Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya597

tag

válasz jersey86 #104 üzenetére

Szia! :)
    Sosem késő csatlakozni, én mindig várok új embereket, hogy írjanak. :) Hát, sajnos a topik nem igazán aktív, ha valaki ír akkor én mindig reagálok, de sajnos ez nem gyakori. Viszont ez ellen lehet tenni bármikor. :)
    Valóban sajnos itt Európában kevésbé ismert a játéksorozat, ami elég nagy baj. Minden rész egy fantasztikus világú, végletekig kidolgozott (minden tekintetben) játék, és nagyon sok jelzőt sorolhatnék még, de akkor nagyon későn végeznék a mondandómmal. :) Tulajdonképpen szerintem két csoport létezik, azok, akik nagy rajongói a sorozatnak (mint én, számomra a Final Fantasy több is, mint egy játéksorozat), meg akik nem nagyon ismerik. Na jó, biztos van egy olyan csoport is akik szeretik, de nem rajongói a játéknak. :)

Idáig én sem nagyon írtam a PH, Gamepod, vagy IT Cafe bármelyik fórum topikjába (talán egy évben ha kétszer írtam), amikor Sident96 megnyitotta ezt a topikot, azóta írogatok. :)

Remélem aktív fórumozója leszel a topiknak! :) Én mindig visszaírok, ha írnak, sajnos ez elég ritkán van. De hárman is tök jól elbeszélgethetünk a játékról, szóval csak hajrá. :)

Új hozzászólás Aktív témák