Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Mi az, hogy jó pontokat ad jó filmekre? Teljesen szubjektív, hogy kinek mi a jó film. Mellesleg pont te voltál kiakadva azon, hogy doc leírta, hogy amit többen írnak hogy jó film itten a topikban, az általában neki is bejön...
Szerk: Amúgy inkább írd le, minthogy célozgass, habár biztos én vagyok a mumus a topikban, hogy minden szirszar filmre nem adok 11 pontot.
jer1cho: Nekem is, a film második felétől, amikor a kék nagy faszú kerül a középpontba ...

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
A Hellboy-ok nem átlag, nagyon is jók! kikérem magamnak

-
bagyulajuve
addikt
válasz
madgie
üzenetére
sztem is

nálam most a jelenlegi sorrend amiket láttam és tetszettek az elmúlt pár évben
Az új Batmanek - Watchmen - Green Lantern - Green Hornet - Kick Ass - X-men first classÁtlagos: Thor, Vasember, Hellboy
Amik meg nagyon nem tetszettek: Pókember I-III, Amerika kapitány, Fantastic four (kivéve Jessica Alba)

hát így hirtelenjébe ennyi jutott eszembe
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Spoileres...
10/10. Az X-men: First Class tetszett még ennyire, mint szuperhős movie, viszont teljesen más oldalról közelítettem meg mindkettőt a pontozásnál. A First Class a szokásos szuperhősös filmes vonalban lett a legjobb, a Watchmen pedig a sötét hangulatúak között (amikből egyébként elég kevés van). A TDK is egy kiváló alkotás, de a Watchmen hangulatát meg sem közelíti, sőt az előbbi szerintem enyhén túl van hype-olva... imdb-n 9. legjobb film...Szerk.: Az Amerika Kapitányát még nem pontoztam itt, de 2-3 hónapja láttam már. Egy gyenge 10/6-ot tudtam rá adni. A hangulata és Stanley Tucci (egyik kedvenc színész) miatt lett 6-os, egyébként 5-öst adtam volna. A többi lényeges dolgot már a többiek megfogalmazták a filmmel kapcsolatban. Szuperhős movie-nak elment, de Én a gyengébbek közé sorolom.
-
Tibiajax
nagyúr
nekem is élmény volt, amikor néztem (pozitiv)
de kegyetlenül megoszt, ez tény. az egy percig sem kérdés senkinek, azt gondolom, h egy igényes és magasszintű alkotás (nem egy amerika kapitány vagy zöld lámpás ugye), viszont a szereplők ismeretlensége nehéz dió, és ezzel sokan nem tudnak mit kezdeni. Koxx sem....
Nekem mégis tetszett.viszont, baromi érdekes, mert megtartani nem tartottam meg, sőt továbbmegyek, meg se néztem azota. tehát, szerintem talán az egyetlen olyan alkotás, ami lenyűgözött, magas ponttal jutalmaztam, és mégsem néztem meg, azota sem...
fura dolgok ezek. Ez is egy megosztás, valahol..
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
+1
Pár hete/hónapja ment is erről vita itt a fórumban. -
Huma
addikt
válasz
Realradical
üzenetére
Dr. Manhattan rulez.

Amcsi mozikban biztos kitakarták a cerkát.

jer1cho: Mondtam én. Osztó film. Mégis mi nem tetszett benne? Vontatott volt? A legtöbben erre panaszkodnak.
madgie: Ja. Sokkal összetettebb . Nincsen minden leegyszerűsítve benne fehérre és feketére. A gonoszoknak nem az a céljuk, hogy gonoszok legyenek és mindenki utálja őket hanem normális céljaik vannak. A hősök pedig nem azok a báránylelkű maszkosok mint a többiben hanem kegyetlen harcosok. Sokat tudnék írni a filmről, de nem akarok spoilerkedni.
-
Huma
addikt
Tegye fel a kezét az aki szerint a Watchmen az egyik legjobb szuperhősös múvi!
Tipikusan osztó film ez is. Az emberek egyik fele utálja a másik fele meg rajong érte. Nekem iszonyatosan bejött az, hogy nem volt tele olyan szuperhősös klisékkel amiktől szinte az összes többi hemzseg.
Itt a jók is kegyetlenek és gyakran majdhogynem rosszabbak mint a gonoszok. A vége nagyon tetszett.Enyhe SPOILER!
Volt benne egy nagyon jó szöveg. Amikor a "főgonosz" elmondja a többieknek, hogy mi a terve azok meg megakarják akadályozni. Erre megszólal -Csak nem hittétek, hogy elmondanám a tervem ha lenne esélyetek megakadályozni? (és akkor következik be az esemény)
-
TRob1
veterán
Még ha célozgattam is esetleg vkire/vkikre (de ez kizárt
), nem rád, hisz te jó pontokat adsz a jó filmeknek, és a filmekben se a valótlan keresését erőlteted, hanem szórakozás céljából nézed, legalábbis nekem ez jön le (különben nem adtál volna pl. a Hanna-ra vagy a Halálos iramban: Ötödik sebesség-re 8ast, úgyhogy nyugi, te biztos nem vagy a Feketelistámon
)(#38579) Huma : Láttam, és tényleg bejött az is... de ez kicsit jobban.

-
tween
őstag
ÁÁÁÁÁÁáááááááá...... A Very Harold & Kumar 3D Christmas: Red Band Trailer
ez már most 10 pontos
lassítások,humor,csöcsök, mi kell még? 
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Na ilyen szép leírás után gyorsan nyomj még egy pontot a Kapitánynak.

Tegnap este megnéztem a The Fighter-t, és nagyon kellemeset csalódtam. 9 / 10
Asszem nemhiába Bale az egyik kedvencem, nagyon jól alakított ebben is. A film igaz történet alapján készült, épp ezért nagyon várom az itteni szőrszálhasogató "kollégák" kiértékeléseit, milyen filmbe nem illő képsorokat vélnek esetlegesen felfedezni (mert ugye az igaz történet alap ezt azért nem zárja ki, hisz filmről beszélünk).

-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap filmeztem egy kicsit:
Rossz tanár - 5/10
Annyira nem béna és nézhetetlen, mint amennyire a legtöbb helyen beállítják. Egyszer megnéztük, néha még röhögtünk is, ennyi, semmi több, de közel sem nézhetetlen.Élve eltemetve - 8/10
Nagyon jó film. Az első 10 perc után nem tudtam elképzelni, hogy mit tudnak ezen 1,5 órán keresztül húzni, de tényleg jó. Folyamatosan fenntartja a feszültséget. Nekem mondjuk a 127 óra is nagyon tetszett, ezt leginkább ahhoz tudnám hasonlítani.A fekete halál - 5/10
Itt egy kicsit jobbra számítottam, de egyszernézősnek belefér. Aki egy kis középkori mókára vágyik, nem fog csalódni, de ennél többet nem nagyon kell tőle várni. Nekem talán egy kicsit lassú volt.Amerika kapitány - 6/10
Úgy álltam neki, hogy semmit nem tudok Amerika kapitányról, se képregény, se rajzfilm, semmi, itt láttam először, és még a film sem érdekelt. Ettől függetlenül kellemes csalódás. Semmivel sem rosszabb a szokásos szuperhősmúviknál. (Mondjuk nem vagyok egy nagy szuperhős mániás, egyedül az új Batman-eket imádom.) Nálam simán egy szinten van az X-men filmekkel. Szórakoztató, kellemes, az eleje kimondottan jó. Tehát semmi baj a filmmel, közel sem nézhetetlen, és legalább nem 80 perces. -
tween
őstag
-
F34R
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
egy félre van téve még nem néztem meg , az állítólag nagyon jó.
-
rt06
veterán
válasz
Typhoon47
üzenetére
meg jobb kerdes, mi koze ennek az egeszhez?
attol, hogy az 50'es evek amerikai politikusai ugy dontottek, hogy nem segitenek nekunnk akkor, miert ne nyerhetne el barki tetszeset a kor hangulata?
ez a sorozat pl szerintem (bar ez inkabb a 60-as evek eleje) valami hihetetlen hangulatot sugaroz, de ez nem jelenti, hogy akar egyetertek, akar nem a korabeli politikusokkal (vagy korabeli filozofusokkal, vagy korabeli vallasi vezetovel, vagy akarkivel)
p.s.: [link] -
[Melancholia] szerintem k.jo drama

Az eleje kicsit lassan indul , de egyre jobb lesz. -
dokar
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
nagyon szeretem az '50-es evek Amerikajanak hangulatat
"Eisenhower amerikai elnök az 1956 október 31-i elnökválasztási televíziós és rádióbeszédében a magyar nép iránti csodálatának adott hangot. Ugyanebben a beszédben azonban azt is kijelentette, hogy az Amerikai Egyesült Államok az új magyar vezetést nem tekinti potenciális szövetségesének és nem fog katonai segítséget nyújtani a magyaroknak. Ezzel Moszkva gyakorlatilag megkapta a jóváhagyást az invázióra."
-
pohár
félisten
SPOILER
jaja, meg mikor a doki belőtte neki a szurit, az meg majdnem összefosta magát, erre a doki: ez csak a penicillin volt

megint megnéztem az Avengers trailert, csak azt tudnám hogy miért támad Thor a Kapitányra?

van benne egy olyan rész hogy repül Thor a kalapáccsal, a keptön meg leguggolt és feltartja a pajzsát... lehet csak tesztelik hogy hogy bírja a vanádium
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
"Megkaptam. Latvany: otos, zene: otos, hangulat: otos."
Maximálisan egyetértek
#38561-62 emiatt a 2 poén miatt kapott többek között annyit amennyit és nem kevesebbet
-
WonderCSabo
félisten
Gyerekek, inkább minőségi filmekkel foglalkozzatok. Pl. J. Edgar trailer.
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
SPOILER
az mekkora poén volt mikor a hangárban kergették a nagy repülőt, erre megy a kocsiban a nyalakodás, főhősünk ránéz az ezredesre, az meg azt mondja: én aztán meg nem csókolom

a végét nézd meg te iiiis
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Na most már akkor én is bátran leírom a pontom
: 8,5 / 10 Nálam csak a már említett "végső csata" miatt nem 9, ez mindenképp fél pont mínusz, a 10est meg szintén Bosszúállókra tartogatom, már meg is előlegeztem neki látatlanba egy hónapja a #36578-as hsz-ben
(meg az nálam a Vasember és a Sötét Lovag) -
Psychonaut
veterán
Captain America 9/10
Na, akkor az elejen hadd szogezzem le: mocsok modon elfogult vagyok ezzel a filmmel kapcsolatban. A kepregenyes ismereteim meglehetosen hianyosak, ennek ellenere megis valahogy ratalaltam Amerika Kapitanyra, es o lett az en kedvenc szuperhosom. Vagyis a film eleve pluszpontokkal inditott.

A konkret filmmel kapcsolatban: nagyon szeretem az '50-es evek Amerikajanak hangulatat (legalabbis a filmek altal atadottat), a futurisztikus elemek bevonasaval szinten meg lehet venni, ugyhogy a Stark Exponal mar biztos voltam benne, ez az en filmem lesz. Es valoban.
A srac bemutatasatol kezdve a vegig porgo akcion at a film vegeig (es a nem vart fordulatig) minden egyutt volt.
Ugy ultem le ele, hogy nem vartam semmit, csak ket ora porgos szorakozast. Megkaptam. Latvany: otos, zene: otos, hangulat: otos.Ennyi, nincs mit magyarazni rajta. Es most johet a sav, meg a Brian eletebol a kovezos video YouTube-rol, mert tudom, hogy mar bekeszitettetek.

UI: miert 9 es nem 10: utobbi pontszamot az Avengers-re tartogatom.

-
Kassadin
addikt
Azt hiszem, itt fogok leállni a Sherlock előzetes nézésével.[link]
Abszolút moziban nézős.
-
RexpecT
addikt
The Fighter 8/10. Jó kis film, egy pár év múlva újranézem
. -
BalaNce87
addikt
All-Star Superman, animációs film, jó lett, bár én alapból szeretem ezeket a filmeket.
Akit esetleg érdekelnek ezek a filmek az itt találhatja az eddigi összeset, ami már megjelent.orichalos: Nem, de nem csak supermanről szól, van más is, ezáltal a történetük is mind másról szól, persze ugyanazok a karakterek helyszínek felfedezhetőek benne.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
mindattól függetlenül, h valami kegyetlen szar egy film lett, ezt egyszerüen nem szabad komoly filmalkotásként kezelni, egyetlen percig sem.. aki így teszi, az egy naiv. vagy gyerek.. vagy mindkettő
de mint (az egyébként hihetetlenül abszurd) usacentrikus hősről szóló képregényadaptáció, megfilmesítés, ugy egészen jol sikerült
a legvége volt a legértékesebb perc, az Avangers film várhatoan joval komolyabb lesz.
reméljuk, nem csak látványilag...Captain America.The First Avenger
hd,dts
6/10 -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
littlelion21
üzenetére
Felszívódott a világmindenségben.

Arnold-os hírhez:
Nem arról volt szó hogy soha többet nem filmezik? Ehhez képes meg lesz Expendables 2 meg ez is.
Jesszus lehet hogy Terminator-ként is visszatér?

-
littlelion21
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Még szép, csalódtam is volna benned, ha nem így lenne.

-
TRob1
veterán
Végjáték (Passion Play) nézte vki? Mert elég vegyes véleményeket olvasok róla. Érdemes, nem érdemes?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
littlelion21
üzenetére
elutazott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
littlelion21
addikt
Ha már Captain America: valaki árulja már el nekem mi fszom történt a végén Red Skull-al? /nem láttam a Thor-t/
-
-
tween
őstag
na nekem is letudva ez az amcsi kapitány
hááááááát voltak momentumok amik nagyon tetszettek,de voltak amik nem...az a pillanat mikor a száguldó vonat tetején szimplán gyalogoltak előre, az a lelkembe taposott..tudom képregény, meg mese, de míg elfogadható volt és belefért minden addigi a keretbe, ez a pillanat valahogy szúrta a szemem...más: kapaszkodni: Piranha 3DD előzetes HATALMAS csöcsökkel

-
TRob1
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Bocs, jogos, úgy kellett volna írnom, hogy madgie-vel együtt kilógok a sorból.
Eleve kicsit túloztam, hisz még rajtunk kívül is voltak néhányan akiknek tetszett: F34R, Pitterix... 
Még a Lámpás-t kell bepótolnom, meg a sokak kedvencét, a TF3-at (már várom, hogy felkerüljek én is a listára
).(#38537) Huma : Yeah, Véderő.

-
doc
nagyúr
epp' a Green Lanternt nezem (most futok neki harmadszor
)
volt egy jelenet, amin kesz voltam, az a par mondat eladta nekem az egesz filmet
a csaj belenez a foszer arcaba, es kapasbol felismeri! 'azt hiszed attol hogy eltakarod a fel arcodat, mar nem ismerlek meg?'
vegre
-
adalbert1
veterán
Nekem se tetszett annyira, az egykori itthoni megjelenésekből nekem totál más karakternek jött le, a filmben látható Amerika Kapitány ahhoz képest gagyi volt...
Nem kaptak pénzt októberben a nemzet színészei - eddig nem is tudtam hogy fejenként havi 500 ezret kapnak. Nem sajnálom tőlük, de évi 72 millának még annyi, de annyi helye lenne, az ország jelenlegi helyzetét elnézve meg tényleg a felesleges pénzkidobás kategória.
-
TRob1
veterán
Megnéztem az Amerika kapitányt, de inkább nem értékelem, mert itt nagyon kilógnék a sorból.
(Annyit azért, hogy még mindig nem lesz trónfosztás: Vasember és Sötét Lovag tartja az első helyét, de ezt is be fogom szerezni "hivatalosan" is.) -
pohár
félisten
már megy a mozikban a Fertőzés és a Három testőr, nincs itt egy debreceni aki bevállalna egy jó mozizást?

-
pohár
félisten
gyerekek, ki van a Rubber magyar szinkronnal, hát én meg nem nézem az tuti

-
Huma
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
He?
Ez meg ki?
Emlékeztet egy youtube virtuózra...
Amúgy a hülyék mindig biztosak az igazukban míg az okosak tele vannak kételyekkel.
Ez tényleg igaz. Az építőiparban rengeteg mínusz IQ-s egyénnel találkoztam és a legtöbb majdnem meggyőzött arról hogy én vagyok a hülye.
Szerencsére hazaérvén google barátom kisegített és igazat adott nekem.
Magam védelmére szólván a google használatra elenyésző mértékben volt szükség.

-
darál0w
Jómunkásember
pohár nem hülye...csak most volt az.

azt én sem bírom, ha belém akarják magyarázni más igazát, holott tudom, hogy nem igaz...
-
Huma
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Neeem. Nem szeretek alázni másokat bármily hihetetlen is.

Amúgy lehet pusztán figyelmetlenség is.A cikk írója azzal verte ki a biztosítékot, hogy baromi arrogáns volt és mindenkit lehülyézett miközben magát piedesztálra emelte miközben ő volt az aki teljesen félreértelmezte a filmet.
-
Huma
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Nekem van olyan ismerősöm aki nem értette hogy az X-men 1 miről szól. A másik a terminátor 2-t nem értette.

Én folyton ingadozok a stílusok közt. Van amikor csak vígjátékot/drámát/gondolkodós/agyatlan szuperhősös filmet akarok nézni.
Amit nem értek az az hogy pl a A tökéletes trükk (The Prestige) című filmet miért nem értik egyesek. A film maga nagyon jó. A sztori összetett, de teljesen érthető. Ennek ellenére olvastam olyan kritikát a neten hogy a fejem fogtam, hogy hogy lehet ennyire hülye valaki. A vicces az volt, hogy a kritika írója kb mindenkit lehülyézett mert nem értette meg a film lényegét közben akkora tévedésben volt mint ide Buda.
Várjunk csak én Pesten vagyok. Legyen inkább Szegedtől Buda. -
Huma
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Egyetértek a Taxidermiás kijelentéseddel.

A fountain három szálon játszódik, de olyan kuszán keveredik benne a képzelet a valósággal, hogy szerintem csak a kiagyalója van tisztában azzal, hogy pontosan mi mit is jelent. Na még talán Stephen Hawkingnak van róla fogalma ha beveti az összes agysejtjét..
-
Huma
addikt
Szerintem nem az a valódi indok.
Rég láttam a filmet, de úgy emlékszem mindig más volt az ipse arca mikor belépett a képzelet világába. Ha csak amiatt lett volna mert meghalt az eredeti színész akkor max két arca lett volna.
Persze lehet rosszul emlékszem, de nekem legalább 3 arc rémlik.
Szerk: Most jutott eszembe. Az első belépés után is ugyanaz a színész játszotta a szerepet tovább. Csak a végefelé volt az hogy más színész játszott, de akkor már végig a képzeletvilágban voltak. Szóval biztos, hogy az én verzióm a jó.darál0w: Én szeretem az ilyen filmeket. Nekem csupán egy olyan film volt életem folyamán amit már háromszor láttam, de ma sem vagyok benne biztos hogy megértettem. A Forrás című film lenne az.
Na jó. Van még egy. Egy magyar remekmű a Taxidermia.
-
Huma
addikt
Ez a film szerintem nagyon jó. Rengeteg mindenről van benne szó.
A srác szerepét azért játsza több színész mert egy vérbeli szélhámos volt. Amikor belépett a képzelet világába akkor mindig más és más arca volt.
Van benne pár szimbolikus jelentéssel bíró elem.Nekem kifejezetten tetszettek pl az ördög és a főszereplő párbeszédei.
szerk:
Valahogy az ódon elemek abban a modern világban olyan abszurdnak hatnak. Az egész filmnek van egy jellegzetes stílusa.
Azért a vége sem rossz mikor az ördög jópofizik az apácákkal.
-
Huma
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ok?
Nem szereted a stílust?
-
Huma
addikt
The Imaginarium of Doctor Parnassus.
Ez a film kinek mennyire jött be? Nekem nagyon tetszett.
-
Realradical
őstag
Megeshet, ahogy én néztem az általában haveroknál volt pár rész összevissza.
Sokáig sosem szabadok. Odatettem a képzeletbeli a polcomon a Lost mellé. Végigkínlódtam az első évadot és a végén nem tudtam magam rávenni, hogy elkezdjem a másodikat csak azért, hogy tovább nyúljon a tészta. Meg is köveztek már érte páran. Jobban bejönnek a Breaking bad/Dexter jellegű alkotások.Hogy ON is legyek:
Épp most fejeztem be az ördög ügyvédjét. Kiakasztja a skálát, 10/10 minimum az biztos. Gyalázat, hogy eddig nem láttam. Kicsit hasonlít a "Pénz beszél"-re, ami szintén nagyon tetszett.@pohár
Nem ismertem, nagy igazságok ezek
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
doc
nagyúr
válasz
Realradical
üzenetére
akkor azt nagyon benezted, az elso evad vegen megszoknek, a masodik evadban nem voltak bortonben

az a harmadik
-
bagyulajuve
addikt
azt hittem már csak én érzek úgy amerika kapitánnyal szemben, hogy úgy vacak az egész, ahogy van, de megnyugodtam

-
pohár
félisten
válasz
Realradical
üzenetére
nem volt az rossz választás szerintem, pont a szerepre való volt

és kis filmes igazságok

-
Realradical
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Arra jó amire én "használtam". X+ túlóra után menjen valami ami nem terheli az agyat, látványos és robban. Közepesnek mondanám, bár saját kategóriájában nem rossz szerintem, 6-7 pontot megérdemel. A főszereplő rossz választás volt.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze nehéz bármivel is összehasonlítani, mert negyedannyira sem bárgyú, mint mondjuk egy Superman 

Eleve kicsit túloztam, hisz még rajtunk kívül is voltak néhányan akiknek tetszett: F34R, Pitterix...