Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
DV
senior tag
Szerintem a sracok ebben a Gigabyte P55 alaplapok topicban tobbet tudnak majd segiteni vagy esetleg itt: Azonnali alaplapos kérdések órája.
Nekem nincs tobb otletem. -
z00li
senior tag
Nálam is volt hasonló probléma Win 7 telepítésnél. Merevlemezre telepítettem volna ahci módban és nem ment. BIOS frissítés után csont nélkül települt. Gondolom a vinyóra IDE módban raktad a Win 7-et, és most állítottad át ahci-ra, az ssd-re való telepítés előtt. Milyen lapod van? Egy BIOS frissítést megnéznék a helyedben.
-
DV
senior tag
Az OK, hogy uj az olvaso is meg a lemez is, de "HDD-re rendben felment ugyanarról a lemezről, ill. meghajtóval?". Erre nem valaszoltal.
Amugy lehet valasztani, hogy mekkora particiot szeretnel letrehozni meg formazni.
Amikor eljutsz ahhoz a ponthoz, hogy kijelolod a meghajtot amire telepiteni szeretnel, akkor a meghajto alatt vannak ikonok. A jobb szelsot nyisd le es maris tobbet fogsz tudni csinalni. Azt a 100MB-os particiot en mindig meghagyom, mert az kell. -
Ren Hoek
veterán
Biztos nem... Pont az a jó, hogy az SSD-ben semmi mozgó alkatrész nincs... csak arra kell figyelni, hogy ne feszüljön a kábel. Amúgy még HDD-nek se árt, ha nem rúgdalod közben a házat. Szokszor így használtam, SSD-t pedig tuti így fogom, mert gyorsan kiszedhetővé akarom csinálni.
-
kelzsoca
félisten
Persze hogy van értelme, gyakorlatilag csak így van értelme, hogy a rendszer és esetleges fontosabb programok SSD-n lesznek, a többi program, film, zene stb.. pedig HDD-n, tehát a merevlemez tároló funkciót fog kapni.
Én is így használok egy 32gb-os SSD-t+500Gb-os HDD-t.
Természetesen érezhető a különbség

Aktív témák
Hirdetés
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest