is amik sokkal több írást viselnek el.
-
djculture
félisten
Kivéve ha leég a vezérlő, mert arra nincs gari. Bár az elég ritka nekem a 8db elhullottból csak 1 égett le. Most valami kingfast noném izét rendeltem 256gigásat kiváncsi leszek rá.
Nem egy csúcs cucc de olcsó. Az én napi irásmennyiségemmel ha fél év múlva nem hullik el akkor szuper.IOPS read@4kb
7800
IOPS write@4kb
2000
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
jó esetbe talán 1 évet kihuznak ezek a mai ssd-k ,havernál az ocz már 73% nál jár 150napos működés idővel initial bad block count hegyek.Kuka egy technológia hiába gyors.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Gurulunk, WAZE?!
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Ulefone RugKing 4 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest