Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
válasz
storm4
üzenetére
ja igen elfelejtettem, egy Samsung 830-asról van szó, abból a 64 GB-os.
hát már az előbb mintha lassabbnak éreztem volna, de lehet csak úgy megijedtem, hogy beképzeltem. kikapcsoltam a gépet pár percre, most úgy tűnik minden rendben.általános jelenség? ez azt jelenti, hogy amúgy nincs semmi baja?
(#49110) radi8tor1: rendben, elnézést. csak még rátett egy lapáttal, hogy lassabbnak éreztem a rendszert, ezért nagyon berezeltem

köszönöm a segítségeteket!

-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
ma jött meg az SSD-m, át is költöztem rá, minden rendben volt mindaddig amíg:
az imént lecsekkoltam Hard Disk Sentinellel, hogy minden oké-e, és elszörnyedve pillantottam meg a kondícióját az ssd-nek.. 99%-ot jelez

mi a frász történhetett? jól gondolom, hogy nem kéne máris fél nap alatt esnie 1%-ot?maximum annyit tudok hozzáfűzni, hogy módosítottam a betűjelét az SSD-n lévő "rendszer számára fenntartott" meghajtónak Z-re (mert eltűntetni nem mertem egyelőre)
vajon én csináltam kárt benne?
mi a szöszt tegyek?

Aktív témák
Hirdetés
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor ha hazaértem frissítem is.