Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Akkor tárgytalan.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
devil-k
nagyúr
-
Srácok, segítség kellene. Nem jut eszembe egy film címe. Egy kamasz srácról szól, akit az új mostohaapja elvisz nyaralni. A srác elég visszahúzódó, de végül egy vízi parkban kap munkát a nyár alatt, itt úgy ismerik majd meg, mint "Rongyláb".
Valakinek ötlet?
Közben megtaláltam, The Way Way Back - Az első igazi nyár
-
Ace owner
addikt
Ma este Milánói és Die Hard 1 a menü, majd írok hogy mennyire nagyon jó még mindig.

-
callmeakos
veterán
válasz
aizen92
üzenetére
Lego Movie
Ez tényleg állat kis film, és tényleg nem nagyon gyerekeknek való. Persze ők elvannak a figurákkal, de a sok popkultúrális utalást biztos nem fogják érteni. A Unikittytől meg kész voltam, főleg mikor kiborul
Az Everithing is Aweosome zene meg.... Nem tudok tőle szabadulni

8/10(#43188) aizen92
Gyors felépülést neki. Ugyan csak a Két Kopperben láttam, de amit ott leművelt (főleg a kihallgatásos rész) az fenomenális volt
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem csoda, hogy nem ismeri Huma, én sem ismerem a munkásságát. De ahogy elnézem, elég limonádé filmekben játszott eddig.
-
aizen92
addikt
-
Huma
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
Ja tényleg. Összekevertem. A Női szervek tényleg borzalmas.

(#43185) HáGé:
Zavar mert megszoktam hogy nem válaszolsz és nem szeretem a változásokat. Így hát kérem. Sőt követelem, hogy ignorálj!De ha már vígjátékok. Nem tudtok valami jót ajánlani? Sajna épp végeztem az összes jó vígjáték sorozatommal így fogalmam sincs hogy mivel kössem le magam.
-
Bad Pritt
félisten
Zavar, hogy mégis válaszolok? Azt hitted, hogy csak úgy hagyom a baromságodat levegőben lógni, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De tudod, mit, hagyhatlak, ha nagyon szeretnéd.
devil-k: Na az még egy gyöngyszeme az ilyen senkiházi aljafilmeknek. Mit ad isten, Melissa McCarthy tehetségtelenkedik abban is.

-
Bad Pritt
félisten
A Női szervek rossz. Nagyon messze van attól, hogy akár csak átlagos vígjátéknak lehessen nevezni, az utóbbi évek legjobbjától meg fényévekre van.
Hogy miért rossz?
- Kreativitás teljes hiánya a film minden szintjén
- Klisés karakterek
- Rossz színészek (ahol a legjobb férfiszínész egy Wayans, az már sokat elárul a produkcióról)
- Alpári poénokon kívül semmi más nincs benne (használt koton a tűzjelzőben, Melissa McCarthy erőltetett, undorító csókjelenete, folyamatos káromkodás)
- Unalmas, sokadszorra felhasznált történet elemek
- És a kedvencem, ami egy ilyen filmből nem hiányozhat: a női emancipáció sulykolása másfél órán keresztül.
Nem volt az egész filmben egy olyan momentum, ami kiemelné a szartömegből. Ennél még a Torrente is jobb, mert annak van egy stílusa, ami egy ilyen tucat amerikai ipari hulladékról nem mondható el. És ez nem vélemény, egy ilyen kőbunkó egyszerűségű filmnél midnenki észreveszi azt az ezer sebet, amiből vérzik szerencsétlen.Amúgy ha lenne kialakult ízlésed, azt tiszteletben tartanám. De mivel csak trollkodsz, így mosom kezeim.

-
spammer
veterán
SPOILER funkció és SPOILER gomb a fórumhoz, avagy így spoilerezz!
Innentől rajtatok áll a dolog.
Bármiféle kommentárt oda, ne ide, ne offoljunk itt. -
Bad Pritt
félisten
Hot Fuzz
21 Jump Street
The Bucket List
IntouchablesMás: Ma 62 éves Liam "Badass" Neeson. Legnagyobb formák egyike.

devil-k: Ja ezek mostani termések. Hunger Games-ből a könyv sem nagy eresztés az a baj, a hype nagy körülötte, de nincs mögöttes tartalom. Olyan alap dolgokra gondolok, mint a nevek jelentése, az összefüggések karakterek között, a háttértörténetek, amiket a szerző elhint az egész világba, amik igazán nagyyá tették a Harry Pottert az ebből hiányzik. Megvan a szokásos két fél, a kiválasztott, az áldozatok, minden úgy alakul, ahogy máshol. Abból a szempontból érdemes csak összehasonlítani bármivel is, hogy ez is egy trend terméke, amibe beletartozik.
Ha a Ted meg a Női szervek igénytelen, akkor a Terhes Társaság miért nem? Zach Gali kiveri a kocsiban a haverja mellett és utána a kutyája is? Több, mint egy perces jelenet. Tele van alpári szövegekkel, a poén a veteránnal ugyanolyan kritikán aluli amerikai humor, mint a Sandra Bullock filmben az albínóval való poénkodás. Néhány geg jó volt, de összességében nem emeli ki semmi a többi hasonló alpári vígjáték közül szerintem. Plusz mostanában nagy divat lett egy ilyen szókimondó főszereplőt alkotni, épp csak semmi rételme nincs, mert a folyamatos káromkodás nem vicces.
A Nő szerveket hagyjuk, szót sem érdemel.
Walter Mittyvel az a bajom, hogy amit a való életben szimbólumértékkel ruházol föl (mint a színeket, zenéket, stb.) az itt bántóan az arcodba van tolva: ami szürke, az nagyon szürke, ami színes az nagyon színes, az utalások túlságosan indiszkrétek. Az a bajom vele, hogy végig kézen vezet, nem hagy gondolkodni, elmesél mindent, amit nagyon szépen teszi, de egyrészt túl hosszú, másrészt bántóan nem hagy semmit a háttérben. Gondolok itt pl. Todra, aki tök jó volt, míg a telefon másik feléről hallottuk, minek kellett behozni? Az volt a lényege, hogy Walter csak egy olyan emberrel tud tartósan ebszélgetni, aki nincs ott, erre mégis ott lesz, elveszti az értékét a karakter. Plusz a klisék, karakterekben és történésekben. Valami újszerűt vártam, de sajna csak a szokásosat kaptam, épp csak színesben. Viszont az opening credits fasza lett, az kreatív. -
devil-k
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Azon gondolkoztam, hogy mi alapján írtál most ezekről a filmekről. Ezeket nézted meg mostanság vagy csak nosztalgiázol?
The Hunger Games: Catching Fire
Nagy butaság az Alkonyathoz bármilyen szinten is hasonlítani. Érdemes elolvasni a könyvet, de mint minden könyvből készült film sosem lesz egyenlő az olvasottakkal.
Due Date
Igénytelenség? Nagyon erős szavakat használsz. A Ted (vagy a Női szervek) c. film az egy borzasztó igénytelen és alpári alkotás. Ez egy olyan film, amin lehet nevetni egy jót. Na, nem mondom, vannak benne vontatott részek, de szerintem megállja a helyét, főleg úgy, hogy Zach Galifianakis jól alakít benne.
The Heat
Borzasztó film. Ebben a filmben nekem nagyon sok volt Melissa McCarthy. Úgy emlékszem, hogy Michael Mann nem védette le a "Heat" szót.
Szemtől szemben= Heat
Női szervek= The HeatHülyeség bármilyen összefüggést keresni/asszociálni a két kifejezés között. Főleg úgy, hogy a "heat" jelenthet meleget, forróságot, illetve felindulást, dühöt is.
The Secret Life of Walter Mitty
Nem volt rossz, csak kikapcsoltam az agyam és néztem. A mai napig ha eszembe jut ez a film, elgondolkozok rajta. Nem véletlen.
-
pzstm
titán
Sziasztok!
Könnyed kis kikapcsolódást esetleg tudtok ajánlani?
Akció vagy vígjáték esetleg akcióvígjáték érdekelne (lehet sci-fi-re is ráveszem asszonyt)
nem muszáj túl újnak lennie, ha kölcsönözhető az sem baj

-
Bad Pritt
félisten
Néhány film röviden:
The Secret Life of Walter Mitty
A tavalyi év egyik leghangulatosabb előzetese után csalódás volt egy ilyen érdektelen filmet látni. Nagyon erős szimbolikát tett Ben Stiller a film mögé, ami az én szememet már bántotta, ugyanakkor a dráma és komédia között lavírozott, két szék között a földre guppant sajnos. Nagyon hosszú, elnyújtott jelenetek, közepes szövegkönyv és színészi játék, kissé foghíjas sztorival, ugyanakkor a zenékért és a tájért, fényképezésért érdemes lehet egyszer bepróbálni, erősen hangulatfilm.
The Heat
Először is, szégyen felhasználni ezt a címet bármilyen formában a Michael Mann-i hagyatékot semmibe véve. Másrészt, tipikus amerikai vígjáték, rengeteg trágár altáji poénnal. Melissa McCarthy Hollywood újab szörnyszülöttje, kövér, ronda, cserébe tehetségtelen, mégis nyomják, évente pumpálja ki magából a B vígjátékokat. Vannak jó poénok benne, de több az ízléstelen humor sajnos, Sandra Bulldog pedig jó, hogy ilyenekkel járatja le magát, még véletlenül se lehessen komolyan venni. Természetesen jön a folytatás.
Due Date
Na ez a másik, a Másnaposok farvizén evező igénytelenség. Zach Galifika kis dózisban elmegy, egész filmeket ráépíteni óriási baklövés, Robert Downey Jr. meg hozza azt, amit 6 éve minden filmben: laza és jóképű. Félreértés ne essék, bírom a formát, de nem a Marvel érában játszott szerepe miatt, hanem azért, amit előtte letett az asztalra. Az Iron Man óta szerintem erős közepes, mindig ugyanazt hozza egy kivételtől eltekintve. Unalmas.
The Hunger Games: Catching Fire
Az Éhezők viadala egyértelműen kiemelkedik a poszt Harry Potter ijfúsági adaptációk érájában, de még így is max erős közepes. Ami miatt nem süllyed az Alkonyat, Beavatott meg Tökömtudjamégmi szintjére az a korrekt rendezők jelenléte, akik nem teljesen fogalmatlanok és az okos színészválasztás, a "ripacsok" (Stanley Tucci, Toby Jones, Elizabeth Banks) láthatóan lubickolnak 2D szerepeikben, a főszereplők is korrektek, legalábbis nem olyan faarcú bagázs, mint az Alkonyzóna teremtményei. A baj az, hogy az a mélység, epikusság hiányzik ezekből, ami még a kisgyerekeknek szánt Narniában is megvan, a Gyűrűk Urában meg Harry Potterben pedig ezerszeres dózisban található. Bármennyire is kiakasztja a box office figyelőket a nyitó hétvégékkel, nem lesz klasszikus, ahhoz nem elég egyedi és eredeti, a látvány nem elég sajna.
-
KisTücsök
addikt
válasz
devil-k
üzenetére
Kár, hogy a keretezés olyan rohadt drága. 1-2-t jó lenne kiakasztani a falra. Persze nem ilyen óvis marveles cuccot.
____________Alien
A hangulat nagyon átjött. Szépen, lassan építette fel ezt az egészet. Nagyobb baromságra számítottam. Weaver a végén tetszett (
). Egy kicsit azért mutathatták volna többet az Alient. Jó volt.7.5/10
Ma lehet letudom a Cameron-félét.
-
devil-k
nagyúr
Marvel buzik pedig innen válogassanak.

-
Huma
addikt
válasz
geckowize
üzenetére
Elég sok helyen lehet és valszeg drága mivel színes és nagy. Plusz ha nem sima papírra akarod nyomtatni akkor az plusz költség.
Egyébként mekkora méretre gondolsz? A3, A2, A1?(#43152) devil-k:
Én is elvagyok a csípős dolgokkal, de az a szósz amit csípősként árultak a legkevésbé sem volt csípős. A savanyított paprika már annak volt tekinthető, de azt kidobtam a kukába mielőtt teljesen eláztatta volna a nachost. A sajtos fényévekkel jobb. -
geckowize
őstag
Hello!
Van olyan aki filmposztereket nyomtattatott ki? Dancso Peter videoiban a szoba fala tele van, es ahogy tudom, nem kulon rendelte forgalmazotol vagy vette mozitol, hanem o maga nyomtatta vag, nyomtattatta ki. A kerdesem hogy hol erdemes Budapesten ilyet es kb mennyibe kerul? -
callmeakos
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
még az is, ami gyakorlatilag nem tud

-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Ace owner
üzenetére
én felirattal láttam a MOM-ban, de néha átkapcsoltam a robotok hangjához (Megatron, Starscream, Twins, The Fallen), hát egyik szarabb, mint a másik, én nem tudom, hogy hogy lehet ezt így nézni, amikor van opció az angol hangra is
egyszerűen förtelmesmadgie... általában nincs ilyen problémám, csak kéne egy értelmes fejhallgató és DAC a géphez, aztán azon lehet állítani a hangerőt hardveresen, mert ezen nem

jó, azt nem említettem, hogy BD-t néztem, lehet ez is közrejátszott (mondjuk ettől ne szaggasson már a TMT, mikor a PowerDVD meg nem...)
-
Ace owner
addikt
Szóval akkor Transformers 2
Érezhetően gyengébb mint az előző. De valahogy még mindig imádom. Hiába nevetségesen szar néhol, az egész Bay hangulat amit áraszt a film, az effektek, ez a túlkontrasztos szűrő, a kamera állások, a Linkin Park zenék.. Shia gyerek tényleg idegesítő, meg ezt a cicababa Foxot is nem értem minek kellett ennyire eröltetni, elsőben még nem volt izzadságszagú, itt viszont eléggé elfáradt a karaktere. (Főleg a végére, mindkettő igaz szó szerint, hahaha..)
A kidolgozás mintha itt nem lett volna annyira egyben mint az Egyben. Néhol eléggé elnagyoltnak éreztem, súlytalanul fizikát pofánröhögve repkedtek a több tíztonnás robotkák. A robbanás egyszer volt élethű, amikor megszórták őket a nagy bombákkal, de az sem volt nagy szám. Tipikus Bay tűzijáték ugye..
Egy épkézláb történettel sokkal jobb is lehetett volna, de így is élveztem végig.
Jövőhéten megnézem a 3-at is, emlékeim szerint az jobb volt ettől. Na meg ugye jött az új csajszi aki Foxnál ezerszer rosszabb volt..
Nálam ez 6/10.
Ja és a soundtrack tényleg nagyon jó volt, még a stáblistát is hagytam a háttérben miközben ezt írtam.
Továbbra is várom a 4-et!!
-
Huma
addikt
Megnéztem az új X-ment. Jobbra számítottam, de amúgy nem volt rossz. Lehetett volna benne több akció ha már egyszer látványfilm.
-
hoffman_
nagyúr
kéne egy kis help. kéne nekem ez a what if keanu reeveses meme, amin az van, hogy dicaprio azért nem kap oscart, mert az a totemje. nem találom és szükség van rá

-
pohár
félisten
válasz
Ace owner
üzenetére
én is kedvet kaptam hozzá, amúgy is néztem volna a közeljövőben már

- elindítom TotalMedia Theatre 6-tal, akadozik, tele van microstutterrel
- elindítom PowerDVD 13-mal, kurva halk
- elindítom KMPlayerrel, nincs feliratlista, így ki se tudom választani a magyart
- elindítom VLC-vel, itt meg kihagy a feliratha az MPC-HC-vel se akar normálisan menni, nem tudom mit csinálok, de valamiben kárt fogok tenni

-
cyberkind
félisten
Erről a listáról mely filmeket érdemes 3D-ben megnézni?
-
Ace owner
addikt
Na Transformers 2 elkezdve, csak kell egy kis kaja.
Nem is tudtam hogy ebben The Fray szám is volt, jó volt újra hallani, ezer éve nem hallgattam őket.
-
dokee78
félisten
Contracted 70%
Zombi film egészen más megközelítésben,mint eddig megszoktuk.
Semmi híres színész mégis tetszett.
Azt nem értem az orvosa miért nem vitette kórházba,miután már előjöttek a durvább tünetek?
Helyes csajszi,Claire Forlani jutott eszembe róla.
Szegény lányt nagyon sajnáltam,amin keresztülment és jól megvalósították látványilag is.Pár cikk,mert szerintem nem rossz film:
http://geekz.blog.hu/
http://horrormirror.blog.hu/
http://kritikusszemmel.blogspot.hu/ -
dokee78
félisten
Sin City 2 pöpec magyar poszterek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
james001
veterán
Hát nem is tudom,úgy ahogy rendben volt a film,de viszont sok sebből vérzett. Voltak nagyon bénán megcsinált dolgok benne,pl. a démonok irtó gagyik voltak,főleg az öreg fószer démoni alakja,azt hittem annak legalább valami durvább kinézetet adnak,mégis csak ő volt a főboss
A vízköpők se voltak azok a szépen kidolgozott lények. Aaron Eckhart-tól meg fura ez a szerep,de egész jól hozta a badass figurát. Apropó maga Frankenstein karaktere nekem bejött,de a végén nem tudom minek állították őt be "szuperhősnek"...
Egyszer nézős filmnek elmegy,6/10Erre kár volt pazarolni az időmet. Látványban néha jó volt,de amúgy egy gyenge próbálkozás volt az egész.
The Rock féle Hercules remélem jobb lesz.
3/10 -
Devid_81
félisten
-
madgie
titán
válasz
Devid_81
üzenetére
Lehet, hogy a topikban olvasható vélemények után túl nagy elvárással ültem neki a Her-nek, de valahogy nekem nem került a "megnézem kétévente egyszer" listára.
Sőt, (szégyen nem szégyen) a végére sem emlékeztem pár nap múlva.
Jó film, félre ne értsd, de nálam valahogy nem ütött akkorát.
-
Devid_81
félisten
válasz
aizen92
üzenetére
Nagyon el kellett gondolkodjak, hogy megis milyen pontot adok majd neki.
Talan a "Her"-hez tudnam hasonlitani, marmint nyilvan nem sztoriban, csak hasonlokeppen fogott meg, de valahogy ezt nem neznem meg ujra, a Her-t meg mar megnezes utan ujra akartam, igy talan a 7 pont realisabb nalam, de ugye lehet most nem is ugy jott at a dolog, sokszor csak jo idozitesen mulik, es az ember olyan kedvben/kedvvel, maskent dont
Mindenesetre remek film, engem pl abszolult nem zavart ez a 3 fele keparany, valoszinuleg a moziban uloket sem zavarhatta, max a kezdestol szamitott 5 percig
Szereplo garda jo volt benne, talan Jude Law miatt is, de valahogy szamomra ez egy Sherlock film volt
-
Devid_81
félisten
Pontosan nem tudnam megmondani miert tetszett, de jo film volt.
Mondhatnam, kicsit nehezen indult be, de ugy igazan sehol nem porgott, es annyira megis mozgalmas volt, hogy vegig nezzem.
Kepi vilaga nagyon jo, talan az fogott meg legjobban, ambar nem tudnam megmondani milyen mufajt kepvisel, mindamellett, hogy tudom hova lett sorolva.
Egyszer mindenkeppen erdemes megnezni.
7/10
-
somasz
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
A sajátos trükkök is csak hozzáadnak a hangulathoz. Tegnap néztem meg másodszor, még mindig barmi jó.
Az apró kis finomságok úgy el vannak találva, hogy hihetetlen. Kíváncsi vagyok, mi lesz a következő filmje.A 4:3-as képarány is egy eszközvolt a hangulat eléréséhez, bátran használta.
-
Huma
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
"totál azt sem tudod, miről szól az alkotás"
Jah. Végül is csak az összes filmet láttam, tehát biztos fogalmam sincs róla hogy miről is szól.
Ahhoz képest hogy szerinted milyen jó, tartalmas, mélyenszántó, stb film a Mátrix mégsem tudtad egyetlen szóval sem alátámasztani az állításodat. Csak belinkeltél egy könyvet meg egy borzalmas előadást.
A Mátrix egyszerű mint egy faék. A sztorija pedig gyerekes. Az egyetlen dolog amiben kitűnik az a látvány. Illetve régebben azzal tűnt ki. Manapság viszont már abban is csak hétköznapinak számít.
És ezeket az állításokat én alá is tudom támasztani. Nem csak a levegőbe beszélek.

(#43104) KisTücsök:
Az viszont valóban az. -
Bad Pritt
félisten
Tehát nem is akarod megpróbálni értelmezni a Mátrixot, helyette csak nyomod itt a mainstream hülyeséget? Már majdnem meglepődtem. Mindenesetre köszönöm, újból megerősítettél abban, hogy a véleményed fabatkát sem ér. Na most visszazárlak a nemérdekel dobozba, szervusz!
Azért legközelebb próbálkozhatnál valami olyan filmnél trollkodni, ahol nem esik le az első mondatod után, hogy totál azt sem tudod, miről szól az alkotás. Hitelesebb lennél.

-
KisTücsök
addikt
Bizonyos körök szerint az Avatar is az...
__________Grand Budapest Hotel

Többször nézős, elsőre 9/10. Zseniális színészek, habár legtöbbjüket nem sokat láthatjuk a vásznon, de amennyit igen, akkor brilliroznak. A zenék, a rendezés, és a vágás nagyon rendben volt. A trükkök/effekt már itt-ott nem igazán, ennek nem tudom, mi volt az oka. Esetleg a sajátos stílusú Anderson szólt bele? Hogy ne lehessen annyira komolyan venni.
Ajánlott olvasmány.

Akkor egy kilőve az idei várt filmekből. Reméljük a többi is legalább ilyen jó lesz.
-
Huma
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A három filmet láttam. Animátrix is már megvolt. Könyvet nem fogom elolvasni mert jobban is el tudom tölteni az időmet. A videó több mint másfél óra? Hát nem biztos, hogy ennyi időt rászánnék a dologra. Egyébként belenéztem, de inkább megmosolyogtató mintsem elgondolkodtató ez az előadás.
"Gondolom azért, mert nem szól semmiről."
Minden szól valamiről. A kérdés csupán az, hogy mennyire értékes dologról. Hogy mennyire elgondolkodtató ill mélyenszántó.
A Mátrix csupán egy ezer éve kitalált elgondolás megfilmesítése. Szóval még csak eredetinek sem mondhatjuk. Az indoklás, hogy miért van szükség az emberekre (energiaforrás) meg önmagában egy hatalmas nagy marhaság. Meg az egész mátrix felépítése, működése inkább meseszerű mint tudományos. Annyira tükrözi a valóságot mint a Harry Potter filmek. -
Bad Pritt
félisten
Mondtam, hogy nem írok neked többet, de ezt most megszegem, mert látom, hogy nagyon fogalmatlan vagy.
Nem fogom neked leírni, hogy mit gondolok és hogy értelmezem a Mátrixot, mert hosszú lenne és még megszólnak, de segítek neked: nézd meg a három filmet, utána az Animátrixot. Olvasd el ezt a könyvet, nézd meg ezt az elemzést és ha még lesz kedved és erőd, olvasgathatsz a témában sokat, mert a Mátrixról mindenkinek van véleménye a sarki fűszerestől kezdve Stephen Hawkingig bezárólag. Gondolom azért, mert nem szól semmiről.

-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
"a vallás meg mese"
ehe-ehe
van olyan is, de azt hiszem, ilyen téren nem lenne bölcs elindulni, főleg ilyen kijelentéseket tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Egy kicsit azért mutathatták volna többet az Alient. Jó volt.