Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
új remények!
olasz adókon nyomják az insidious2-reklámokat
hátha mégis elér hozzánk is -
legiaap
félisten
Erre valaki?
-
Pitterix
őstag
-
james001
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére

Sunáznám!

-
bAtt001
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
de nem azt kérdezted
megnézzük még don jon-ban mit domborít ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pohár mozi előtt 1 hónappal is fent volt már, nem mai film
-
atike
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
...meg hát...

-
LOTR
addikt
válasz
Integra
üzenetére
spoiler nélkül próbálom írni: arra, hogy semmilyen értelemben nincs happy end és a film nagy részében csak sodródnak szkafanderben az űrben
nemrég néztem a sunshine c. filmet, bár ez inkább akció orientált, mégis valahogy ez ugrott be, mint hasonló
bAtt001
nem mondom, hogy nem volt jó ez a 3d, mert az, sőt lehet, hogy annyira jó volt, hogy nekem már fel sem tűnt, hogy b+ ez 3d és milyen faja
azt mondják a legjobb technológiai dolgok olyanok, hogy miközben "használod/ják" őket és fel sem tűnik, hogy ott van, akkor tényleg jó -
gyuromoj
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
fapfap 
-
rt06
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
igen, velemenyem szerint az az egyetlen, amiben a twd kiemelkedo (bar mostanaban ezt sem lehet mondani, mert egyre tobb kabeles sorozatot probalnak eladni a minel grafikusabb eroszakkal es/vagy minel tobb csoccsel)
viszont ezen kivul mindent magaban foglal, ami miatt tvsorozat, nem pedig mozifilm; kozepes szineszeket, egydimenzios karaktereket, a kelletenel jobban elnyujtott tortenetszalakat (igy akarjak novelni a feszultseget, de imho atestek a lo tuloldalara, s inkabb irritalo a dolog)
abban egyebkent igazad van, hogy a twd-nek van egy nyomaszto hangulata, viszont a wwz-nel nem is igazan ereztem, hogy ez lenne a cel (a vagas elotti verzioban esetleg, de ami a mozikba jutott, abban biztos nem), igy szerintem ez nem rohato fel nekik
a konyvet meg nem olvastam, sajnos a szerzo elozo konyvet sem tudtam elolvasni, igy arrol nem tudok nyilatkozni
-
rt06
veterán
válasz
raczger
üzenetére
nem szeretem a hozzaszolasaidat, ez is kozepesen szar volt
parancsolj, kb ennyi volt a post vonatkozo resze, ami ellen integra kifogast emelt
kerlek aruld el, hogy:
- ennek mi koze a kritikahoz?
- mi olyan informacio van benne, ami segithet megitelni a filmet?
- van benne barmi olyan informacio, ami barmit is segithet megitelni? -
törölt tag
-
LOTR
addikt
imax 3d
rövidre veszem, ez egy nagyon jó dráma, sci-fi környezetbe ültetve, szerintem kicsit rövid volt a film
nekem Sandra Bullock az egyik kedvencem, és szerencsére itt is jó volt minden téren
ilyet nem olvastam senkitől még, tehát lehet ezen véleményem nem osztják majd sokan, ugyan jó volt a 3d, tényleg nagyon szép volt az űr megjelenítése, de nekem valahogy kevés volt, nem igazán éreztem azt, hogy itt akkora nagy szükség lett volna a 3d látványra, tehát aki nem tudja 3d-ben megnézni -már ha adják így is- az se szomorkodjon, mert 2d-ben is biztosan nagyon szépnem spoiler, csak reagálok a korábbi véleményekre
azt hittem, hogy megható, szomorú lesz, de szerintem nem volt, az a kis rész benne, meg olyan rövid volt, hogy nem volt idő rá, hogy annyira beleélje magát a néző
ja és integra "azt-hittem-spoilerére" reagálva, nagyon bíztam benne, hogy az lesz amit sejtettem, hogy talán félreértek és szerencsére így is volt, mert teljesen félreértettem, amit írt és ami a trailerekből lejött, tehát, mint kiderült semmi spoilert nem írt
-
bAtt001
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
nope

-
S e t h
nagyúr
Csak egy ponton?Nem tudom, nekem sokkal durvábbnak hatott a környezet a twd-ben, vhogy jobban átjött a posztapokaliptikus hangulat, az ember embernek farkasa feeling.Persze ne hasonlítsunk egy sorozatot egy filmhez, a vizualitást leszámítva sokkal bővebb eszköztár áll rendelkezésre egy sorozatnál, de kicsit erősnek érzem, hogy pont a vizualitást hozod fel a twd mellett.
Persze értem én, hogy kell az újdonság és hálivúd törte is fejét, hogy vajon mivel lehet eladni a filmet, csináltak is bespeedezett zombikat, a film tartalmi része meg elsikkadt a sok rádióüzenetben, amit a család egymással folytatott.
Aztán lehet, hogy szelektív a memóriám is, de nagyon nagyot néztem azon, ami megoldást találtak a filmben a járvány megfékezésére, erre én a könyvben nem emlékszem, szóval nem egyszerűen eltértek a könyvben írottaktól, hanem teljesen más sztorit kreáltak.
A könyv olvasásakor, valamint a twd nézést alatt, után az ember elgondolkodik azon, hogy mi lenne ha mi is ilyen szituációba kerülnénk, nos ez az élmény nekem ennél a filmnél teljesen elmaradt. -
raczger
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Tehát akinek nem tetszik egy film, az ne is írja le a fórumba a véleményét?
Megközelítem más oldalról. Nekem egyik haverom mondta, hogy mindenképp nézzem meg (egyébként nem biztos, hogy belekezdte volna, magam sem szeretem a zombis filmeket, de azért volt már amelyik nagyon tetszett). Haverom szintén nem kedveli az efféle filmeket, ennek ellenére ajánlotta, mondta, hogy szerinte milyen jó lett. Megnéztem, nem tetszett.
Magam fajták számára nagyon is hasznos a hozzászólása (akik nincsenek oda a zombis filmekért), mert segít eldönteni, hogy pazaroljak-e időt és pénzt a film megtekintésére, avagy inkább csináljak más hasznosat? Na jó, ennyire nem volt azért katasztrófa, de még egyszer nem nézném meg.
A Warm Bodies viszont kifejezetten tetszett (annak ellenére, hogy sem a horror, sem a zombis filmeket nem szeretem).
-
legiaap
félisten
Most ezzel a Jobs filmmel mi a pálya?
Lesz valamikor moziba már?
Vagy már volt és lemaradtam?
-
rt06
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
azt mar az elejetol lehetett tudni, hogy nem fogjak kovetni a konyvet, mert nem beszelgetos musort akartak csinalni, hanem olyan filmet, amit el is lehet adni
a twd meg egyetlen fronton veri a wwz-t, az pedig az, hogy nem szegyellnek cafatokra szakado zombikat mutatni teljes kepen, rakozelitvePlutor: integra imho nem a neki nem tetszo kritikan, hanem a kritika barminemu hianyan akadt fenn (hint: az, hogy 5/10, nem kritika)
-
S e t h
nagyúr
World war z
Egy halom trágya.Persze írom ezt a könyv elolvasása után, ami a maga nemében szinte tökéletes, ahogyan dokumentarista jelleggel szólalnak meg a túlélők az Föld több országából, hogy milyen volt amikor kitört a "járvány" és miképpen sikerült túlélni, majd győzni.
A film ehhez képest egy hálivúdi családregény,ahol Pitt bácsi rohangászik egy kicsit, majd megoldja egyedül az egész fucking apokalipszist és rohan a családhoz, happy end.
A könyv és a The walking dead után jóformán csak két pontot tudnék adni neki a 10-ből, de komolyan meg kellene erőltetnem magam, hogy mire is adom a két pontot , a könyv nélkül talán erős közepes, de ez is csak a gyér zombis felhozatal miatt.
A The walking dead nyomasztó szférája itt nyomokban sem fellelhető, amit ugyan nehéz is reprodukálni egy egész estés filmben egy sorozathoz képest, de azért több izgalmat, borzongást vártam és nem szöcske zombikat.
Egyébként ami különösen szomorú, a film szinte alig követi a könyvet, mintha abból csak pár oldalt olvastak volna el, aztán a könyvet ki is dobták. -
Plutor
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Attól,hogy nem a kedvenc stílusom,attól még nézhetek ilyen filmet nem?Sok zombis filmet néztem már ezen kívül is.
Nem húztam le,közepest adtam.
A gyors zombikat leszámítva átlagos film.Nincs hangulata.
A Resident Evil első része nekem jobban tetszett.
Azért néztem meg,mert a bemutatója tetszett,de ehhez képest gyenge film lett.
Brad Pitt filmjeit meg általában megnézem.Jó színésznek tartom.A filmdrámákat sem szeretem,de ha megnézek egyet,azért lehet véleményem,és tudom értékelni is.

Minden stílusból vannak jó,kiemelkedő alkotások,de ehhez meg kell nézni az átlagost is.Ne húzd fel magad egy neked nem tetsző kritikán.

-
-
ígyvanferi
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Ez adott is egy tippet, hogy mit nézzek meg mostanában: Drinking Buddies. 13-ast szeretem, a srácot is nagyon bírom a New Girl című sorozatban (bár félő, hogy azt a karaktert várom tőle majd itt is), Kendricket mindig jó látni, a 4. arc a poszterről meg az Elit alakulatból ismerős, meg pár Gengszterkorzó részben játszott már. Persze ezek mind semmit sem jelentenek, ha a film nem jó, de hátha.
Woody Allen új filmje is érdekel. Azt kiadták már DVD-n?
-
Integra
titán
válasz
Plutor
üzenetére
kijelented, hogy nem kedveled a zombis filmeket, majd megnézed és jól lehúzod az utóbbi évek talán egyetlen úgy, ahogy még normális zombis filmjét, ami a rengeteg hibája ellenére meglehetősen emészthetőre sikerült.
komolyan, honnan szalasztják a hozzád hasonló iq harcosokat? de komolyan...
ember!!! ne nézd meg!!!
én sem nézek horror filmeket mert nem szeretem, de ha egy az utamba kerül és megnézem, nem is húzom lle tudván, hogy nem szeretem a horror filmeket és nem tudom értékelni őket!!!!
jézus istenem, tiszta óvoda.......... -
brownus
veterán
-
bAtt001
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
spoiler!!!
clooney lecsatolta magát hogy elengedje mert kettőjüket nem fogta volna meg a kötél és mindketten meghaltak volna, asszem erről van szó

-
negyven2
nagyúr
The Secret Life of Walter Mitty - Official Trailer
Szerintem ez még mindig gyönyörűen van fényképezve...
-
WhiteWalker
nagyúr
Kérdés lenne a Gravity filmmel kapcsolatban , amit nem értettem , de SPOILER!!!! : mikor a két szereplő úszott az orosz bázis felé , és becsapódtak, majd Bullocknak beakadt a lába az egyik kötélbe és tartotta Clooneyt fél kézzel...miért kapcsolta le magát a hevederről ?
SPOILER END!
-
pohár
félisten
- ezt én intézem, képzett beszélgető vagyok
- beszélgető? mit akarsz itt rendezni, talk show-t?

-
Plutor
aktív tag
válasz
Ace owner
üzenetére
Levettem a polcról a dvd-t V for Vendetta,de már évek óta ott hevert nézetlenül.Van még pár film ugyan ott.

Van olyan filmem,amit kibontottam,megnéztem,hogy benne-e a lemez,majd visszazártam a blokkal együtt.
Csinálok olyat,hogy megnézek egy filmben,egy bizonyos jelenetet.
A Vendetta utolsó jelenetét néhány napja láttam valahól,és rájöttem,hogy ez megvan nekem,de még nem láttam.
Annak idején megvettem,mert a Mátrix rendezői csinálták,+ V a Mátrixból Smith ügynök.
-
KisTücsök
addikt
Slumdog Millionaire.
A feléig kb tökéletes volt, nálam. Nagyon megfogott. Aztán a második fele már nem tudta szerintem követni az elsőben felvett ritmust. Ennyire lassan két óra még nem telt el filmnézés közben (nem úgy, mint pl egy Battleshipnél, ahol marha gyorsan elrepül az a semmi, amit két óráig nézetnek veled). A végén gondoltam is, hogy mondom tuti elnéztem, 180 perc inkább az a 120, de nem.
Nekem nagyon átjött ez az egész, ahogy végigköveti az életét a testvérpárnak. Talán, talán még hihető is.
A fényképezés, a zenék és a hangok is nagyon jók voltak.
DE! Mi a zistenért kellett a végére az a tánc? Miért? Miért????? Az animációs filmeknél divat ez, de azoknál is hányok ettől, itt meg olyan szinten illúzióromboló volt, hogy nagyon. Még ha elvileg a "stáblistához tartozott" volna is. Ha feltétlenül valamit kiakartak volna találni, hogy az ember megnézze még a készítőket is, akkor valami animációt összedobnak, esetleg képeket bevágnak Jamalék életéből, valami hangulatos zenével karöltve, és kész is. De ez szörnyű volt.
8/10
-
Ace owner
addikt
válasz
Plutor
üzenetére
Az hogy működik hogy csak benéztél rá? Megveszel 1xxx ft-ért egy jegyet és vagy beülsz vagy nem?

Esetleg valami különleges akció volt, tényleg lesz ilyen mostanság? Hallottam valamit hogy olcsóért belehetett ülni sok filmre nemrégiben. Őszintén, nem vagyok valami nagy moziba járós.. -
rt06
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
latvany+nagyon buta story vs gyors zombik egy kicsit hullamzo sebessegu (ertsd: helyenkent lassu) filmben
en az utobbira szavazok, de en zombifuggo vagyok -
Plutor
aktív tag
A hét végén filmeztem egy kicsit.Mindet szinkronnal.
Szemfényvesztők: 9/10 kellemes,szórakoztató film.Végig izgalmas volt.Jó történet.
A szereplők zseniálisak. Főleg Woody Harrelson. Zseniális dumái voltak.Női Szervek: 9/10 Rég nevettem ennyit egy filmen. Remek beszólásai vannak a duci rendőrcsajnak.
Igazi vígjáték.
World War Z: 5/10 Nem igazán kedvelem a zombis filmeket,de ezt azért megnéztem. A gyors zombik tetszettek,de semmi több.
A Föld Után: 4/10 Idén talán ez volt a legnagyobb csalódás,mert imádom a sci-fi műfajt, és a film rendezőjének eddig remek filmjei voltak. Itt a látvány,hang rendben volt,de a történet nagyon bugyuta volt tele hibákkal.
Másnaposok 3: 3/10 Ez nem vígjáték kategória nálam. Nagyon messze került az első résztől,ami zseniális.

V for Vendetta: 8/10 ezt a filmet csak most néztem meg,mert valamiért nem volt hangulatom hozzá eddig.
Most is csak belenéztem,és annyira megfogott,hogy a vászon előtt ragadtam.Az első megjelenése V-nek valamint az ott előadott monológja nagyon üt.
-
GrooveHero
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Ilyen sorrendben.

A pacific Rim-et tegnap este láttam másodjára, de most már normálisabb minőségben. A WWZ meg nem rossz film, de nem nézném meg még1x, mert sztem csak 1x nézős. Inkább I, Robot 100-adszor
-
bok92
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Egyértelmű, hogy az utóbbi....

-
callmeakos
veterán
Segítenétek az esti film eldöntésében?
Pacific Rim vs. World War Z
Nem tudok dönteni
-
negyven2
nagyúr
Igen tudom, de itt inkább a jelenet megvalósítása miatt gondoltam, meg hogy SPOILER:
az utolsó pillanatban való megmenekülés és az idegen "ez meg mi a ****" nézése a robbanás előtt.Ettől függetlenül még ez is elég közhely, bár ahogy néztem lehet, hogy direkt lett ilyen közhelyes az egész film.
-
negyven2
nagyúr
Ebben az a szörnyű, hogy van 5. része (igaz nem számozva).
Egyébként a Pacific Rim nálam is 7/10. tény, hogy a történet olyan mintha egy kisiskolás találta volna ki az egészet, (SPOILER:
ráadásul a vége elégé, - de talán az egész film is - erősen épített a Függetlenség Napjára. ugye gonosz űrlények jönnek, lerombolják a várósainkat, és igazából az a céljuk, hogy kiirtsák az emberek és kifosszák a bolygónkat, de egy jó irányzott atommal elkapjuk őket az ö területükön)de eleve úgy ültem neki, hogy ebben a filmeben hatalmas gépek és szörnyek gyepálják egymást. és ezt megkaptam.
-
gyuromoj
veterán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Rx
aktív tag
World War Z
Előre leszögezem, hogy a könyvet nem olvastam.
Nekem tetszett a film, pedig sok embernél azt olvastam, hogy mennyire sz@r lett...
Jó volt a sztori, a kivitelezés is, a látványról nem is beszélve.
Kellemes kikapcsolódás volt a hétvégén.10/8
Óz, a hatalmas
Egyszer elég volt megnézni...
Nekem a látvány kicsit erős volt....olyan túl számítógépes világnak tűnt az egész (jobban nem tudom kifejezni)10/6
-
mephi666
nagyúr
hangover3 után kifejezetten jó volt... ezen jó pár helyen tudtunk röhögni is... a sztori elcsépelt/kiszámítható, de ez végülis lényegtelen... egy laza vasárnap délutáni röhögésre jó

-
bok92
addikt
Pacific Rim
Hm, mit is mondjak erről... Ez tényleg ennyire gagyika?
Nem tudom miből gondoltam, hogy majd ez egy údenagyonjófilm lesz, de a színészek meg azok a szörnyecskék,huhh... Volt egy két jó jelenet, de el nem tudom képzelni, hogy milyen lehet az Atlantic Rim, ha már ezen film sem volt éppen a helyzet magaslatán... 
De még továbbra sem tudom felfogni, hogy azok a szerencsétlen vadászgépek( + pont ,hogy legalább voltak, és nem csak helikopterek, mint a legtöbb ufójajjnekünk támadásnál
) miért nem rendelkeznek komolyabb rakétával, lézerágyúval vagy esetleg drónok( ajjajj az már másik film..
), műholdak( na már megint másik...
) meg egyéb fincsi eszközök miért nincsenek sosem??Remélem, hogy a közeljövőben lesz már valamilyen komolyabb film is e téren, mert ennek a furkósbottal való harcolásnak nem sok értelmét látom.... 
-
Integra
titán
válasz
callmeakos
üzenetére
folytatás nélkül is megvan, legalább az elkövetkező 50 évre és legalább 140 csatornára évente

-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
Bronson
720p eng dtsez nagyon kemény film. nagyon. hardy kegyetlen jó volt.
8/10
-
rii
nagyúr
bár a salt nagyon gyenge film szerintem a vége felé, de volna még hozzá hasonló CIA-és?
(#26623) Integra: köszönöm .-)
-
LOTR
addikt
válasz
Chosen
üzenetére
érdekes a kérdésed

a nagy mozihálózatokban mindenhol normális 3d van
mintha korábban azt mondta volna valaki, hogy most már 4k pixeles vetítések vannak, persze biztosan vannak 2k-s felbontásúak is, de ez mondjuk magát a 3d technológiát annyira talán nem érinti
amgy nyilván imax 3d a legjobb -
baluka26
veterán
Ami miatt utálta King, nekem nem jött le. Mármint inkább az eredeti értelmezés jött nekem át, úgy látszik Kubrick-kal egy hullámhosszon vagyok. Na meg a steadicam használat, az parádés.
SPOILER
Nekem egyértelmű volt az alkoholos rész is itt (USA verzió, ofc), egyértelmű volt, hogy Jack a legnagyobb áldozat a történetben. Nekem nagyon átjött. Mellesleg akkor lehet, hogy nem Nicholson volt a legjobb választás erre a szerepre, de így, mai szemmel. Óriási. -
james001
veterán
Gyuromoj kolléga miért nem linkelget mostanában filmes híreket? Le lett cseszve miatta vagy mi?

-
Huma
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Az a baj a könyveivel, hogy szinte lehetetlenség úgy megfilmesíteni őket, hogy átadják az eredeti hangulatot.
A könyvei arról híresek, hogy ha 200 oldalt kitépsz belőlük akkor sem veszi észre senki mivel anélkül is teljes a történet. Az oldalszám felét a karakterek részletes leírása, története, jellemzése, gondolatai, stb teszi ki. Ezt nem könnyű átvinni filmbe. Arról nem is beszélve, hogy vagy öt órás filmet kellene gyártani egy-egy könyvéből, hogy kerek legyen az egész. -
baluka26
veterán
A ragyogás 9/10
Jack Nicholson, te atyaúristen. Tudni lehet rólam, hogy imádom a Stephen King adaptációkat, ez is egyből a szívem csücskében landolt.
-
spammer
veterán
The Heat (Női szervek)
Annyi jót olvastam róla, hogy kicsit csalódtam. Nekem nem volt halálra röhögős, inkább csak mosolygós, de azért volt pár rész, ami tényleg frankó volt. A trampli dagi nekem "too much" volt néha, egyébként a 2 karakter jó volt egymás mellett
Bullockon azért kezd fogni az idő vasfoga (főleg az elején látszik), de azért még mindig szép 
5/10
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Westendben milyen 3D-van? Ott már a "rendes" van? Régen még voltak problémák emlékeim szerint.
-
Ps Vita
őstag
Szemfényvesztők
Hú,idén talán az egyik legélvezetesebb film amit láttam,nagyon gyorsan elszállt az a két óra amíg tartott

A látványvilága bejött,a szereplők is szimpatikusak voltak,talán az egyetlen negatívuma,hogy az utolsó csavaron kívűl,előre rájöttem a dolgokra,nem nagyon ért meglepetés,de még így is 8/10
Várom a folytatást
-
Huma
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
Épp most fejeztem be a filmet.
A hangulat megvolt. Nekem a kopasz fazon volt a kedvenc.
Viszont a film logikailag bukta. Lendületes, leköti az embert, élvezhető, de túl nagy fába vágták a fejszéjüket a készítők. Jobb lett volna a realitások talaján mozogni mert úgy sokkal nagyobbat ütött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

itt meg pont nem ez a lényeg

megnézzük még don jon-ban mit domborít 

A gyors zombikat leszámítva átlagos film.Nincs hangulata.