Hirdetés
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
HuMarc #54576 üzenetére
Spoileres, de lopom HuMarc-tól a szöveget, igazából semmi komoly
A bombázás hagyján, de láttam már másik filmben is így megoldva, szóval ja, a történet a fontosabb, tényleg nem tudnak ők se mindent megvalósítani
A nyílhegy meg furcsa, de hát elvileg a jövő.
Én kb 10-11 évesen olvastam először, azóta kb évente. Régen nem volt gép, és olvastam, kedvenc könyveim egyike.
A megvalósítás se lenne olyan nagy baj, csak hogy eladhatóbb legyen, áttolták akciófilmbe, ami nem igazán jött be nekem. Az nem is baj, hogy néha kimaradtak jelenetek, de Hermione ruhája miért "pink"? Meert az divatosabb?
Ilyeneket nem igazán értek
Szóval számomra ugyan olyan sebekből vérzik, mint amiket te felemlegetsz Az éhezők viadalával kapcsolatban. Vannak annak is hibái, de szerintem szerethető film lett, és én például majdnem végig izgultam, mi is jön most, és mi sem? Vajon sikerül?
A HP filmekkel sincs bajom, amúgy teljesen nézhető kategória, de ezt jobbnak érzem azért annál.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Politika
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Íme, a One UI 8
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új/bontatlan WQ-W4 Pro elektromos roller. 25km/h végsebessége és 12.5 kg. Nem biztosítás kategória!
- Tangent Ampster BT II erősítő + Monitor Audio Monitor 50 hangfal pár
- Lenovo ThinkStation P300 Tower - i5-4570 - i7-4770 / 8-32GB DDR3 / USB 3.0 / DVD / több db / számla
- 2x4 gb ddr3 1600 mhz ram
- ESR kijelzővédő, tempered glass Samsung Galaxy S24 Ultra - hoz.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest