Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
jersey86
csendes tag
sziasztok! azt hiszem egy csöppet késön csatlakoztam de látom itt Final fanok vannak és hát kizárásos alapon én is az lennék azt hiszem nem is kicsit.
szoval nem tudom hogy aktiv e még a csapat de ujoncként jelentkeznék! bár a játék szempontjábol nem vagyok igazán ujonc konkrétan 7-es fan vagyok de nagyon nagyon jelenleg a 10-el nyomom mar nehány honapja de a 7-est nincs ami felülmulja persze ez elfogult vélemény! szivesen venném ha beszgethetnék fanokkal mert nem tul sok olyan embert ismerek aki értékeli ezt a játékot. tulajdonképpen még soha nem csatlakoztam ilyen söt semmilyen forumhoz talán ez is mutatja a rajongásomat a játék irányába ugyhogy egy szo mint száz én simán benne lennék egy ilyen magyar csapatban!
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szoval nem tudom hogy aktiv e még a csapat de ujoncként jelentkeznék! bár a játék szempontjábol nem vagyok igazán ujonc konkrétan 7-es fan vagyok de nagyon nagyon jelenleg a 10-el nyomom mar nehány honapja de a 7-est nincs ami felülmulja persze ez elfogult vélemény! szivesen venném ha beszgethetnék fanokkal mert nem tul sok olyan embert ismerek aki értékeli ezt a játékot. tulajdonképpen még soha nem csatlakoztam ilyen söt semmilyen forumhoz talán ez is mutatja a rajongásomat a játék irányába ugyhogy egy szo mint száz én simán benne lennék egy ilyen magyar csapatban!