- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Hidd el én is gondolkoztam, de kis utánajárás után az Agility-t választottam, és úgy hogy az a plusz 3-4 ezer nem érdekelt volna, de ha ugyan azt tudja minek?
Ha kellett volna beépítő keret lehet az veszem hogy ne kelljen az után is mászkálni, de mivel nem volt rá szükségem ezért nem is vacilláltam sokat, és nem bántam meg...Persze ez is elromolhat, úgy mind egy 200 ezres videokártya is, vagy bármi más...
-
faresz5
aktív tag
Én azért vettem Vertex 3-t mert 1000Ft-al volt drágább mint az agility 3 és adnak hozzá 3.5beépítőt, ami később még jól jöhet, ha lesz asztali gépem.(1500ft alatt nincsen beépítő keret)
Nem fogod észrevenni a különbséget köztük, annyira minimális, a számokkal meg felesleges dobálózni, normál használat alatt nem veszed észre, max amíg újdonság addig csinálsz tesztet vele és örülsz, de azért felesleges, 1-3000ft-t kidobni az ablakon,hogy 3percig örülj. Persze ez magán vélemény.
Aktív témák
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged