Aktív témák
-
killerjohn
addikt
"Amikor 600 oldalt akarnak pl belesűríteni egy másfélórás filmbe annak nem szokott jó vége lenni."
Ja, én így voltam a Gyűrűk urával, amit olvastam magyarul, olvastam angolul, aztán az első rész első 30 percében tátott szájjal ültem a moziban, majd a vizuális sokk elmúlt, és maradt a középszerű film, ami a könyvhöz képest élvezhetetlen volt...
-
killerjohn
addikt
válasz
somasz #39224 üzenetére
hmm, véletlenül olvastam amit írtál, és gondoltam, hogy végre megkérdezem, habár a sok-sok oszkár miatt eddig nem mertem még senkinek sem feltenni ezt a kérdést...
SPOILER (???)
mi a fészkes fenétől jó film a nem vénnek való vidék, amiben az ég világon semmi sem történik, csak az idegeskedés meg annyi, hogy csávókám mindenkit fejbenyom azzal a cuccal? megmondom őszintén, hogy nem kötekedni akarok, csak nem értem, azért kérdezem. ráadásul csak "félszemmel" láttam, mert benyomtam a TV-re, de 30 perc után annyira hitetlenkedtem, hogy "mi ez a fos???", hogy bekapcsolva hagytam, de leültem a notebook mellé dolgozgatni, meg telefonálhattam, szóval azt sem tudom mi lett a vége... mindenesetre annyi maradt meg a filmből hogy megy a fószer, és legyilkolászgat mindenkit aki szembe jön.
-
killerjohn
addikt
ja, a tardisos beszólás zseniális volt
ugyanitt még volt Star Trekes utalás is, mivel a kis baromarcú troll itt is szerepel (meg a Big Bangban is volt epizódszerepe)
-
killerjohn
addikt
válasz
Integra #39024 üzenetére
pedig szerintem igaza van
TF3 meg nem 8.5 hanem 9.5, mert amikor egy film alatt egyszer sem jut eszembe egy fikázás sem (na jó, a csaj tényleg borzalmasan buta), akkor az bizony jó film (pl Inception, Matrix 1, stb), miközben általában minden filmet úgy nézek, hogy fogom a fejem a hülyeségektől, akkor az megérdemli a 9.5 pontot
Clooney meg borzalmasan nagyon nagyon gáz színész szerintem, persze női szemmel ez biztosan árnyaltabb kérdés
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
válasz
littlelion21 #37582 üzenetére
gyönyörű
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest