Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebell
senior tag
Halihó.
csak kiváncsiságból teszem fel ezt a kérdést, vajon ki tudja a választ,? (Én nem)
Mi a különbség a FF XII és a FF XIII versus között? ez nem 1 rész hanem 2? és miben különbözik?
-
Nightmare
senior tag
Sziasztok. Látom itt nem sokan írnak Final Fantasy X témában.
Amit a legjobban nem szerettem benne...szörny gyűjtés...valószínűleg későn kezdtem, és unalmas volt csak azt csinálni. Blitzball...bár erre később jöttem rá miként lehet "hamar" megszerezni a jupter sigil-t. És a grid újraírása. Ezek voltak a leguncsibbak. Ha valami kérdés van, ha tudok szivesen segítek. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hali.
Lenne két kérdésem.
1.) FF VII
Feltelepítem a gémet, elindul, felcsendül a zene, de a monitor tök sötét marad, aztán csak a reset segít...Mi lehet a gond?2.) FF VIII
Ez megy frankón, de a zene össze vissza akadozik, vagy kiakad egy hangnál, ami aztán az agyamra megy.
Mit tudok csinázni, hogy normálisan szóljon a zene?
A gépem az adatlapomon szerepel.Előre is köszi.

-
bozont
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A "blackscreen" megoldódott és az első harcnál sem lép ki ha software rendering-re állítom. Viszont a reaktorban amikor a második létrán kell lemenni, utána mindig elszáll a játék valami hibával.
Sajnos nem találtam semmi megoldást, erre valami ötlet? -
bozont
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Talán megvan hogy mi a gond (elvileg a menü gomb lenyomása után menni fog
), de sajnos csak később tudom kipróbálni. Mindenesetre ezen az oldalon van egy jó kis leírás, hogy hogy lehet xp alatt működővé tenni és szép nagy, 1280x960as felbontást varázsolni + egyéb nyalánkságok. Hátha másnak is hasznos lesz. -
bozont
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja igen ez kimaradt, XP és 174.93-as forceware driver.
-
bozont
veterán
Sziasztok
Remélem néha ránéz még valaki a topicra. Szóval már jóideje próbálkozom végigtolni a FF7-et, de nem igazán akar menni a játék. Most találtam egy Ultima edition verziót, ezzel szépen elindul a játék meg lefut az intró is, viszont utána teljesen sötét marad a kép. Hangok vannak, meg egy szövegdoboz is felugrik "Kövess újfiú!" felirattal, de hát úgy nehéz ha nem látok semmit.
Mindenfélét próbálgattam, de sehogy sem akar menni. Van valami megoldás? Vagy jobb összerakok egy régi P3-as gépet és azzal próbálkozok?
-
lordjancso
senior tag
Lenne egy kérdésem a FF8-al kapcsolatban. Csata közben mire jó a Draw parancs?
Mikor rámegyek hogy Draw -> Fire -> Stock akkor raktároz a karakter magában valamennyi tüzet?? És az mire lenne jó? -
lordjancso
senior tag
Feltettem az 1.2-es patch-t és a kompatibilitást áttettem 98/Me-re és hasít!!!
Köszi mindent! -
lordjancso
senior tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Sőt az egész játék szaggat, kivéve a nagyfelbontásű intrókat....
A confignál a hangot levettem a Realtec HD Audio Outputról elsődleges hangillesztőre, és így már kicsit kevésbé szaggat, de továbbra is rendszeresen, pulzálva...
Segítség!!!
-
lordjancso
senior tag
válasz
zsiga667
üzenetére
Igen, pont ezt találtam én is és így működik! Az F meghajtómat figyelte, közben nekem a G-ben volt a lemez. Frankó!
Na de most fellépett egy újabb probléma. Szaggat a játék....
Pontosabban az ingame videók szaggatnak. Persze hozzáteszem, a konfigomon mennie kellene, mert tegnap F.E.A.R.-al játszottam full grafikán...
Ilyen jelenséggel nem találkoztatok? -
zsiga667
addikt
válasz
lordjancso
üzenetére
Egy ilyet találtam hirtelen:
"This is a guide to getting FF8 PC to work on any OS with any version. All this requires is that you have the 5CDs (or ISO equivalents) and a will to listen and read carefully.
After installing the game to whatever directory you choose (I will use E:\FF8 in my example since it is a non-standard installation path), mount/insert the first CD into your drive.
Take note to what drive (letter) you will be using to mount/insert the first CD (I will use S: ).
After having done so, open up your registry editor. (For those who are new to this: 1. click your start button 2. click run 3. type in regedit and hit enter)
In regedit, find the key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Square Soft, Inc\FINAL FANTASY VIII\1.00
Again, for those of you new to regedit, simply browse through the following folders (in this order) until the pane on your right displays several items, of which one will be "DataDrive".
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
Square Soft, Inc
FINAL FANTASY VIII
1.00Right click on the string value labelled "DataDrive" (it will have an icon with the letters ab on it to the left of it) in the right pane of the regedit browser.
Click "Modify"
In the field marked "Value Data" which is the only field you can change, it will probably display something like "c:"
This is where knowing your installation cd drive letter comes into play
Change the "c:" to whatever drive you installed FF8 with (for example "s:\")
Click OK
Close regedit.
Run ff8.exe or your appropriate shortcut.
That's it - all done. I have tried to make this guide as easy as possible as it took me about 2 hours to finally find out the no cd crack is even necessary for this game, just some regeditting fun. So hope you appreciate it and lay on the feedback/success!
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mit tudok csinázni, hogy normálisan szóljon a zene? 
Van még valami más megoldás?

), de sajnos csak később tudom kipróbálni. Mindenesetre 

Pontosabban az ingame videók szaggatnak. Persze hozzáteszem, a konfigomon mennie kellene, mert tegnap F.E.A.R.-al játszottam full grafikán...