- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alakesh
tag
válasz
Oliverda #968 üzenetére
Gondolom valamiféle egyedi megállapodás, ahogy keresgéltem, nem nagyon találtam hasonló "kivitelezést"
Abból a szempontból tényleg előnyös, hogy a prepaidet nem szokták elfogadni bérlésnél, ez meg (elvileg) gond nélkül megadható.
De így összességében átgondolva, nem nagyon tudok olyan neobankról, ahol rendes, hitelkeretes hitelkártyát adnának, de ha van ilyen, cáfoljatok meg
-
alakesh
tag
"The bunq Travel Card is a MasterCard credit card, but it is specially designed to work just like a
debit card. Every payment that you make with your bunq Travel Card, is immediately taken from
your account and will only be possible if your balance is sufficient to fully cover the Travel Card
payment amount."Valóban így van - maximum annyiban más mint a prepaid, hogy itt nem neked kell feltölteni, hanem automatikusan leszedi az összeget a hozzákapcsolt számláról.
Egyébként én is erősen szemezek vele, a Revolutnak sajnos nincs ilyen jellegű szolgáltatása még.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest