- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
CD íróknál még nem láttam. Kategorikusan azért nem akartam elutasítani, mert gyanítom, hogy nem én vagyok az, aki ismeri az összes új típus minden lehetőségét és elvileg meg lehetne tenni (a tároláshoz szükséges ügyben egyetértek az előttem szólókkal, legfeljebb a darabszámot /arra elég egy-két byte/, a ''mit'' semmiképpen).
JaniS -
nygma
addikt
igen. a smartos vinyókban van 10-15 luk, amelyekbe mindig berak valamit a meghajtó. ebből az indítások száma mondjuk legyen 2-4 bájtos, a többi 1 bájtos. egy átalogs meghajtónál ez jelent -mondjuk- kemény 1 kbyte-ot (de nem jelent annyit). az írások száma még tecnikailag elképzelhető, de hogy a ''mit'' kérdést nem tárolják, az szinte tuti
Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest