- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iOS alkalmazások
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fap333
aktív tag
válasz
ussseal #1603 üzenetére
Még nem regisztráltam a crypto.com-on, de szemezek vele. Ez a HUF kezelés arra vonatkozik, hogy tudok rá forintot tölteni, és el is tudom költeni a bankkártyájával konverzió nélkül?
Illetve jól értelmezem, hogy a visszatérítés CRO kripto pénzben érkezik, ami lekötődik, és csak valamennyi idő eltelltével lehet esetleg visszaváltani? -
fillerfuckin
újonc
válasz
ussseal #1559 üzenetére
Nem próbáltam még a Spotify-t. Gondolom úgy megy ahogy leírtad. Valahogy a teljes összegnek megfelelő CRO-t kapsz. Vásárlás után tudom, hogy azonnal jóváírják (cashback). Viszont most élelmiszerüzletes vásárlás után 10%-ot ad vissza (rebate)😁
Ez az MCO -> CRO átvezetés érdekes volt. Mikor én ranéztem a cryptora, azt láttam, hogy az MCO 38%-kal megugrott az előző naphoz képest. Gyorsan meg is csináltam az átváltást (erre jött még +20%, mondjuk azt lekötötték). Nem tudom mi lett volna ha várok még... -
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest