Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
pedig a főszereplő a SOA-ból jött, (nem nézem, csak sokan dicsérik, hogy jó sorozat, és istenítik a srácot) nem alakított nagyot.
a másik, hogy toro, ilyen filmek után mint a faun labirintusa, penge2, hellbojok után egy ilyet készít, hát nem tudom hova tenni...egyedül a néger színész volt jó, sztem, a főnök, aki a prometheus kapitánya is volt
-
rt06
veterán
válasz
üzenetére
mondjuk azt meg egy ilyen battleship 2-tol is el lehetne varni, hogy ne mondjon homlok egyenest sajat maganak (vagy ugy altalaban az ertelmes gondolkodasnak) minden masodik mondtaban, csak azert, mert a story-t a vegtelenul ostoba forgatokonyvirok ellenere is elore kell godriteni (amikor kiderult, hogy a gipsy danger analog, mivel nuklearis, ezert az emp utan is mukodik, itt is felmerult bennem, hogy az asylum-os verziot nezem)
vagy azt, hogy 190 millios budzsebol legalabb 1-2 rendes szineszt is rakjanak a filmbe
nem kellenek oscar dijas zsenik, de legalabb ezeket a majdnem egy dimenzios karaktereket tudjak mar hitelesebben eljatszani, mint egy iskolai szinesz szakkoraz egyetlen, ami plusz, hogy a battleship-pel ellentetben itt legalabb a latvany rendben volt
-
LOTR
addikt
válasz
Devid_81
üzenetére
Pacific Rim box office
190-ből $410M
any questions?
-
Ace owner
addikt
válasz
Devid_81
üzenetére
Mit vartal? Tipikus latvanyfilm, elvezni kell azt amit latsz, de nem fog magaval ragadni a tortenet es a szineszi jatek.. Mellekesen egy mozizast erre a filmre en se pazaroltam volna el.. Foleg hogy 2 even belul egyszer voltam,akkor is mert nyertem 2 jegyet a metropollal

monstre megelozott..
-
Devid_81
félisten
Film osszehasonlitasok miatt akar Spoileres is lehet!
Film letudva, par szoban:
Keverjuk ossze Real Steel-t, es Godzilla-t, majd az eddig nullanyi ujhoz adjuk hozza a Independence Day "alaptortenetet" es megkaptuk a filmet.
Ennek a filmnek az osszes koltsegenek a 98%-at a CGI-re koltottek, maradek 2% ot a szereplok kaptak.
A forgatokonyv...jah az nem volt!
3/10
ui: ez egy borzalom volt...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Realradical
üzenetére
Ez mekkora királyság volt.

Croodék.
Na ez viszont nagyon tetszett. Délelőtt néztük meg asszonnyal, végig röhögtük majdnem az egészet. Érdemes meglesni.
-
törölt tag
Nem volt olyan hűdejó, de simán szórakoztató, kivételesen kb. helyes az imdb pontozás.
A nevekkel jót játszottak, az tetszett

-
bagyulajuve
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Pacific rimhez még annyit, hogy nálam Torrente feltűnése okozta legnagyobb élményt, felröhögtem, de durván

-
LOTR
addikt
válasz
Realradical
üzenetére
ki veszi a fáradtságot, hogy összeírja, melyik jelenet melyik filmből van?

mert idegesít, hogy tudom, hogy a filmet láttam, de nem jut eszembe a címe... -
dokee78
félisten
válasz
Realradical
üzenetére
Ez marha jó volt,jöhetne szériában is.

-
Realradical
őstag
Del toro/Simpsons kombó. Nekem reggelre beütött

-
Zeitgeist - 10/10
-
bajnokpityu
félisten
Kiosztok egy laza 10/10pontot:
RAYGimiben valamelyik kötelező irodalmat beáldoztam volna érte.
-
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok egy kevésbé ismert, jó 3D-s effektekkel rendelkező filmet ajánlani? Egy 4-5 fős társaságban néznénk. Igazából az új 3D TV-t akarjuk letesztelni, azért lenne fontos, hogy szép látványvilága legyen. Persze a történet is fontos. Olyat akarunk nézni, amit még senki se látott (közülünk), ezért keresgélek a kevésbé ismertek között. A műfaj tulajdonképpen bármi lehet, drámát és horrort kivéve.
Köszönöm a segítséget. -
Pali1119
tag
válasz
brownus
üzenetére
"faskivan hogy ebben a kurva országban csak egy imax terem van, kösz orbán!"
Jah, biztos orbán miatt van csak 1 imax mozi hazánkban
.Más:
"Samuel L. Jackson megerősítette, hogy Elizabeth Olsen alakítja majd Scarlet Witchet a Bosszúállók második részében (The Avengers: Age of Ultron)." - via Vox
-
negyven2
nagyúr
This Is the End
Nagyon elborult egy alkotás, főleg úgy, hogy mindenki saját magát figurázza ki.8/10
Méltó tagja (lezárása?) a Cornetto Trilógiának. Vagyis hozták a szokásos formájukat
9/10
-
Ace owner
addikt
Egy kis spoiler pedig jó lett volna, mert engem annyira nem érdekel maga a film ,csak a történetre lennék kiváncsi
Sosem vonzott az űr igazán.. -
LOTR
addikt
válasz
Integra
üzenetére
ja igen, nem volt benne spoiler, de azért következtetni lehet belőle - nagyon remélem, hogy rosszul

brownus
nem tudom, hogy lenne e igény máshol is egy imax teremre, nagyon magas az üzemeltetési költsége
nincs másik olyan város, ahol el tudnám képzelni, hogy hosszú távon életképes lenne -
Integra
titán
na, akkor dobpergés.......

gravity (2013) - imax, sub, 10. sor, közepe.
nem olvastam semmilyen kritikát, így passzolom a csupa jó és pozitív elbírálást, a sajátomét mondom.
kurva jó film, absz a kötelezően megnézendő film, és a maga nemében teljesen egyedülálló, csillagos ötös film, annak ellenére mondom, hogy biztos vagyok benne, sokaknak nem fog tetszeni, vagy másra számítottak, szóval majd lesz a szokásos bullshitelés...
a tények.látvány. szerintem ebben a kategóriában mindent ver, annyira gyönyörű a föld, az űr, az űrállomások, a részletek, a kidolgozottság, minden annyira valósághű, bámulatos, azt sem tudod hova nézz és mit nézz, mert minden egyszerűen parádés.
van itt egy fontos dolog, mégpedig az, hogy aki az avatar-hoz vagy a d9/elysium-hoz akarja hasonlítani, összevetni az egész látványvilágot, grafikát, az nem jó helyen kapizsgál, mert mindhárom/négy film teljesen más világ, a látvány is más és a maga nemében mindegyik egyedülálló, mert másképpen készültek.
de tény, az imax kihozza ebből a filmből a maxot, tényleg csodás. nagyon kíváncsi lennék rá, hogy a sony 4k 3d az eurocenterben vajon mennyivel másabb.hangok.
parádé. főbe is kellett volna lőni a döntéshozót, ha ezt leszinkronizálják.. nem merték megcsinálni, egyszerűen a film jellege miatt, befostak. a mi szerencsénkre.clooney. nem lehet belekötni, hibátlan, tipikus clooney.
bullock. nem csípem a nőt, azért mert idióta, buta szerepekből él, ökör rendőrnő, még nagyobb ökör rendőrnő szépségkirálynőnek, drámaian rossz dredd és még sorolhatnám... itt meg.. megkövetem, zseniális, annyira hiteles végig.. együtt érez vele az ember, szorít neki a film utolsó kockájáig, olyan kuss volt a nézőtéren, hogy néha szerintem mindenki elfelejtett levegőt is venni
még több ilyen szerepet neki.magába szippant és nem könnyű film, mert nyomasztó alapvetően végig. igyekeznek helyenként oldani a feszültséget egy-egy frappáns és hétköznapi poénnal, de ez a szereplők karakteréből fakad és pont így jó, nincsen eltúlozva, csak pont annyira, hogy levegőt vegyünk.
egy baki van a filmben, elég nagy, de egyszerűen nem foglalkoztat, mert a film egésze, ahogy van, szuper.hogy ezt a filmet élveztem legjobban idén a sci-fi filmek közül? nem. nekem most is a st:id ebben a tekinetben idén az etalon. a gravity-t másként élveztem, teljesen másként is kell hozzáállni és a 2. helyen áll idén sci-fi filmek között. lányok közül sokan pityeregtek a végén. tényleg hatással van az emberre, aki odafigyel és nem a nagy keménylegényt igyekszik eljátszani, mert az a trendi..
hogy ezt a filmet mondom a legszebbnek látványra eddig idén? igen, abszolút. a kameramozgatást külön kikell emeljem, parádés, végig az űrben vagyunk, alig van vágás a filmben és ez megunhatatlan, ide találták ezt így ki. -
Sotho
őstag
Egész kellemesen csalódtam a Pacific Rim-ben. Logikátlan erőművész film de a hangulat zene látvány nagyon ott van.
Lesz vajon folytatás? (Manhattan méretű robotokkal
) -
ígyvanferi
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
aizen92
addikt
Szibériai nevelés? valaki látta már? vélemények?
-
spammer
veterán
" Alfonso Cuarón űrdrámája a trendekkel szemben nem szinkronnal, hanem felirattal kerül bemutatásra hazánkban, méghozzá kizárólag 3D-ben és IMAX 3D-ben. Ez utóbbi - ha hiszitek, ha nem - még soha nem vetített 3D-s játékfilmet felirattal, szóval minimum ebben élenjáró lesz az InterCom bemutatója."
Várom én is a (spoilermentes) beszámolókat

-
bok92
addikt
Na a Gravitáció tényleg ilyen jó lett?
Mert eddig pozitív véleményeket olvasni róla... -
spammer
veterán
válasz
üzenetére
Előbb utóbb azért valószínűleg megnézem majd (hogy tényleg ne maradjon ki az se)
Amúgy Napoleonról készített volna filmet, de nem jött össze neki és akkor forgatta le a Lyndont. Néztem anno doksifilmet Kubrickról, elképesztő mennyiségű infót gyűjtött a filmjeihez, Napoleonról is brutális mennyiségű anyagot szedett össze, csak sajnos soha nem tudta elkészíteni a filmet. Igazi fanatikus volt az öreg
Spielberg "A.I. - Mesterséges értelem" című filmjét is eredetileg ő készítette volna, hát kíváncsi lettem volna, abból mit hozott volna ki 
Lolita nagyon jó, dráma, de van benne bőven komikus jelenet is, érdemes megnézni szerintem. Aztán érdemes megnézni a Jeremy Irons féle verziót is [link].

-
-
spammer
veterán
válasz
KisTücsök
üzenetére
2001, Lolita, Clockwork Orange, Eyes Wide Shut még kötelező. Barry Lyndont nem vállaltam be (talán majd egyszer), mert sokak szerint nagyon unalmas és nem szeretem amúgy sem a kosztümös filmeket, de a The Killing még tervben van a régebbiek közül. Bár nem könnyen emészthetők a filmjei, a 2001 pl. régebben elsőre kifogott rajtam, de utólag átgondolva, feldolgozva a látottakat, egyre jobban és jobban tetszett. Zseniális rendező volt, kár, hogy már nem láthatunk tőle több filmet.
-
hoffman_
nagyúr
azoknak küldeném sok szeretettel, akik szeretik ánglisul nézni a filmeket, oltári, hogy én erre csak most akadtam rá

-
Ace owner
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én csak a film végén hallható számról beszéltem, többi nem fogott meg igazán, arról pedig első 3mp-ben lejött hogy nero..
-
james001
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére

R.I.P.
-
callmeakos
veterán
Többnyire kapcsolható a filmekhez. Nyugodjék Békében

-
Ace owner
addikt
Na akkor kis összegzés, spoilereket majd jelzem.
Remek film volt, szinte végig letudott kötni, a feleséges részeknél viszont ph-znom kellett, az nem volt olyan szimpatikus. Nagyon sokan azért panaszkodtak, mert nem volt elég ijesztő, meg durva stb.. Egy helyzetben volt ez igazán feltünő, amikor nem mutatják ahogy trancsírozza a zombi pofáját a feszítővassal, megértem, nem TWD..

Amikor az a szerencsétlen pofándurrantja magát azon sírtam a röhögéstől.. Hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen? Legalább ötletes módját választották a szereplő kiírására, mégis eredetibb mintha csakúgy leterítette volna egy "zozó"
Az egyetlen karakter akit sajnáltam, az a nagyszájú katona volt akit végül megharaptak, még az elejénél. Közepe fele attól tartottam hogy olyan I am legend vége lesz, hálistennek nem így lett. A megoldás is valami új lett, innen még nem igazán közelítették meg a zombi történetet, tetszett. A végétviszont kicsit elkapkodottnak éreztem, olyan 2 percben elmagyarázzuk és heló.
A látványvilág rendben volt, Jeruzsálem "jól" nézett ki, igaz hogy hülyék voltak mint a segg, de ez most mellékes. A hangulata az egésznek tetszett, a végén az a Nero szám pedig feltette az i-re a pontot, azóta is azt hallgatom. (Muse gondolom csak a nevét adta hozzá, Neroék érdeme..)
Egy dolog nem tetszett, de nagyon. Ezek a biszembaszom zombik mik voltak? Értem én hogy sokan vannak, de a klasszikus értelemben vett császkálók után ezek a szupergyors egymásból létrát képező zombik nagyon nem jöttek be, tényleg mintha hangyák lettek volna.
Anyway, tőlem egy 8,5/10! -
zoltanz
nagyúr
A Hobbit - Smaug Pusztasága. Újabb bemutató érkezett (#2)
[link] -
Ace owner
addikt
Neee ekkora epic failt, nem akarok spoilerezni, de ez durva

Repülő-doki-pánik -
KisTücsök
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
A Dr Strangelove az egyik kedvenc filmem. Ezt a kettőt meg még a The Shiningot láttam Kubrick-tól, az is tetszett. Természetesen tervbe van a többi filmje is, az eddig látott három alapján azok sem lesznek rosszak úgy érzem.

(#26418) Ace owner: Ez ilyen film közbeni jelentés?

-
Ace owner
addikt
Na, World War Z megy, eddig izgi, meglátjuk mi lesz a vége

-
Dumas
csendes tag
Nekem egy War3, vagy War3TFT megfilmesítés is tetszene.
Bár erősen kétlem, hogy ilyen lenne. -
bAtt001
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
jöhetne warhammer 40k rendes film is

-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos: 2015-ben nézzük a Warcraft-filmet, méghozzá Duncan Jones (Moon) rendezésében. Jelenleg castingolnak, a forgatást 2014 elején kezdik.
-
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
nálam is ott van az idei legjobbak közt
lehet, hogy a sok negatív kritika miatt alacsonyak voltak az elvárásaim, de akkor is jó film... ilyennek kell lenni egy jobb blockbusternek
sokkal jobban bejött, mint a transzformátor trilogy ...nem értem, miért kritizálták annyian? látvány elsőosztályú, sztori is volt annyi, amennyi kellett... volt belső vívódás, személyiségfejlődés, romantika... érezhető, hogy minél több rétegnek akartak kedvezni, de el voltak találva az arányok... nagyon is rendben volt a film, nálam többször újranézős -
cyberkind
félisten
Az olasz meló remake-nél a rendező mit gondolt amikor az eredetinek(Az olasz munka) a kétharmadát se vette át ?

Nem rossz film de miután láttam az eredetit nálam szóba se jöhet az új része hogy megnézzem, fergeteges filmet raktak össze 69-ben és ilyen rosszul hozzányúlni ehhez a tökéletes alapanyaghoz nagy nagy szégyen .
-
Integra
titán
filth
végre egy új mcavoy film, skót rendezővel, ismét érdemes lesz moziba menni
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

acélember meg konvertált.

.

Mert eddig pozitív véleményeket olvasni róla...