- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Bjørgersson #41730 üzenetére
Szerintem is elég lenne egy.
mp
-
jerry311
nagyúr
válasz
Bjørgersson #41692 üzenetére
Ha mindent az SSD-re raksz es marad eleg szabad hely, mert akkor nicns semmi gond. A telepitett programok 99%-a allando adat. Egyszer odairtad, aztan a kovetkezo frissitesig valtozatlan. (mar ha egyaltalan valaha is frissited)
DeFranco
Passz a hibrid alvasnak meg nem neztem utana, de ha ugy van ahogy mondod, akkor az ir.
Megpedig a RAM teljes tartalmat, igaz ha jol tudom, akkor Win 7 ota a hibernalas mar tomoriti a RAM tartalmat a hiberfil.sys-be. -
jerry311
nagyúr
válasz
Bjørgersson #41689 üzenetére
Az alvo allapottal nincs semmi gond, az nem ir a lemezre, csak a hibernalaskor irja ki a memoria tartalmat. Hibernalas viszont nem egyenlo az alvo allapottal.
Volt par SSD amelyiknel a firmware nem tudta kezelni az alvo allapotot es kekhalal volt a vege windows reszrol. Leginkabb ezert nem ajanlot. (en egy corsair force 3-at es egy Crucial M4-et hasznaltam alvo allapottal es nemvolt veluk gond)Ki lehet kapcsolni a bongeszo cache-t is de akar az az egesz Users mappat es a TEMP-et is at lehet rakni normal HDD-re, persze akkor lassulni fog...
Nezd a masik oldalrol: legrosszabb esetben is legalabb 1000x ujrairhato egy cella. A wear leveling okossaga miatt ez kb. azt jelenti, hogy ha minden nap ujrairnad az egesz SSD-t, akkor is illene kb. 3 evet kibirnia. Teleirod minden nap? Nem valoszinu...
Meg kulonben is, hol lesz ez az SSD 3 ev mulva? Eleg valoszinu, hogy nem errol fog mar bootolni a geped, ha egyaltalan meglesz meg...Szerintem.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest