Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Aktív témák
-
rétisün
veterán
én azért eltüntettem azt a rejtett partíciót, legyen egyben az egész, "ghostolásnál" könnyebb vele dolgozni.
(#43832) Bodor: mint feljebb írtam, értelmeztem és használtam is az általad inkelt cikket. köszi neked is és a szerzőnek is még egyszer

(#43841) Vasinger!: boot időben én se veszek észre olyan egetrengető gyorsulást, de a rendszer azért pörgősebbn működik, progik indulása, betöltése
-
rétisün
veterán
nézd meg a lemezkezelésnél melyik vinyó/partíció a rendszeré. ha máshova nem tett egy 100 MB-os rejtett partíciót rendszerfájloknak, akkor nyugodtam kiveheted akármelyik vinyót azon kívül, amelyiken a rendszer van, el kell indulnia.
én is így jártam, nem húztam le a többi vinyót, aztán ez lett:
szerencsére erre is van megoldás,köszönöm Fire/SOUL/CD kollégának a cikket!

(#43751) Bodor: köszi, miután oda is figyeltem mit olvasok, meg is értettem miről van szó.....

-
"Miért 99% a kondíció?" Válasz is benne van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
04ahgy
nagyúr
Egyértelműen az intel vezérlőre dugd az SSD-t, ezt jól látod.
A SATA3-nak címkézett kábelek leginkább minőségben, meg nüansznyi apróságokban térnek el a "hagyományos" SATA2-es társaiktól, igazából mindegy, melyiket használod. Én szín szerint szoktam elrendezni őket. Elektromos szemmel nézve egyezik a kétféle kábel.HGyu
-
baro32
aktív tag
Hello
Szerintem a megfelelő teljesítményt SSD/ALAPLAP úgy lehetne legjobban behatárolni hogyha a felhsználók legtöbbségétől összegyüjteni a tapasztalatokat leírásokat.
Nem a sok hablaty kell hanem csak egyszerűen a tények.
Pl.nálam: Dell n5010-es laptop samsung 470series 256GB sata2 (r:230-w:200MB/s)
Lenovo y580-as laptop samsung 470series 256GB sata2 (r:250-w:230MB/s)Tehát ennyi lenne egyszerűen mint látod ugyanaz az ssd más laptopban/konfig-ban máshogy muzsikál/teljesít.
De láttam már olyan leírást is amelyben a samsung 830series sata3-sata2-es csatolón nem hozta ugyanezt a teljesítményt.
Ezek a leírások saját tapasztalatok alapján készültek!
Remélem segítettem valamennyit a választás szűkítéséhez. -
Bodor
veterán
Szerintem az alaplapoddal kompatibilis mind a 4 felsorolt SSD. Általános felhasználás alatt nem tapasztalható teljesítménykülönbség közöttük, még SATA2-ön sem.
Én a kiválasztott KINGSTON 120GB SATA3 2,5" SSDNow V+200 SVP200S3/120G-at javasolnám, mert ár/érték arányban az a legjobb. Sok problémáról nem hallottam vele kapcsolatban. Mindenképpen javaslom a BIOS és az SSD-n a firmware frissítését az oprendszer telepítése előtt. Telepítéshez ezt a cikket javaslom.
Ha fontos az 5 év garancia, akkor a Vertex 4 jó választás lehet, persze meg is kell fizetni az árát. A Samsung 830, és a Corsair GT is hibátlan termék, de nem látom indokoltnak a magasabb árat, illetve ha fontos az árban benne lévő pc-s beépítőkeret, akkor a Samsung kiesik, mert a WW változatnál nem jár a csomagban, ellenben pár száz forintért külön megvásárolható.
Aktív témák
Hirdetés
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hittem ugyanolyanok.