Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
bAtt001
addikt
ez a drive nagyon durcásan néz ki, láttam már mindkét trailert vagy 3x és eddig nagyon tetszik. remélem ilyen komoly lesz az egész film szószerint.
na de ha témánál vagyok milyen filmet is néztem mostanában? jah semmit mert nincs egy értékelhető se amit találnék, inkább a régieket nézem újra hd-ben
várom az ötleteket -
varsam
őstag
Sziasztok
MomParkban játszott TF3 3D eredeti hanggal, van rajta magyar felirat vagy felirat nélkül nyomják?
-
brownus
veterán
ha magamhoz tertem elmegyunk megnezni a trafo3at.
jihaaa:-):-) robotok , zuzas, csocsok,mi kell meg?:-) -
Tibiajax
nagyúr
A furgon
ez meg még állatabb..
ezt is bepótoltuk
8/10 -
darál0w
Jómunkásember
The Lincoln Lawyer
állat. 8/10
-
Kassadin
addikt
V for Vendetta
Eszméletlen jó film, nem is értem, eddig miért nem láttam. 8/10.
-
BITBOYS
addikt
Bazzeg, még mindig itt tartotok?

-
Tibiajax
nagyúr
cool-on dumb & dumber..
best ever vigjáték -
Archanon
őstag
A következő három nap (The Next Three Days): Na, ez egy jó film, végig lekötött. A gombos jelenet mondjuk bosszantott. [8/10]
-
tween
őstag
Másnaposok 2. (2011) : sablonos... 6/10 ...nyugi! Cáó jól vezet!

-
Pitterix
őstag
-
brownus
veterán
HP7 part2 - fasza volt! kár, hogy vége potterék meséjének...
-
Ijk
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Ha jól rémlik az eredeti sztori szerint az emberiség szétbombázta a Földet és utána lettek a majmok dominánsak.
Nos, mivel a Szovjetunió felbomlott és véget ért a hidegháború, így ki kellett találni újra, miszerint a majmok pattintottkő lándzsákkal igázzák le az emberiséget![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
válasz
BITBOYS
üzenetére
nálam a csalódás ott kezdődött ezzel, hogy a nagy dirrel durral mellszélességgel beharangozott és nyomatékositott megerősités, hogy igen, 18+ lesz, sok vérrel, belsőséggel és ami ehhez kell... nos, ebből egy olcsó bárki számára engedélyezett gagyi lett. és azzal a szar indokkal jött, hogy ez sokkal érdekfeszitőbb mintha mindent megmutatna, mert ez milyen izgi.. hát a jóqrvanyádazt... befeküdt a kiadónak, ennyi.
-
mephi666
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
a nemrég linkelt tvájlájt előzetesnél azt hittem, hogy ez csak valami tvájlájt paródia... oké, hogy fényben járó, vért nem ivó vámpírok, de hogy a f@szba születhet vámpíroknak gyereke?
meg vámpíresküvő, stb... én csak röhögni szoktam azon, hogy imdb-n mekkora a kontraszt az értékelésénél
meg ezui most nézem, hogy dupla annyi a "férfi" néző, mint a nő
wat? -
adalbert1
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
Az előző pókembernél az első rész után eldöntöttem hogy a második és a harmadik azt se éri meg hogy letöltsem, ez az új is esélyes erre a titulusra még így ismeretlenül is...

Én pl. kíváncsi lennék egy Alien remake-re, de csak akkor ha még az eredetinél is sokkal sötétebb, félelmetesebb lenne (amire kicsi az esély). Szerintem nagyobb kultfilmekhez nem mernek nyúlni, mert tudják hogy a hc rajongóknak úgyse tetszenének, inkább csinálnak valami gagyi folytatást...Integra: a twilight az amit nem értek hogy lehet sikeres... Belenéztem az egyik részbe, és akkora fosnak tűnt számomra amekkoránál elképzelni se tudok így hirtelen nagyobbat... Meg nappal vámpírok? Talán Blade
, de nem ezek a nyápicok. A másik meg hogy a legtöbb női nézőnek tényleg ilyen alacsonyak lennének az igényei hogy legyen benne egy kigyúrt gyerek, meg egy elvontabb és kész? 
-
Dashes
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
na igen, de nolan már előtte is bizonyított, hogy nem b-kategóriás rendező és nem is akárkikkel indította újra a batman-t
egyelőre az ő filmjeit nem lehet überelni... (mármint reboot-okat tekintve) és szinte lehetetlen vállalkozás egy "névtelen" rendezővel meg valami nyálas taknyossal
itt valami olyan szinten mesterművet kellene alkotni, hogy az hihetetlen -
Integra
titán
válasz
mephi666
üzenetére
azt hiszem, hogy nolan batman filmje adta meg a reboot hullámnak a lökést. csak nolan-nek sikerült, mert tényleg újat rakott le az asztalra.
de egy ilyen fag gyerkőccel.... ok, sok nuni lesz nedves a moziban és valamit keresni is fognak vele, de ettől még.... most láthatja majd mindenki egy újabb verzióját, hogy csipi meg a pók péterünket. taps.
-
mephi666
nagyúr
válasz
BITBOYS
üzenetére
egyébként már elég durván reboot/remake-elnek minden filmet... ott a pókember is, amit alig 10éve vettek elő a fiókból és már újra is akarják dolgoztatni valami kb. elsőfilmes rendezővel?
már most mondom, hogy 99% a bukta esélye... főleg ilyen anyámasszonykatonája főszereplővel... meg csomó filmet lehetne említeni még... addig örülök, amíg az alien-hez, sw-hoz meg hasonlókhoz nem nyúlnak hasonló céllal, mert ha megteszik, akkor készülhetnek hollywood-ban hogy az ötletgazdákat jólfésült gyerekek összeszedik, a stúdiókat felgyújtják, majd őket megsütik nyárson... aztán behintik sóval a hamvakat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tween
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
BITBOYS
üzenetére
az is elég ratyi lehet és max asylum-os avatar készülhetett vele

egyébként most néztem meg a videót, de ez nagyon f*s... ilyen sztorival akár 5 tucat panda is megszökhetne az állatkertből, öntudatra ébredhetne és ledarálhatná a fél földet
ránézésre én ilyen battle: la kaliberű, gagyizásokkal tarkított f*sra számítok... miért kell elb@szni az eredeti sztoriját, ha már mindenféleképp remake-elni akarnak? 
-
mephi666
nagyúr
már az előző majmok bolygója is egy akkora rakás sz@r volt szerintem, hogy rendesen a barátok közét verte pár "véletlen egybeeséssel"
kilőtték az űrbe a hülye csimpánzt, aki idióta volt vezetni a gépet, majd a végén a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen tökéletesen landolt az adott bolygón
hagyjuk már... csomó ismerősöm el volt tőle szállva, mekkora film, de ritka hulladék -
oriic
HÁZIGAZDA
War
Tegnap megnéztem, simán királyság a film.

Yes Man
Ez meg már csak Jim Carrey miatt is sírvaröhögős volt.

-
tween
őstag
Szellemirtók 2. (1989) :
6/10 
-
BITBOYS
addikt
-
pohár
félisten
válasz
littlelion21
üzenetére
bummheccsát

akkor láttam már ezt, csak nem rémlett hogy itt ez van
-
BITBOYS
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Ezt eddig mé nem szúrtam ki, vagy igen csak nem emlékszem

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
jaja, nekem is itt figyel már mind, persze.. szerencsére jóravalo skacok beszkeneltek már sokat azota. jó kis Kockás-okat is, amit annak idején nem sikerult megvennem, najo, megkapnom.. az is megvan. Imádtam a Kockást, az volt az über. meg utánna a Superman-ek. ill. később a marvel extra. ez a három volt a legeslegkedvencebb. sajnos, ált. tanulás helyett is ezeket forgattam..
nekem amugy megvan még mindegyik, nem voltam annyira állat, hogy odaadjam vagy kidobjam.. ifjuságom kőkemény részét képezik, a tarzan regényekkel és a sok régi tévésorozottal meg müsorral együtt. mára már minden szépen itt figyel, nálam, várja a kis trónkövetelőt majd..

-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
wow,
én, anno, mikor azt hittem felnőttem (gimivégén) odaajándékoztam az összes képregényemet a kiskőrösi könyvtárnak, én fasz. a mai napig sírhatnékom támad ha eszembe jut
(amúgy vissza mentem pár év múlva, hogy meggondoltam magam, és adják vissza de az összeset ellopták, mily meglepő, megvolt az összes pókember!, punisher, F4, batman, superman, x-menek)most az vigasztal egy picit, hogy elektronikus formában elég szépen összegyüjtöttem már a dolgokat, soksok gigányi képregény figyel már a háttértárolómon

(#33805) madgie, Neked csak ennyit tudok most mondani, mert lesokkolt amit írtál, nagyon felelőtlen voltál, hogy Frak you! egy egész szekrény tele!?!?!?
-
darál0w
Jómunkásember

ez megvan mindenkinek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
darál0w
Jómunkásember
Martyrs
debil egy film...kb az emberi százlábuhoz hasonlítanám...

-
Kassadin
addikt
válasz
kenwood3
üzenetére
Most megfogtál, fejből hirtelen csak ezt a hármat tudnám(The Road, Éli könyve, Stake Land).
Szerk: Children of Men is eszembe jutott.Ezt a listát találtam egy kis keresés után:[link]
Pár hónapig elég lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezeket a filmeket meg én is megfogom nézni a következő napokban:Countdown to Looking Glass,The Quiet Earth,The Day After.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, hm, War-t mégsem láttam, akkor meglesem azt.
Köszike. 
-
iguana
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
pár céget felsoroltam.
ne hidd, hogy ők a "píszlávjunití" eszmében dolgoznak.zuckerberg.
a facse film nem hogy teli van túlzásokkal, hanem valószínűleg egy felső mázas, eladható héjat kaptunk. (sok-sok titoktartási, kötelezettséggel teli dokumentumok, amik milliókról szólnak)de nem offolok, ez más dimenzió.
csak annyit mondok, hogy csúnya-csúnya dolgok mehetnek egy ilyen óriás cégnél.
jobb, ha nem is tudunk róla, mi pici hangyákok
jah, és nem lázadok.
így működik a világ.
pont. -
Integra
titán
omg, de gagyi ez a szpájderman fps look ugrabugra...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi srácok, ezeket amiket linkeltetek mind láttam már. Talán megnézem Transporter 3-at.
-
adalbert1
veterán
válasz
madgie
üzenetére
hát ez kár... Nekem a megmaradt példányok anyámnál vannak a régi szobámban, viszont a lakásom már most is úgy tele van, hogy ha nem lesz nagyobb akkor nem tudom majd hova viszem őket...
Amit sajnálok hogy a Robotzsaru anno olyan hamar megszűnt itthon (mondjuk most nézem hogy a Marvel féle Robocopból minden számot kiadtak benne) - elég hardcore olvasmány volt 8-10 évesen.
Én is kb. mindent vettem/olvastam: Fantom, Tumak, Donald Kacsa
, Garfield, Superman, Batman, Pókember, X-men, Mad, Kretén, illetve még a Pókember lapjain megjelent Köpeny és Kard, Megtorló is jó volt.orichalcos: Úszó Erőd?

iguana: na igen, valószínűleg mindenkinek van vaj a füle mögött, ez még elfogadható is lenne, a gáz az hogy akkor készítek/készíttetek egy olyan filmet ami baromi jó arcnak állít be...
-
kenwood3
addikt
Ajánljatok már az Éli könyve vagy a The road-hoz hasonló poszt apokaliptikus filmeket .
Kösz
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, úgy megnéznék ma este egy vagy két nagyon pörgős adrenalin pumpáló akciófilmet. Mit ajánlanátok?
-
adalbert1
veterán
válasz
iguana
üzenetére
A vicc hogy a fószer elég kedvező színben festette le magát, azóta állítólag egy hatalmas összeggel lehúzták az ePassporte felhasználókat, mikor a Visa megszüntette az együttműködést velük.
-
madgie
titán
válasz
adalbert1
üzenetére
Bakker, mikor mutteréktól elcuccoltam, akkor egy teljes szekrénnyi képregény landolt a kukában
Transformers, Batman, Spider Man, Superman, X-men, de még régi, fekete-fehér Fantom is volt, rengeteg. Általános suliban nyáron segítettem leveleket hordani Éccsanyámnak, így a postára visszaküldött képregényekből minden hónapban lecsorgott nekem egy-két példány. Jó lett volna megtartani őket, de tényleg rengeteg helyet foglaltak 
-
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Az király.
Emlékszem hogy sose volt annyi pénzem hogy minden engem érdeklő képregényt megvegyek (fúúú, most így végiggondolva kb. mindent megvettem volna), így haveromnál olvastam el nagy részét, de elég homályos már a story - mindjárt keresek külföldi scant (legutóbb lekaptam pár hazai megjelenés packet, de aki készítette a release-t persze a nem oda passzoló storykat nem scannelte/kivágta belőlük).Pitterix: oké, én se bőrkötésben tartom őket, de azért a régebbi cuccokat nem olvasnám mindenhol, minden körülmények között - aki meg egy ilyen régi számot olvas, nyilván többre értékeli mint egy sima újságot.
Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung kuponkunyeráló
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

várom az ötleteket
Imádom, mint a Watchment 

best ever vigjáték

meg vámpíresküvő, stb... én csak röhögni szoktam azon, hogy imdb-n mekkora a kontraszt az
wat?

Transformers, Batman, Spider Man, Superman, X-men, de még régi, fekete-fehér Fantom is volt, rengeteg. Általános suliban nyáron segítettem leveleket hordani Éccsanyámnak, így a postára visszaküldött képregényekből minden hónapban lecsorgott nekem egy-két példány. Jó lett volna megtartani őket, de tényleg rengeteg helyet foglaltak