Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
doc
nagyúr
Quarantine 2
korrekt munka, hozta amit a mufaj elvar
7.5/10 -
-
heihachi
addikt
Há' én nem tudom, de ez a London Boulevard nem annyira jött most így be nekem. Alapvetően szeretem az ilyen stílusú filmeket, de ez nem jött át. Nagyon lassan történtek a dolgok, idióták voltak a főszereplők, egyik se volt szimpatikus (meg gyakorlatilag ali-alig lett közülük egy-kettő jobban bemutatva), meg a csavart is vártam volna, de valahogy elmaradt, az ilyen filmekre jellemző nagy kesze-kusza összefonódások is elég gyérek lettek. Szóval valami hiányzott ebből a filmből, de még nem igazán tudom mi, viszont a vége az jó volt, ütött.
Először a Buriedet akartam megnézni, de beletekertem és végig csak a ott döglik a koporsóban és telefonál, ennyi az egész film?
Mert akkor kihagynám. -
PazsitZ
addikt
Kérdezném a tapasztaltakat, hogy egy 3D-s mozik tényleg ennyire nagy szám?
Mert mostanában szinte mindent abban nyomnak. S bár én még nem boltam, nem értem főleg az átlag filmeknél mi értelme van?
Mert egy tipikusan látványra építő filmet még megértem, de egy szimpla vígjátékot pl. minek? -
somasz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tehetséges / Nagy a szíve!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
az.. pedig azt hittem, Csabó jó fej..
dehát nem
nna akkor ezért nesze egy másik csaj -
Kassadin
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
De gonosz vagy.

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ilyet nem mondtam.. csak, hogy egy zéró
legalábbis, nálam -
tween
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
jaj, ez az Oroszlán Szonja annyira egy rossz színésznő szegénykém....
bár tisztába lenne ezzel maga is.. -
tween
őstag
Rossz tanár (2011) : szigorúan barátosném kérésére...és kellemesen csalódtam benne. nem egy mestermű de elszórakoztatott..
-
t1
veterán
Végső Állomás 3D
Szokásos történet, egyszer elmegy mint a többi.
7/10 a 3D miatt.Hétfőn meglesem asszonnyal a Vasökölt remélem jó lesz

-
ben11
őstag
TF 3
Ezt én nem is pontoznám, nem érdemli meg. Csak azért nem jöttem ki, mert amiért fizetek azt nem dobom ki az ablakon, de otthon biztos kikapcsoltam volna..
Az első elment, a másodikon húztam már a szám, de ez..
Nem szokásom egy ilyen látványfilmen a történetet nagyon firtatni, inkább lazulok és élvezem a látványorgiát, de ez most valahogy nem sikerült. Annyira de annyira egy bugyuta baromság volt, amiért nincs az az effekthegy ami kárpótolt volna.
Pluszba, sok helyen valahogy nem is éreztem teljesen kidolgozottnak a robotokat, számos helyen meg a mozdulatuk sem stimmelt, szóval abszolút nem érte meg a pénzét..
-
dipeti
senior tag
Sztem ez nagyon kúúúúl.
The 40 Year Old Virgin - A 40 éves szűz
hundub, sd divx
Hát ez kurvajó. Néha a sírás kerülgetett, úgy röhögtem. Egyébként a sztori nagyon gagyi, semmitmondó, sablonos, tipikus hálivudi. De annyira ülnek a poénok, hogy feledteti.
Köszi az ajánlást.
10/8Jah és megnéztem a Drive-t is. Belealudtam, az gáz? Lehet megpróbálom újra
-
adalbert1
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Lol...

Hogy on is legyek: Mostanában megint sorozatokat nézek inkább, most kezdtem el a Justified című sorozatot, hát az első pár részből kiderült hogy ezt mindenféleképpen felirattal fogom nézni, elég kemény akcentussal nyomják pár helyen benne...
A darál0w által linkelt fotó alapján kérdezem: ez valami gay site?

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
lorcsi
veterán

felismeritek ?
nyert

-
BITBOYS
addikt
De várom már, bár még messze a bemutató napja: Oz: The Great and Powerful szereplőgárda viszont összeállt.

-
doc
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
eredeti hanggal annak idejen, 20 evvel ezelott esely sem volt megnezni, akkor vagy szinkronizalt volt valami, vagy narratoros

en mindet imadom, bar nekem is az elso a kedvencem
erdekes hogy nagyon sok ismerosom a harmadikra eskuszik -
dipeti
senior tag
Srácok! Nagyon szégyellem, de kimaradt az életemből a Vissza a jövőbe trilógia.
Általában eredeti hanggal nézem a filmeket de haverom azt mondta jó hozzá a szinkron is.
Szerintetek, hogy lenne érdemes néznem?

-
mephi666
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
amikor először láttam ezt mondtam, de második nézés után valahogy máshogy kezdtem kezelni: igaz, hogy az első részhez képest (ami azért nem volt kutya) baromi nagy agyelszállás a film, de helyén kezelve szórakoztatott
a golyózáporhoz viszont megint kedvet kaptam (a zenéjét hallgattam máskor hetekig... vannak az albumon jó kis nóták nirvana-tól ac/dc-ig
) -
heihachi
addikt
Abszolút igazad van, ez csak az én személyes véleményem

A mégszarabb filmeket én ugyan oda sorolom, nálam nincs 10 különböző kategória, de talán még 5 sem, ezért nem is szoktam pontozni. Onnantól kezdve, hogy nem szórakoztat, már mindegy, hogy mennyire nem szórakoztat, vagy hogy szép-e a fényképezés, jó-e egyébként a színészi játék, vagy esetleg tökéletes a díszlet meg a zene vagy a CGI. Én nem vagyok filmkritikus, csak egyszerűen tartalmas időtöltést várok a filmektől

-
TRob1
veterán
válasz
heihachi
üzenetére
Na pont ezért írtam, hogy szerinted, mert én meg bírom a Crank1-2-t, a War-t és a Halálfutamot is.

A Transporter 2-3 xarabb mint az 1 az tény, de azért azokat se nevezném a hulladék kategóriának (mivel milliónyi xarabb film létezik nála, és akkor azokat hová sorolnám?).
-
mephi666
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
a crank szerintem az a kategória, mint a golyózápor: ha valami könnyed, pörgős-lődözős popcornmozira vágyik az ember, teljesen kielégítheti minden igényét
nem lehet komolyabb mozikhoz mérni, viszont időnként jó ez is... a király nevében-t nem láttam, de uwe boll: el lehet képzelni, milyen... a transporter2-3-ról viszont osztom a véleményed: amennyire jó volt az első rész, annyira fos a 2-3...a war viszont más kategória, de nekem bejött... hasonlóan, mint pl az egyetlen, amiben szintén jet li-vel együtt szerepelt
a ravasz meg a blöff viszont szerintem is a 2 legjobb filmje -
heihachi
addikt
Szerintem: Crank 1-2, Transporter 2-3, War, Halálfutam, és jah, a Király nevébent is ide sorolnám én is, de ha jól végiggondolom a Káosz is ide tartozik.
Nem igazán érdekel, hány IMDB pontja van, vagy népszerű film volt-e, sokaknak tetszik-e, vagy hogy "kategóriáján belül" jó film-e. Ha megnézek egy filmet, és utána úgy érzem, kár volt rá pazarolni az időt, mert nem szórakoztam jól, akkor nálam az a hulladék kategórába kerül és kész, ezek azok a filmet, amiket soha többet nem nézek meg. -
hoffman_
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Az inkább a vacak kategória, mint a pazar, de annyira mégsem szerintem, nekem bejött, pörgős eksönmúvi volt, ezért nem is írtam. Úgy a felsoroltak között lehet félúton. De persze nem AAA film

tween:
Ja hát igen, persze, én tök.
TRob1:
Attól, hogy valami sz*r, még lehet szeretni
A filmértéke minimális, de én mocskosul éreztem. Crank 1-hez képest a 2 szerintem rakás szar volt, nem tudom miért érzem így, mindenki szerint ugyanakkora trágya mind2. Én azért csípom, főleg az 1-et. De a FBT azért odabasz, bárki bármit mond
(1:02-nél én mindig behalok
)mod:
imdb-t se szabad készpénznek venni
Kb egy ponttal van lemaradva a Bourne filmektől, pedig elég brutális minőségi ugrásról beszélhetünk. -
TRob1
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Hulladék a Crank de imádod?

Egyébként ismerem az összes filmjét.Crank-et bírom mindkettőt (persze kedvenceim a Blöff és a Ravasz
)
De sztem egyik filmje se olyan baszott nagy hulladék (sokkal rosszabb, meg unalmasabb filmeket is láttam)
A filmjei nagy része pont arra jó, amire kitalálták... szórakoztasson, kikapcsoljon... sztem nem eseménytelenek, az egyszer biztos... persze nem egy nagy színész, de amit csinál, az pont jól áll neki.szerk: Nah, rákukkantottam imdb-re (hamár mindenki mindig arra hivatkozik mindenhol, meg azokkal a pontokkal dobálózik), a Crank 7 pontja azért nem azt sugallja hogy baszott nagy hulladék lenne az emberek szemében.

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
persze... meg tele van magyar extrákkal meg az összes mo-n levetített törp-rész, eredeti hanggal, dts-sel....
nem, de amugy meg r5.. úgy néz ki.
már megint ezek a kínaiakViszont, van végre Stigmata nagyfelbontású release.. vagyis, lesz, pár napon belül. Éljen!
-
Tibiajax
nagyúr
kinnt van a The Smurfs hd-ben...........

-
Kassadin
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
Úristen. Megint csak egy utolsó meló lesz? Ez már kezd átmenni szánalom kategóriába.
hoffman_: Azért, ha figyelmesebb vagy, észre lehet venni a bújtatott reklámot. Arról nem is beszélve, hogy a Volkswagen embléma szinte mindig látszott. Biztos véletlen.
Kíváncsi vagyok, mennyit lobbizott az autógyár a film készítőinek.
A nemzet aranyában is rengeteg reklám van amúgy. Volt valamikor cikk is róla valahol.
#37836: Nem kerestem, de egyszerűen annyira feltűnő volt...Még a kamera szöge is sokszor olyan volt, mintha reklámot néznél.
-
dokar
addikt
Shaolin Xin shao lin si [2011]
9/10 dráma!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
gyuromoj
üzenetére
Nagyon helyes, perfekto popcronmúvi szerintem is. Bár szvsz BD50-ben a sz*r is illatozna

mod:
Most nézem
El ne roncsák má' a Halálosirambant! Két kemény-kopasz nem fér meg egy filmben, és hát azért Vin mégiscsak 
#37819, Kassadin:
Ez olyan fura, én annyira nem vagyok vevő az ilyen termékmegjelenítős reklámokra. Legtöbbször észre se veszem, csak akkor látom meg, ha direkt erre figyelek. Amúgy meg abban a kis %-ban, amikor épp meglátom, se zavar. Fura.
-
TRob1
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Az első nagyon jó volt. Illetve gondolom csaabz a #37820-ban azt akarta linkelni (mert 2-t írt), csak nem az jött össze.

-
gyuromoj
veterán
-
tween
őstag
Don't Be Afraid of the Dark 2010 : szar történet idegesítő,semmitmondó megvalósítása...
-
tween
őstag
A Gingerclown következő előzetese magyar horror
elég fütyinek tűnik, aztán kitudja.... -
mephi666
nagyúr
jelen esetben az imdb-s 5.0 jól tükrözi a véleményem
egy fáradt hétfő estére egynek jó volt, semmi több... 1-2 eredetibb poén, sablonos/bugyuta/kiszámítható történet... magnum emelte nálam rendesen a pontszámot és kedvet kaptam a régi sorozat beszerzéséhez+újranézéséhez 
ui: hopp, meg is találtam... kikölcsönzöm gyorsan
asszem be kellene gyűjtenem még a régi miami vice-ot és columbo-t is... (meg gyerekkoromból vannak emlékeim t.j. hooker-ről, viszont azt tuti nem lesz egyszerű felhajtani) -
csaabz
őstag
10/10
-
Kassadin
addikt
Horrible Bosses/Förtelmes főnökök
720pEgynek elment, tetszett, habár kicsit sok volt a Volkswagen reklám.

6.5/10. -
RexpecT
addikt
The Reader 9,5/10 egy percig sem unalmas, nagyszerű film!
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21
üzenetére
Kalap sz@r kategória.

-
gyuromoj
veterán
Először 10 pontot akartam adni, de féltem hogy akkor mi történt volna itt a fórumon.

Nem sok ilyen film van, ami ennyire megosztja az embereket. Talán az Avatar volt még ilyen.Kassadin: Valami hasonlótól tartottam én is.
-
gyuromoj
veterán
Az első részben Jazz-t kapta szét. Racsni ott volt a mostani részben is. A mentőkocsi, ilyen neonzöldes-sárgás.
Köszi Integra a kövezést, most esett le csak.

Legalább a Transformers-es listára felkerülök.Szerk.: Arra simán befizetnék én is. Főleg ha itthon is elérhető lesz a magyar felirat miatt, mert nem erősségem az angol még. Ha valahol látod felbukkanni, ne légy rest szólni.

Szerk2.: Köszönöm ezt a megtisztelő pozíciót.
Mission Completed! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuromoj
veterán
Remélem ezt nem komolyan kérdezted.

Transformerst csak és kizárólag eredeti nyelven szabad nézni.
Sajnos a Logitech X-230-am nem egy csúcsrendszer, de egyelőre kielégítő.
Amúgy legyen a Trilógiára egy 8 pont!
SPOILER
Amúgy a képregényben Shockwave nem állt át az Autobotok oldalára?
Ironhide-t nagyon sajnáltam, a többiekért nem kár. Csak mivel minden főgenya meghalt, nem tudom kit/mit lehetne behozni egy esetleges folytatásban?!SPOILER
Szerk.: Aranyhaj is megvolt, de utána kellett a hely és töröltem, de az biztos hogy BD50-ek között referencia szintű.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0perces Kolink KLA-003
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert akkor kihagynám.

nna akkor ezért nesze egy

a golyózáporhoz viszont megint kedvet kaptam (a zenéjét hallgattam máskor hetekig... vannak az albumon jó kis nóták nirvana-tól ac/dc-ig