- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
k-adi #121758 üzenetére
OMG... Hányszor áttárgyaluk már ezt. Szerintem benne volt a mondandómban, meg többször is kifejeztem hogy néha elkap az undor a túlzott Marvel imádattól, és arról is írtam már hogy mennyire tartom értékesnek a Marvel futószallagon gyártott filmjeit.
Ehhez képest egy 7/10 szerintem nagyon tetszett kategória.
Egyébiránt egyértelműen egy 10/10 - es film nálam olyan, amit milliószor újra tudnék nézni, amiről ódákat zengek, meg amiről majd az unokáimnak is mesélnék. Ehhez viszonyítok, meg természetesen a 2-3/10 - es nézhetetlen vackokhoz.
Nem mellesleg ez egy szubjektív skála, a saját skálám, nem egy, a fórumtársak által közösen létrehozott és elismert PH!skála.
Amúgy no offense, remélem érthetően érveltem.
-
törölt tag
válasz
k-adi #121758 üzenetére
Ízlések és pofonok, de a jót szerintem érdemesebb széles skálán értékelni. A szar úgyis szar, nem kell részletezni hogy 2/10 vagy 4/10-es szar mert szar, ne nézd meg egyiket sem. Nálam a 6/10 már nézhető, de az 5/10-ben is voltak szerethető pillanatok. Alatta egyre szarabb, mondjuk ja, pont ellent mondok ezzel az első két sornak, de érted mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest