Hirdetés
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklós315
aktív tag
válasz
DrDobos #134960 üzenetére
Üdv!
Egyrészt a nosztalgia hajtja, másrészt - önmagában véve (de ez szubjektív véleményem) - az új rész nagyon felemásra sikerült: néhol önfeledten vigyorogtam (a nosztalgia ütött), néhol sírni tudtam volna a bárgyúság miatt, amit fa arccal elém toltak...
Így amondó vagyok, hogy előzmények nélkül meg se néztem volna (mondjuk így is haver akarta inkább megnézni), és nem is vesztettem volna vele semmit.
De! Neked ettől függetlenül lehet más élmény: ha érdekel, nézd meg (szigorúan a sztori szintjén nincs szükség az előzményekre, mindent megmagyaráz, szájbarág játékidőn belül).
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Külpolitika
- The First Berserker: Khazan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
- ASUS TUF 15 3050TI
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest