- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
cattus #70568 üzenetére
Véleményem -mely olyan, mint a segglyuk- szerint ha az ember nem látott valamit az utóbbi pár év terméséből, azt okkal nem látta, így én írhatok bármit, lehet be se ugrik neki, ha mégis megnézné, az életkor miatt eddig kimaradt filmből meg annyi van, hogy szintén nem fogsz rá emlékezni. Ez a spoilerfóbia már kóros egyeseknél.
Ma néztük a Terminatort a moziban, bevallom szégyenlősen, nem tette tönkre az élet em, sőt a filmélményt sem rontotta, hogy a történet legnagyobb fordulatát már a trailer ellőtte, és még az sem jött be, hogy valami nagy csavarra vártam ezzel kapcsolatban, fura volt, hogy ilyet lelepleznek az előzetesben. Egészen gyalázatos módon még csak nem is gondoltam erre a részre egészen a kérdéses jelenetekig, nem kattogott rajta az agyam, nem vonyítottam magamban, hogy tönkretették az esti szórakozásomat, egészen elítélendő módon leültem az utolsó előtti sor közepére párommal, és szörnyű dolgot műveltünk: ültünk, néztük a filmet, és jól szórakoztunk, önfeledten. Egyszer próbálja ki minden spoilerfóbiás, egészen új világ nyílik meg előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 10
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Háztartási gépek
- Vicces videók
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest