- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beginnerguy
tag
Sziasztok!
Megjött a Curve kártyám, 2-án regeltem, ma érkezett meg, 2 hetet futott. Beraktam alá a magyar forint számlámhoz tartozó kártyámat, minden OK vele, verifikáltam. Revoluton beraktam, mint top-up kártyát (megadtam a kártyaszámot stb), elsőre volt egy megterhelés és visszavonás (gondolom verifikációhoz, hogy él-e ez a kártya), azóta csak CVC kódot kér a mentett kártyaadatok mellé.
A kérdésem a következő: szeretnék a Curve-ön keresztül a magyar forint számlámhoz tartozó kártyát kiválasztva Revolutra tölteni mondjuk 10 EUR-t -- ugyebár így a legkedvezőbb a Revolut töltése, mivel még HUF top-up nincs. Amikor ezt véghezviszem a Revolut appban és már megadom a CVC kódot, akkor felugrik egy ablak, hogy ha el akarom kerülni a bankok által kivetett váltási sarcot, akkor a kártya pénznemében érdemes megterhelni -- jelenleg GBP-nek ismeri fel a Curve kártyát és nem tudom megváltoztatni, vagy legalábbis nem látom, hol lehetne a Revolut appon belül. Mivel EUR-t szeretnék feltölteni, maradjon GBP-ben vagy EUR-ban terhelje meg? Ez ugyebár azért furcsa nekem, mert a Curve kártyám funding cardja az úgyis a HUF-os kártyám, emiatt nem teljesen mindegy? Számít ez a GBP vagy EUR dolog vagy nem? Számomra nem világos.
Remélem érthető (és reprodukálható) a problémám. Köszi előre is a segítséget!
Más kérdés: TW kártyám is van, de nem teljesen világos, hogy az miért lenne számomra hasznos jelenleg. Külföldre utazáskor a Revolut jól jön a különböző deviza zsebeivel, előre fel tudom tölteni, vagy tudok Curve-ot használni berakva alá a HUF-os kártyát (preferáltan nem hétvégén). Neten vásárláskor GBP/USD/HUF-ban szoktam vásárolni, megint csak Revoluttal és Curve-vel meg tudom oldani. Google Pay-t nem használok, nem utalok ingyenesen HUF számlák között sem. Létezik olyan helyzet ahol (nekem) hasznos lehet a TW? Elsiklottam valami felett?
-
beginnerguy
tag
válasz
flegga92 #196 üzenetére
Irtam az appon belul a supportnak, par napon belul valaszoltak es manualisan megterheltek (ujra). Az elso automatikus nalam nem latszott (konkretan sehol). A masodik terheles 3-4 nap utan megjelent a koddal egyutt a netbankban.
Sajnos tobbet nem tudok segiteni, nekem meg uton van a kartya, igy nem aggodtam tul.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest