Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
z00li
senior tag
válasz
james008bond #8116 üzenetére
Innen szedtem le. Mondjuk a driver TRIM támogatása kérdéses.
-
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Tegnap telepítettem az oprendszert, ma pedig megcsináltam az ssd-s cikkben leírt beállításokat, és közben érdekes dolgokra lettem figyelmes. 1%-ot máris csökkent a Vertex kondíciója!
Elég gyorsan történt mindez. Kezdjek aggódni vagy hagyjam figyelmen kívül? Mondjuk a HDSentinel érdekesen mér, szerinte 1 óra van az ssd-ben, pedig legalább 4-5 órát ment már.
Na mindegy, a rendszer jól megy, határozottan tetszik a dolog. Ennyi pénzt megért.
Üdv: Z
-
z00li
senior tag
Nálam is volt hasonló probléma Win 7 telepítésnél. Merevlemezre telepítettem volna ahci módban és nem ment. BIOS frissítés után csont nélkül települt. Gondolom a vinyóra IDE módban raktad a Win 7-et, és most állítottad át ahci-ra, az ssd-re való telepítés előtt. Milyen lapod van? Egy BIOS frissítést megnéznék a helyedben.
-
-
z00li
senior tag
Köszi a választ, de már elkéstél.
Megrendeltem a 30GB-os Vertexet. Ilyen áron nem szerettem volna kihagyni. Azért rákerestem az Intelre is, de inkább 30-40k között van az ára, az meg már túl sok lett volna nekem. Már nagyon kíváncsi vagyok, remélem gyorsan elrepül az idő míg ide nem ér.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje izgatja a fantáziám ez az ssd dolog. A topikot folyamatosan olvasom és arra jutottam, hogy nekem elég lenne egy 30GB körüli meghajtó is,mivel jelenleg 10GB foglalt a rendszerpartíciómon. Mit ajánlanátok 20-30k között?
Válaszotok előre is köszönöm!
Üdv: Z
-
z00li
senior tag
válasz
Zsozsooooo #7135 üzenetére
Az ocz vertex 2 nem szerepel a támogatott ssd-k között: LINK Lehet, hogy csak ennyi a gond.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha csak szimplán egy ssd-t vennék, amin a rendszer lenne, akkor érezhetően gyorsabb lenne a gépem? Csak mert fontolgatom hogy jó lenne beszerezni valami olcsóbb 32GB-os ssd-t a vinyóm helyett, de nem igazán tudom hogy megérné-e? Ha érdemes lenne lecserélni, akkor esetleg javasolhatnátok pár típust is! Előre is köszi!
Z
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest