Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni ssd vsásrlása előtt állok, de nem tudom hogy járok jobban ha veszek egy 256ost vagy 2 db 128ast bekötök raidbe? Állitólag utóbbinál a trim (amugy az pontosan mire jó?
)funkció nem működik, viszont a sebessége elég durva, képet mellékelem, ilyen tipusról lenne amugy szó samsung MMCRE28G5DXP-0VBD1 -
animatrix11
őstag
Sziaszok
érdekelne egy két tapasztalat, nem értek dolgokat, ssd-nél teszteknél mérnek mindenféle értékeket, illletve asztzali vinyónál is
én mértem egyet asztali 640es 2 db vinyón:
220/195, ez ssdnél jónak számít, de igy asztali vinyóval mérve (nem vettem észre nagy változást a sima egy vinyóhoz képest) hallotam hogy ilyen-olyan gyorsan bebootol a win ssd-én, de stripe-ban két vinyónál nincs érezhető változás, az értékek hazudnak vagy nem jó progival tesztelem, ssdhez még szelyésen nem volt szerencsém, de ugynéz ki kapok egy 64 gigást, amit tudok tesztelni
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)funkció nem működik, viszont a sebessége elég durva, képet mellékelem, ilyen tipusról lenne amugy szó samsung MMCRE28G5DXP-0VBD1
majd kitesztelem