Hirdetés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
Colos1
őstag
Ha a prefetch szolgáltatás áll, az csak a superfetch -t tiltja le. Ettől függetlenül a sima prefetcher még mehet, a reg beállítás függvényében.
Ha értéke 0, akkor áll. ha 1, akkor az alkalmazásprefetch megy. Ha 2, akkor csak a BOOT idejére dolgozik, 3-nál pedig full. (Megjegyzem, hogy ezt a neten keresgélve fordítva lehet meglelni, hogy az 1-es a BOOT-prefetch, de én XP alatt kipróbáltam az összes lehetséges beállítást, és következményeit.)A Prefetcher akkor van teljesen leállítva, ha a szolgáltatás áll, és az EnablePrefetcher = 0. Az EnableSuperfetch értéke ilyenkor már tökmindegy, de azt is 0 -val van lehet kilőni. Viszont ilyenkor, ha nincs letiltva a szolgáltatás, akkor az indítás után beleszemeteli az eseménynaplóba, hogy az előtöltés szolgáltatás hiba miatt leállt, mert a rendszer nem találta a megadott fájlt....
Hogy érdemes-e visszakapcsolni? Olvasd el ezt a hozzászólásomat, és döntsd el.

-
Colos1
őstag
Szia!
Regedit: HKLM/System/CurrentControlSet/Control/Session Manager/Memory Management/PrefetchParameters -ben van egy "EnablePrefetcher", és egy "EnableSuperfetch" duplaszó.
Megmondanád, hogy ezeknek milyen értékek vannak megadva?
És hogy a szolgáltatásokban az "Előtöltés" fut-e?Nálam nem kapcsolta ki autón, kíváncsi vagyok, hogy teljesen kilövi-e, vagy csak átállítja.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-book olvasók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest