Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Én nem tudok róla, hogy baj lenne a frimware-rel. Az 1.4x-esekkel van gond, mert auto garbage collection-t csináltak bele, de túl agresszív lett és egy kicsit bibis. Plusz asszem gond volt a standby-ból visszajövetel esetén is.
De az 1.3 az teljesen jó és tudtommal abban is már van TRIM és működik is.
Más kérdés, hogyha Intel driverrel használod a Win7-et, akkor mintha azt olvastam volna, hogy az nem engedi át az SSD felé a parancsot.RAID kártyát szerintem fölösleges főleg, hogy csak akkor van értelme, ha izmos. De abból a pénzből meg veszel még1 SSD-t.
Az én véleményem amúgy az, hogy fölösleges RAID-ezni (gondolom 0-t akarsz, bár az aláírásdban lévő konfig alapján már bizonytalan vagyok
), mert ugyan szekvenciális írás/olvasás durva lesz, de úgysem másolgatásra használod gondolom. Oprendszernek meg alkalmazásoknak 1db is tökéletes.
Lehet, hogy 20mp helyett majd 18mp alatt áll fel az oprendszer, de mondjuk én nem dobnám el a TRIM lehetőségét ilyenért. Vagy inkább vennék a két kisebb helyett egy nagyobbat.A fentiek szubjektív véleményt tükröznek.
-
proof88
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
az alaplapi elég lesz. raid-kártya, pár ezer ft és azt tudja, amit az alaplapodon lévő.
viszont az igazán jó raid-kártya nagyon drága, ami tényleg okos és gyors, de sok tízezer ft, nem éri meg! 2 ssd-vel raid-ben bőven jó lesz a sebességed alaplapival is!
Aktív témák
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), mert ugyan szekvenciális írás/olvasás durva lesz, de úgysem másolgatásra használod gondolom. Oprendszernek meg alkalmazásoknak 1db is tökéletes.