Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasOyama
üzenetére
OFF: HDD
A win7-ben az energia takarékossági okosságokat babráltad? 5 perc után kikapcsolgat a vinyó hamar meghal ( nálam samsung f3 ) 7-8 watt nem számít , 60 percre állsíd a kikapcsolási időt. Lehet más hiba is, de én így jártam.
(#19707) MrCsiT A táp hamarabb öli meg a alaplap/proci valamelyikét mint a hdd-t és sűrű fagyások jellemzik.
-
Findzs
addikt
válasz
MasOyama
üzenetére
nekem is ugyanilyen ssd -m van és nekem is az ssd life hülyeséget ír ki
a hd sentinel 100% -osnak látja az ssd life 97% -nak
még a firmware -t se képes rendesen felismerni akkor mit várnék tőle ?
azt nézd még meg ha eddig nem tetted volna, hogy a legújabb van -e rajta 110225ajegenye77:
ha csak annyit szánsz rá vedd azt ha van rá kicsit több pénzed és kell plussz tárhely vegyed a 96 gb kingstont
ha még több pénzed van akkor valamilyen intelt -
Gorneck
legenda
válasz
MasOyama
üzenetére
Biztos nem vmi más komponens szórakozik? De ha úgy gondolod ez a rossz, akkor vissza kell adni és megpróbálni más típusra cserélni.
Másik porton? Másik bios? Másik kábel?Mi se teszteljük őket...egy minimális idejű "read scan" fut le rajtuk, meg kap a többség új fw-t és ennyi. USBre sincs aszhem, sztem ezekre sincs.
-
cszn
őstag
válasz
MasOyama
üzenetére
Én mondjuk tuti nem adnám el. Valószínűleg a többiek is így vannak vele. Lehet, hogy sokaknak még több ez az ár mint amit szívesen áldoznának rá, ez igaz. De amióta ssdt használok azóta tudom mire képes a gépem, mert nem fogja vissza a vinyó lassúsága. Már rég minden gépben kéne lennie.

-
cszn
őstag
válasz
MasOyama
üzenetére
Az ssd a rendszerhasználatot gyorsítja. Gyorsabban indulnak a programok, nem kell várni szinte semmire. Általánosan gyorsul a gép, vinyóhoz képest nagyon nagy a különbség. Nem nehéz megszokni.

Egyelőre elérhető áron csak rendszernek való ssdket kapni, de ez bőven elég is. Tehát 32, 40, 64 gigások elegendőek a rendszered méretétől függően. Kb olyan biztonságos mint egy vinyó, nem nagyobb a halálozási valószínűsége.
Aktív témák
Hirdetés
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest