Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- iPhone topik
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Látom kibontakozott a Budapest kérdés...
Tegnap este néztem meg a filmet, és annak ellenére, hogy keveset vártam, eléggé tetszett. Hulk karaktere tényleg üt, minden tekintetben
Vasember a szokásos (kevés volt az AC/DC), a többi karakter elmegy. Ez a srác jó lesz a Bourne hagyatékban, már érzem...
A Budapest beszólást én sem értettem, aszittem van valami "valós" alapja, csak én nem követem kellő figyelemmel a Shield mindennapjait, de ezek szerint tévedtem.
Szóval jó volt, egy estés, de jó.
7.5/10 -
mondomén
őstag
A Moment With Michael Clarke Duncan
Fu, mennyire kedves ember lehetett már. R.I.P. -
rt06
veterán
RE-Spoiler (avengers)
"Ő tudta saját magáról, hogy hiába paráznak tőle, és szerintem ez látszott is rajta, azért beszélt róla olyan nyugodtan, hogy a "zöld pasi" stb"
meg ezert tartotta rendkivul rossz otletnek, hogy betegyek egy tengeralattjaroba, vagy egy repulogepbe, ezert mondta, hogyha ralonek, a masik ficko (other guy eredeti nyelven) szetszed mindent, ezert probalta megolni magat (van rola szo, megy megkostolta egyszer egy puska csovet), meg hasonlok
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
SPOILER!
Nem láttam az angol verziót, csak annyit tudok, hogy a magyarban nincs logikai buktató.
Azért fostak tőle a "babonázás" előtt is, mert akkor Banneren kívül senki sem tudta még, hogy tudja kontrollálni magát. Ő tudta saját magáról, hogy hiába paráznak tőle, és szerintem ez látszott is rajta, azért beszélt róla olyan nyugodtan, hogy a "zöld pasi" stb... Amíg nem tudta uralni, addig nem volt ilyen laza, legalábbis az előző filmekben biztosan nem.
-
Viszlát
addikt
válasz
fracture333
üzenetére
Igazán nem akarlak még több kéréssel terhelni, de a topik olvashatósága érdekében nagyon előnyös lenne ha használnád a "Hozzászólásom off topic" opciót is, amikor nem a témába vág a mondanivalód.

-
Viszlát
addikt
SPOILER
Azért ez így elég gyenge. Az angol verzióból egyértelműen kiderül, hogy az a bizonyos egy évnyi baleset nélküli időszak az átváltozásra vonatkozik és a doki kontrollja csupán az átváltozásra terjed ki, nem az átváltozás utáni viselkedésre (legalábbis semmiképpen nem ilyen mértékben).
Azt elfogadom, hogy a készítők Loki botjára fogják Hulk tombolását, csak hát izé, ott a gond, hogy a bot megjelenése előtt is halálra fosták már magukat akik érintkeztek vele attól, hogy mi lesz ha Banner elveszti az önuralmát és átváltozik. Éppen azért bosszantó, mert egy egyszerű történetben ekkora bakit véteni elég gáz, akkor is ha tulajdonképpen nem sok jelentősége van, mivel nem ez volt a lényeg.
-
törölt tag
Én azért megnézném azt az akciózást Budapesten

-
spammer
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
SPOILER
Made up story. Kellett valami utalás arra, hogy ők már régen is dolgoztak együtt, de mivel előzményfilmet egyik karakter sem kapott, így kitalálták, hogy Budapesten anno akcióztak már együtt. Valóban kicsit gagyi ez az egysoros utalás, főleg nekünk furcsa
De ezt választották, ennyi. Talán a sok amcsi utánanéz ezek után, hol is van Budapest 
-
vzsryl
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Én Budapestet nem, hogy nem értem, hanem...őőő...lesz@rom...
Inkább azt nem értem, miért foglalkoztok vele. Csak egy utalás volt arra, hogy a múltjukban volt valami durva zúzás Budapesten, ennyi. 
Az egész film faék egyszerűségű, minden kérdésre van egy óvodás szintű válasz is, nem kell túlbonyolítani.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
idejöttél, irc-t csinálsz a topicból.. legalább kulturáltan csináld azt, amit csinálsz
ha már érdemben filmértékeket úgysem közvetítesz -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
SPOILER
Én egy valamit nem értettem. Miért mondja azt a vörös ügynök csak az ügynök hapsinak, hogy "olyan mint Budapest volt"?
Tedd fel magadnak a kérdést: Azért nem érted, mert Magyar vagy, aki ismeri Budapest-et?
Nincs mit érteni. Bedörrentettek egy "Kelet-Európai" fővárost az egykori Szovjet-Unióból...
Vagy az országunk fizetett nem kis pénzt a reklámért, vagy csak így hálálja meg Hollywood, hogy nem kevés film készülhet itt igen kedvező áron/feltételek mellett.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja, hát azt azé szedi szét, mert verekszik elsősorban.
Verekedni meg azért verekszik, mert ugye az átváltozás előtt arról volt szó, hogy átverték, a csaj is meg a félszemű és valami titkos fegyvert akarnak kreálni amivel őket bosszúállókat is kordában tarthatják.
Nekem ez jött le.
Én egy valamit nem értettem. Miért mondja azt a vörös ügynök csak az ügynök hapsinak, hogy "olyan mint Budapest volt"?4979 vzsryl: igen amit én mondtam, az ezzel összefügg. A loki (aki a reklámja lehet a DVSC-TEVA csapatnak
) befolyásolása miatt zörrentek össze.szerk: látom Budapestet nem csak én nem értem

-
vzsryl
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
SPOILER!
"Bár még mindig nem világos, hogy ha képes uralni, akkor miért kapta szét a gépet.."
Loki manipulálta a ..khmm..botjával...
De már párszor leírtam másnak is ezt. Elmondták a filmben is világosan. -
No.01
addikt
Sziasztok,
Kicsit talan OFF de hatha van itt olyan aki tud segiteni... Egy filmet ill a cimet keresem mar regebb ota de sajna nem jut eszembe es gondoltam tobbed magammal majd sikerul

Regebbi film par bortonben tengodo rabrol szol akik kiszoknek penzt hamisitani a bortonbol majd miutan sikerul visszaszoknek. Termeszetesen v.mi rosszul sul el a festekkel vagy a papirral. Talan angol fil vagy angliaban jatszodik ill az egyik kulcsfigura kopasz.
Sajna csak ennyit tudok...Tipp?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Dark Shadows
Na ez meglepően jó volt.
-
fracture333
aktív tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
azz

(#4968) Tibiajax - más is beszél így néha, de most pont engem kell betalálni....mind1 ha ebben van örömöd, akkor hajrá.
-
spammer
veterán
Viasat 3 -on Összeesküvés-elmélet
Egyik kedvenc Gibson filmem

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
SPOILER!
Nem gyengén el lett találva az a karakter.
Bár még mindig nem világos, hogy ha képes uralni, akkor miért kapta szét a gépet...
Az egyetlen valamire való magyarázat szerint nem mindegy, hogy akarattal változik át, tudatosan, vagy reflexből.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
szépen beszéljél..
-
gordonfreemN
addikt
válasz
fracture333
üzenetére
SPOILER
Jah, meg a nyikhaj isten megszólalása meg földhöz vagdosása is beszarás

Meg amikor mondják neki, hogy dühönghetsz...
Iszonyat tetszett, nem számítottam ilyen jóra.
-
fracture333
aktív tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Thor-t hogy oldalba bassza már?

-
FatalEror
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Talán,nem biztos.......
-
gordonfreemN
addikt
avangers: 10/8
A hulk-os részek: 10/10
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
én kicsit jobbat vártam a filmetől, de egyszer meg lehetett nézni.
-
pohár
félisten
fanmade poszter, de elgondolkodtató

-
Dr. Romano
veterán
Cowboyok és űrlények (Cowboys & Aliens)
Már vagy két hete néztem, de meglepően jól elszórakoztatott. Gyengébbet vártam.
7/10
-
JColee
őstag
válasz
fracture333
üzenetére
127 óra lesz az.
spammer

-
fracture333
aktív tag
a 128 órát már régebben láttam, de most szó volt róla a suliban. elég komoly kis film. SPOILER - amikor a végén levágja a karját az nagyon durva. egyszer érdemes megnézni. pláne hogy asszem iga történet alapján készült.
-
dokee78
félisten
Megnéztem a Fejvadászokat. 8/10
Végig lekötött és izgalmas is volt.
Olvastam pár kritikát és az egyikben megjegyezték,
hogy Holywood is biztos készít egy verziót.
Hát én tartok ezektől az amerikai Remakektől.Nekem nem jöttek be az amerikai feldolgozások:
Taxi -> Amerikai taxi
Halálos temetés -> Haláli temetésAnnyira nem jöttek be,hogy végig se néztem az amcsi változatokat.

Következő néznivaló:
Ne félj a sötéttől! (kicsit elrémít az IMDB értékelése)
Éjféli etetés -
atike
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Olyannyira hogy kb évente újranézem. Csoda, hogy "lemaradtál" eddig róla...

-
ludsimon
veterán
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
10 éve későeste néztem meg. Egész éjszaka a "szabotált" villamosszékkel álmodtam, pfejj.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
-
Ijk
nagyúr
válasz
fracture333
üzenetére
A vége zseniális volt. Főleg ha emlékeztél arra a bizonyos névre.
-
fracture333
aktív tag
Buried - a film végig izgalmas. Ryan Reynolds nagyon jót alakított szerintem. SPOILER a vége az kegyetlen kiábrándító, amikor azt hittem hogy már minden jó lesz, és jön a puszi.
-
fracture333
aktív tag
válasz
Pitterix
üzenetére
magyarra lefordítva: Náci ufók. ez brilliáns, a második világháború volt az egyetlen háború amit amerika igazából meg tudott nyerni. ez biztos megnöveli az esélyeimet hogy újraválasszanak elnöknek. - van még tovább is de ezen röhögtem a legnagyobbat.
látni kell a filmet hogy értse valaki a poént. -
válasz
fracture333
üzenetére
4869-re szántam,. csak rossz helyre ment.....

-
Devid_81
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tudom biztosra, de nekem is csak sugtak

-
xlife11
senior tag
Jó kis film volt a Lorax, Dr Seuss eszméletlen dolgokat talált ki, remélem még sok könyvét filmesítik meg.
-
dokee78
félisten
válasz
littlelion21
üzenetére
Nekem a film,nagyon tetszett,mint korábban írtam is,csak ironizáltam,mert valaki lehúzta 2/10-re.
Nincs rajta,elírás a wikipedias angol oldal.
Nezd meg a képen,ott sincs rajta.Az Arleigh Burke osztályú rombolók IIA sorozat: 5"/62 ágyúval,de 20 mm Phalanx nélkül
De gondolom nem tartott sokba felszerelni,mert bár az USS Sterett-en sem kellene lenni és mégis van.
-
törölt tag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Igazából ki lennék egyezve azzal, ha nem domborítanának akkorát... És ezt most pozitív értelemben mondom...
Az első részt elvitte a hype meg a Pocahontas történet, meg is utáltam, nem is értem miért lenne még több rész?
De a vízi világ jól hangzik...(Lehet Cameronra ekkora hatással volt a merülés?
)Szóval ha nem a hype-ra mennének meg a milliárdos bevételekre, akkor akár még jól is elsülhetne, és ha látok majd erre utaló jeleket, akkor még lehet én is megnézném...
Szóval a hype monnyonle...

-
FatalEror
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az biztos...szerintem ma már az a lényeg,hogy az első rész ütős legyen és kész onnantól kezdve úgy is beülnek megnézni és ez a lényeg.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FatalEror
üzenetére
A szokásos séma.
A kettőben majd a "Birodalom visszavág" és jól elp*csázza a bennszülötteket, a 3-ban meg majd Jake Sully visszatér...
Mindezt hiperszuper-szörránddal és bokádatlevizeled3D-vel... Ennek is megvan a maga varázsa! Az Expendables-t se a mélyenszántó gondolataiért és a tartalmas sztoriért nézi az ember...
-
horush
addikt
válasz
BITBOYS
üzenetére
Régebbről mintha az rémlene, hogy a második rész valami óceáni világban fog játszódni, tehát akár van arra is esély, hogy ne csak az első rész remakeje legyen. Bár láttunk már olyat (a közelmúltban is), hogy komolyabb helyszínváltással sikerült megcsinálni az előző filmet még egyszer (Másnaposok 2, ugye)..
-
BITBOYS
addikt
Nem lesz Avatar 4.
Nabumm, bár amiket plusz adalékként említenek a cikkben, szerintem semmi értelme.. -
törölt tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Valami baja van a tápomnak
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Extraflame pellet kályha
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tegnap este néztem meg a filmet, és annak ellenére, hogy keveset vártam, eléggé tetszett. Hulk karaktere tényleg üt, minden tekintetben
Vasember a szokásos (kevés volt az AC/DC), a többi karakter elmegy. Ez a srác jó lesz a Bourne hagyatékban, már érzem...
A Budapest beszólást én sem értettem, aszittem van valami "valós" alapja, csak én nem követem kellő figyelemmel a Shield mindennapjait, de ezek szerint tévedtem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)