Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Netfone
Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
djculture #39562 üzenetére
SLC-t nem próbáltál még? Marha kíváncsi lennék az eredményre.
Most egy 32 Gb-s Intel X25-E Extreme-em van. Előtte egy Samsung 32-es SLC-m volt. Az nagyon régi, leharcolt darab volt. Az olvasásával nem volt gond, de az írása közelített már a hdd-khez. Igaz, használat közben én nem láttam lassulást.
Aztán megláttam ezt az Intelt, pár óra volt benne csak, s mindjárt lecsaptam rá. 4k-t fizettem a Samsungra. Tuti üzlet volt.Különben mit csinálsz, amivel meg van a napi 100 gb írás?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
djculture #39565 üzenetére
Én azt gondolom hűteni kéne azokat a szendvics SSD-ket. Valószinüsítem a magas üzemi hőfok a meghibásodást gyakoribbá teszi.
A 8/8 meghibásodás, inkább user error-ra utal, mint gyártói hibákra.Sajnos ebben a fórumban is leíródott hogy az SSD-k nem melegszenek, pedig annak az 1-2 Wattnak (írásközben több is lehet) valahova távoznia kell.
1 db SSD-nek bőven elég a saját felülete, nem kell külön hűtés, de kettő vagy több esetén legalább egy kis légmozgatás nem ártana, meg némi légrés közéjük. -
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest