Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismozso
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Igazából arról lenne szó, hogy nagyobb méretű fileokat szeretnék átküldeni a megbízóknak. Mivel ezek céges anyagok, nagyon nem szeretném hogy illetéktelen kezekbe kerüljenek az adatok. Eddig azt csináltam, hogy letömörítettem, és e-mailben küldtem el. Viszont mire 200 Mb-ot 4 MB-os levelekben elküldök, kinő a szakállam.Léteznek ilyen feltöltő oldalak mint pl a www.toldacuccot.hu de nekem ezzel csak az a bajom, hogy nem védi semmi a feltöltött adatokat (csak a link - vagy ez elég?). Ezért gondoltam arra, hogy talán ha feltöltöm egy ilyen oldalra, titkosítva az nekem jó megoldás lenne. Viszont olyan megoldás kell, hogy könnyen visszanyerhetőek legyenek a feltöltött adatok kezdő felhasználók számára is. Ezért volna jó valami önkicsomagoló megoldás, amihez tulajdonképpen semmi nem kell.
(ezt most csak én találtam ki, de létezhet olyan titkosítási mód, hogy amikor a kódot kéri, akkor bármit elfogad, és a megadott kód szerint visszafejti az adatokat, de nyilván valóan csak értelmetlen valami lesz csak belőle. Ezt azért gondolom, hogy jó módszer, mert ez megnövelné a visszafejtés idejét persze a jogosulatlanul próbálkozók számára)
VAGY ha valaki tud olyan megoldást, amivel ezt a problémámat meg lehetne oldani, azt szívesen veszem. (sajna FTP és saját szerver üzemeltetését nem tudom megoldani, tehát ezt ne írjátok megoldásként)
Előre is köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest