Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Szia küldöm is a képet ugyan azt.
(#33721) Ashooka
Feltettem a legújabbat,és ugyan az vissza fele is ugyan ez volt régebbi verziókkal.
Érdekes a Vertex 3mas már 1terrát írt,és egy % kondi sem romlott itt 10terra után 1.4 flash biosszal 61% a kondi.
A felet 1.5,és 1.6,és ami a legfrissebb és fent van 1.7. mind három esetében felezte amin a képen látható sőt nem felezte hanem negyedelte.
Régebben amikor az 1.5 megjelent akkor gyorsban leszedtem azt gondoltam bugosna,de hogy 3 egyszerre az szívás,de 61% kondi sem egészséges főleg egy alig egy éves SSD esetében amit óvtam az írás ciklust.
Virtuális memóriát ki kapcsoltam tányéros lemezekre terheltem,Trimet be kapcsoltam,és Windows kereső szolgáltatást,regedit be is turkáltam,Töredezett mentesítőt is kézzel le tiltottam az Msconfig ban,és a Szolgáltatásokban.
Eszköz kezelőben kess ürítést is ki kapcsoltam.
Ez alapján használtam,de ha nem így használtam volna már lehet fele ennyi lett volna a kondi.
Sokszor heti rendszerességgel 5 naponta romlott 1% ot nyár fele.
Nem volt melegben szépen hűtve van a gépem,ha erre gyanakodnátok.Akkor a kép amit csináltam a kért programokkal,ha nem jó küldök másikat.

Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest