Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Mivel úgyse menne az eredeti CDkel azt kezdheted letöltött ISOkban szívedre téve a kezed, hogy úgyis megveszed, mert kell a gyűjteménybe ^^
De vásárlásban ha menni fog a ps2 emu azzal jársz egyértelműen jobban, mert szerintem az FF IX a ''leggyengébb'' FF. Szóval akkor már inkább SNES emu és V-VI először
-
Keitaro
addikt
Addigra csak lesz ^^
Az egyik gárda egész jól halad a fejlesztéssel. A grafika szép volt már ahol nem voltak benne bugok. Úgyhogy még 1-2 hónap és csak menni fog rendesen az az emu. FF-ek egyébként ahogy észrevettem mindig is az emuk rémálmai voltak, mert olyan dolgokat használnak amiket ált nem szoktak
-
Overmind
aktív tag
A vas szerintem nem lesz gond. Kár, hogy nincs még jó emu hozzá...
Amilyen képeket láttam belőle, azok nagyon meggyőzőek voltak. Nemcsak a grafika miatt, hanem a hangulata miatt is. Most először szeretnék PS2-őt.
Azt hiszem akkor az lesz, hogy végignyomom a 7-et, 8-at mégegyszer és amire ezekkel végzek, hátha lesz emu.
-
Keitaro
addikt
I, II és III az első régi SNESes FF-ek. A VI nem más mint a III PSXes változata (ugyanaz csak van benne opening meg ending, plussz van egy opera jelenet). FF V is SNESes szint de csak op meg ending van hozzá mint film. A IV meg asszem a II PSXes változata egy ending filmel megtoldva. Mindegyiknek van jó kis Storyja bár én eddig csak V-el és VI-al játszottam. Előkapsz egy SNES emut és már megy is, izom gép se kell hozzá

Jövő hét elején meg járok westend felé, megnézem van e. (úgy szerda felé) -
Overmind
aktív tag
Köszi! Tényleg itt van.
Nem látom, mert túlk közel van a monitor.
Ha be akarsz nézni a Westendbe, akkor megnézhetnéd, hogy van-e, de csak amiatt ne nézz be. A VIII-ból pedig megvan PC-s.
Még megnézem vagy két helyen jövőhéten, és ha nem lesz, akkor kénytelen leszek más forrás után nézni. -
Keitaro
addikt
Ott van az üzenet írásnál az elejére kell egy L ilyenekben [] a végére meg egy /L ilyenekben. Ott látod a smileyk alatt.
Egyébként jó siteok :
http://www.ffonline.com/
http://www.fflegend.com/
http://www.ffextreme.com/ Ez poén az FF-es hanghatásaival
http://www.fantasysquare.com Egyik kedvencem. Nem a legjobb, de sok dolog van itt és itt található a FantasyScript amit máig használok (irc). ^^
Egyébként FF7-et venni nagyon nehéz manapség utoljára a westendben láttam, az új piramis dobozosat, de azt is rég... Ha gondolod egyik nap mikor arrajárok benézek. FFVIII is csak psx-es van mindenhol. -
Overmind
aktív tag
Ha valaki tud jó FF fan site-okat ne titkolja el!
Ez egész jó, kár, hogy a IX, X nincs kivesézve: /Lwww.tar.hu/fff/L -
Keitaro
addikt
öööö bocsi... fogalmam sincs hogy lett belőle kettő
-
Keitaro
addikt
Már rég játszottam, de ha jól emléxem akkor pl fegyverekben vannak abilityk amiket berakhatsz, és akkor tanulod aztán x pont után megtanultad és már nem kell, hogy nálad legyen a fegyver ahhoz, hogy ott legyen a listán. A pontok amiket meg osztogathatsz közöttük szintenként nőnek.
-
Keitaro
addikt
Már rég játszottam, de ha jól emléxem akkor pl fegyverekben vannak abilityk amiket berakhatsz, és akkor tanulod aztán x pont után megtanultad és már nem kell, hogy nálad legyen a fegyver ahhoz, hogy ott legyen a listán. A pontok amiket meg osztogathatsz közöttük szintenként nőnek.
-
-
gabranek
senior tag
kb 2 hete lattam a tescoban itt zegen (de nem ekuszok meg ra hogy az volt, mert az anthologyt meg a chroniclest mindig keverem), en is filoztam megvegyem e de 17 ropi egy kicsit sok es meg jatszani sem tudok vele, amig nincs ps2

szerintem irj emailt az 576-nak hatha be tudjak szerezni, en azt fogom csinalni csak elobb legyen meg a gep
-
Keitaro
addikt
Nekem is lenne egy kérdésem vásárlással kapcsolatban. Lehet valahol kapni FF Anthology-t, vagy FF VI-ot, esetleg Xenogearst vagy valamelyik Chrono-t? Meg érdekel a Lunar és a Tales of Destiny is
Csak sehol sincsenek
Anthology anno egy pici ideig volt 576 oldalon rendelhető állapotban, de mire kb volt annyi pénzem, hogy filózhassak rajta addigra eltünt 
-
Keitaro
addikt
Nah megtaláltam neten...
Itt vannak a ppf fájlok amik kellenek a imagekhez:
http://www.ngemu.com/psx/ppf.php
Itt pedig a progi amivel fel lehet pakolni őket:
http://www.megagames.com/psx/psx_ppf.shtml
Egyébként NGEmu site-ot csak ajánlani tudom nagyon szép gyűjtemény van ott, és rengeteg segítség. -
Keitaro
addikt
És egy fontos adalék, hogy legyen miből kiidnulni az ePSXenél :
http://www.ngemu.com/kane/emulation/configs/ff89.htm -
Keitaro
addikt
Vagyis küldöm, ha működni fog a másik gép... Nagyon irritáló az integrált Sis Lan-ja... Azt írja ki, hogy nincs a kábel csatlakoztatva... (természetesen minden a helyén) Kikapcsolom, ott hagyom pár órát, bekapcs és máris van kábel... legalábbis tegnap ez volt. Szóval ahogy hajlandó kooperálni küldöm a cuccot.
-
Keitaro
addikt
Hú egy pillanatra megörültem neked, azt hittem mégis van megoldás radeonra, de sajnos ez ugyanaz a link amit még beraktam a másik topicban

FF IXel én is szívtam eredeti cdkkel nagy feketeség, hogyha el akaraod indítani. A megoldás végülis ez lett : Az újabb psx játékokon van egy új másolásvédelem ami miatt az emuk sem tudják használni őket és azt fogod látni, hogy feketeség, töltögetés, de a játék sohasem fog elindulni. Fel kell őket rakni Binbe mondjuk vincsire, és utána mind a 4 cdnek van egy bin update-je amit szépen alkalmazni is kell rajtuk (tulképpen eltávolítja a másolásvédelmet). Innentől kezdve futni fog a dolog szépen akár a vincsiről is (ePSXe kezeli a bin-eket), de ha akarod kiirhatod ezt a változatot cd-re és azzal is menni fog. Átdobom mailben a cuccot -
ArchElf
addikt
Hali!
Nekem is hasonló problémám volt.
Alapvetően az alábbiakat kell beállítani:
DX:
Compatibility settings\Alternate pixel center: OFF
Aninso: OFF
Ezután két megoldás segíthet:
1.) FSAA : Performance (itt mindegyik mód megy (de inkább a 3x, 4x a jó))
bár ilyenkor eléggé olvashatatlanok néha a szövegek és néha ki is kapcsol az FSAA
2.) FSAA : Quality (itt is a 3x, 4x a jó)
ilyenkor a beállítás képernyőn jelennek meg pixelhibák, bár a játék élvezhető.
Have Luck!
AE -
gabranek
senior tag
hali FF fanok!
ha vkinek gondja lenne a VII futtatasaval, ittvan par link:
rivatnt patch:
http://ftp.eidos.com/pub/patches/final_fantasy7/riva_TNT.exe
ati radeon leiras:
http://www.ati.com/support/infobase/3689.html
ati rage 128 leiras:
http://www.ati.com/support/infobase/3187.html
ha gond van az intro lejatszasaval:
http://ftp.eidos.com/pub/patches/final_fantasy7/ff7betap1.exe
egyebkent minden frankon le van irva az eidos lapjan:
http://www.eidosinteractive.com/games/info.html?gmid=44
van hozza xp patch is, de a linket sajn nem tudom (a file neve FFVIIXP.zip, hatha ez segit vmit)
az FF IX-t sikerult vkinek elinditania emu-n? En megvettem eredetiben de nem indul el, csak nagy feketeseget kapok
-
Overmind
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Felraktam nosztalgiázni az FF VIII.-at, és abból ítélve, hogy mennyi az idő rossz ötlet volt. Egy órája azon szőrözök, hogy menjen az FSAA. Windows XP alatt, ha behozom, akkor kockás lesz a játék. Azaz tégla formájú háló lesz a képen és az alsó/felső sávban pedig összevisszaságok.
Windows Me alatt megy az FSAA, akár 6X is, DE nem látszik semmi változás.
Ez miért lehet?
A videókártyám R9500 és Catalyst 3.2 van fent.
Érdemes megpróbálni másik drivert? -
MaUser
addikt
Hát így már rémlik sajnos, hogy csak psx-en lehet.
De bizakodjunk, hogy egyszer majd talán folytatják ezt a világot. Viszlát! -
MaUser
addikt
Ja van a virágárust is meglehet oldani valahogy, hogy feltámaszd vagy hogy ne halljon meg, de erről csak pletyka szinten olvasgattam. De ha a másikra ''nyomulsz'' az állítólag könnyebben megoldható, sőt Yuffie is. De nekem of korz eggyik sem sikerült. A fetámasztást nem meghalást tudja valmelyiktek? Sajnos nem jut eszébe a virágárus neve, pedig naggyon aranyos volt.:
-
Keitaro
addikt
A randi résznél el lehet érni, hogy Aeris-el (vagy Aerith kinek hogy tetszik jobban), vagy Tifa-val vagy Yuffieval vagy akár (!!! jujj !!!) Barettel is lehet randizni. Ez utóbbit még nem próbáltam de elvileg el lehet érni.
-
MaUser
addikt
Na jó éjt bajtársak..
Holnaptól két hétig az integrálok zárnak ölelő karjaikba, de utána lenyomom az össze ultima-t. (Már ha elindul gef3-on nem szoftveresen, ugyanis aa nélkül a monitoromon a 640*480 merő pixelhegy sajnos, de bizakodjunk.) És soha ne küldjetek rakétát egy közelgő gonosz meteorba, mert az csak növeli az erejét!
Hopsz, sikerült Cloud-dal valakinek valamelyik csajt ''felszedni''? -
Overmind
aktív tag
KÉRDÉS: DEBRECENBEN LEHET VALAHOL KAPNI FF VII-ET???
-
Keitaro
addikt
Azzal nem. Nekem úgy lett meg a játék anno, hogy elmentem leraktam érte 10%ot hogy megkapjam egy estére (épp nem is lett volna az egészre cashem). Aztán este beizzítottam...
Nah ez volt a halálom, mert filózhattam, hogyan teremtsem elő a maradék 90%ot 24 órán belül
De hála egy barátomnak meg lett oldva -
Overmind
aktív tag
A demóval játszottatok? Amíg nem volt meg a játék vagy 1000X végignyomtam...
-
Overmind
aktív tag
Nekem általában nem volak tápolási gondjaim. Ugyanis annyira pixeles volt, hogy néha nem találtam meg a kiutat!
Volt valami kis vékony létra, és nem vettem észre. Addig bolyongtam ott, hogy szerintem túl tápos lettem. Aztán ezt még eljátszottam pár helyen. Hát erre biztos nem gondoltak a készítők... -
Keitaro
addikt
Nekem már sikerült egyszer elérnem a 7777-et, de teljesen véletlenül, szóval nem tudok rá taktikát mondani (elvileg ha megvan a 9999 HP akkor magic materiakkal leviheted -20%-al 7777-re de ezt könyebb mondani mint kivitelezni)
Egy tipp. Ha levered az Ruby-t kapsz egy Golden Chocobot és máris el tudsz menni a secret helyekre. Mondjuk versenyre a saját magad által fejlesztett sokkal jobb -
MaUser
addikt
Tényleg elő kell szednem. Jha a repcsi nagyon nehéz. Amikor először leértem, alig vártam, hogy élve kijussak. Persze a végén én is ott tápoltam.
Csak a szaladgálás volt unalmas már táposabb, amíg nincs meg a repcsi. Meg aztán sehogysem tudtam a hegyi cocobot keresztezni a másikkal, pedig azt mondják, ha keresztezem nincs ellenfele... Próbáltam elérni a 7777hp-t, de sehogy nem akart kijönni, pedig az is jó móka.
-
Overmind
aktív tag
Emléxem, hogy a legeslegsirályabb az volt, amikor a legvégső csatában (3+3-an Sephirot (jól írtam?) ellen) 3 emberemet nem cuccoltam fel.
Véletlenül ráestem a bill-re...
Sok-sok perc hadakozás után nem igazán örültem neki, mert azt hittem, hogy meg fogok pusztulni. Szerencsére tévedtem.
-
MaUser
addikt
A legvégén először, de egy picit csaltam.
Ketten nyomtuk egyszerre a játékot egy haverommal és ő előbb elért a végére. Aztán már tudtam, hogy 30-35 perc után csak meghal az az izé. A nevéré már nem emlékszem sajnos. Arra voltam kiváncsi a végén vajon, hogy küzd meg Cloud Seppiroth-tal, mert mindketten hiper-szuper táposak lettek a végére, de ügyesen kivágták magukat.
. A videókat meg kiszedtem a játék és felírtam egy cd-re. Nagyon hangulatosak. Főleg a végén a Ghia videó és a specimen-es video. -
Keitaro
addikt
Elsőre 50 órát szüttyögtem vele másodjára 100-at

De csak mert mindenki level 99, minden master materiából volt 2 és minden kis secret részt megcsináltam ^^ Úgyhogy ha a 120 nem is a 100 kijön hidd el
(bár ma már mindezt kevesebb idő alatt megcsinálom de akkor eddig tartott) -
Keitaro
addikt
np
Egyébként ha már az Ultimate weapon nem megy akkor tápolódj egy kicsit. Jól lehet tápolni a Nort Craterben és a víz alatt lévő repcsiben (az elsüllyedt roncsban). Egy idő után minden veszély két nyissz lesz
UW-t ha leszeded csinál egy krátert maga után ahonnan gyalogosan fel lehet jutni az Ancient Forestbe. Van ott pár tápos dolog, meg egy kis logikai rész. -
MaUser
addikt
Na én meg azt hittem egy darab van csak....

A vízalattinak vagy 5X nekimentem, a másik kettővel meg emiatt kerültem a találkákat....
Úgyhogy, azt hiszem elő kell megint kotornom a polc aljáról a játékot. Egyetlen apró pici gondom volt csak vele, hogy a Square-es fiúk anno 120 tiszta játékóráról beszéltek és akkor elakadásokkal sem volt több 52-nél. Másodszorra meg vagy 27 óra volt, de akkor kint maradta cocobo farmernak.
-
MaUser
addikt
Ez a nekem való topic!
Megjegyezném előre is, hogy az FFVIII már nem tetszett, azt ugranám is.
A VII viszont nagyszerű volt. Egyetlen játék volt, amivel álmodtam az ez volt.
A zenéje nagyon jó volt, emiatt vettem az awe32-őmbe még ramot és máig nem értem miért halt ki a midi? A Cocobo tenyésztési lehetőség és futtatás nagyon jó szórakozás volt.
Apropó valaki legyőzte az Ultima Weapont? Ha igen, hogyan? -
Keitaro
addikt
-
Keitaro
addikt
Lehet pár perc és rendbejön. De ha gondolod irc és átDCCzem
-
Keitaro
addikt
Khmm... áldott jó mailbox csak akkor nem megy amikor kéne...
-
Keitaro
addikt
Fenébe... betömve 1.09MB Kiszedjek pár elvileg felesleges plug-int?
-
Keitaro
addikt
Még jó hogy van háló, egy pill és betömöm, megnézem mennyi lesz
-
Overmind
aktív tag
Kinek, hogy megy a PS emulálás? Ötletek?
Vagy bármilyen tipp.
Vagy kérdés...
Végigjátszás.
Akármi. -
Keitaro
addikt
Nemér gyorsabb voltál

-
Overmind
aktív tag
Írjon ide mindenki, akinek bármilyen közölnivalója van a játékkal kapcsolatban.
Vannak itt Final Fantasy fanok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Mikrotik routerek
- Elden Ring
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)