- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Hidd el én is gondolkoztam, de kis utánajárás után az Agility-t választottam, és úgy hogy az a plusz 3-4 ezer nem érdekelt volna, de ha ugyan azt tudja minek?
Ha kellett volna beépítő keret lehet az veszem hogy ne kelljen az után is mászkálni, de mivel nem volt rá szükségem ezért nem is vacilláltam sokat, és nem bántam meg...Persze ez is elromolhat, úgy mind egy 200 ezres videokártya is, vagy bármi más...
-
faresz5
aktív tag
Én azért vettem Vertex 3-t mert 1000Ft-al volt drágább mint az agility 3 és adnak hozzá 3.5beépítőt, ami később még jól jöhet, ha lesz asztali gépem.(1500ft alatt nincsen beépítő keret)
Nem fogod észrevenni a különbséget köztük, annyira minimális, a számokkal meg felesleges dobálózni, normál használat alatt nem veszed észre, max amíg újdonság addig csinálsz tesztet vele és örülsz, de azért felesleges, 1-3000ft-t kidobni az ablakon,hogy 3percig örülj. Persze ez magán vélemény.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Banggood
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest