- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Vezérlőpult - rendszer - speciális fül - teljesítmény beállítások gomb - speciális fül - virtuális memória módosítás gomb - egyéni méret megjegyez, áttesz D: vagy E: vagy akármire, átrak vissza egyéni méretre, érték beállít (vagy automatikusan kezelje), FONTOS: beállítás gomb megnyom, leokéz,kilép,újraindít,örül.
-
ra^ven
senior tag
Ez zsyr progi ilyenre gondoltam köszi
Lehet teljes biztonsággal hasznalni? Úgy értem nem bugzódik be és adatvesztés miegymás?
Kicsi off megtudná vki mondani hogy ''windows pagefile meretezes és attétele masik particióra'' folyamatot hol kell csinalni? -
ra^ven
senior tag
válasz
Steelheart #25 üzenetére
koszi megprobalom
-
Steelheart
senior tag
Ez az, ami neked kell:
Hide Folders XP:
Bővebben: link
Ezzel el tudod tüntetni a mappákat (ha nem teszed őket láthatóvá a listából, még te sem férhetsz hozzá), valamint, ha meg is veszed (vagy...), akkor jelszóval is védheted őket külön, de erre azt mondtad, van progid, ezért nem érdemes a teljes verzió neked. Ez akkor tud igazán hasznos lenni, ha nem akarsz kijelentkezni a felhasználódból csak azért, hogy illetéktelen személyek ne kukucskáljanak bele a személyes cuccaidba, hanem csak néhány klikk és úgy hagyhatod a gépet.
Tudod mit? Elküldöm mailben, úgyse több egy megánál.
[Szerkesztve] -
fehrudi
csendes tag
Ez szerintem használható, bár csökkentett módban (vagy olyan esetben, mikor nem indul el a windows normálisan) látható marad a file/mappa...
Bővebben: link -
ra^ven
senior tag
Ziphez nagy, ezert nem hasznalok kódolast se.
Ha felhasznalot adok hozza azt hogy kell?
Nem szorakoztam meg ilyenekkel, egyszeruen egy uj user es ott en ugyemlexem nem lehetett nagyon jogok kozott mahinalni. -
Dilikutya
félisten
Nem éártem, mi a gáz, ha ven egy korlátozott user is. Rendszergazdaként be kell állitani, hogy az emlitett mappára kinek milyen joga legyen. Ennyi. Vezérlőpultban a Mappa beállításainál az ''egyszerű fájlmegosztás'' vagy valami iylesmit üresen kell hagyni, és akkor intézőben, commanderben a mappa tulajdonságainál megjelenik a biztonság fül.
-
Gh0sT
addikt
Elég drasztikus megoldás:
Jobb klikk a mappán, biztonság, és tiltod mindenki számára a teljes hozzáférést. Igy persze senki (még Te sem tudsz belépni). Ha bele szeretnél nézni, akkor saját tulajdonba kell venned, amit meg nem mondom, hogy hogyan kell, de a biztonság opció alatt van, csak nemtom hol.
Igy most belegondolva ez is macera, hogy minden egyes alkalommal korlátozni a jogokat, aztán meg saját tulajdonba venni. Lehet, hogy a jelszavas megoldásod lenne a legegyszerűbb. Annál viszont én késztetést éreznék arra, hogy valahogyan feltörjem. -
-
Gh0sT
addikt
-
Gh0sT
addikt
Ez a saját tulajdonba vétel szintén jó ötlet. Persze ezt is csak akkor és azzal lehet megjátszani, aki nem ért kellően az XP-hez. De szerintem egy átlag user nem fog gyankodni. Én a lentebb írt attrib-os ultragagyi megoldást alkalmazom és simán működik. Ha valamit nem akarok, hogy lássanak, akkor kap egy +h attributumot. Biztonsági szempontból persze nincs sok értelme, de legalább nem látszik, hogy ott van. Ezt még kombinálni szoktam azzal, hogy minden felhasználónál tiltom a hozzáférést, és ilyenkor már csak a saját tulajdonba vétel szokott segíteni.
-
Dilikutya
félisten
-
-
ra^ven
senior tag
Üdv, tud valaki olyan programot amivel könyvtárakat vagy fileokat lehet elrejteni vagy jelszó alá tenni?
Próbaltam egyes progikat: File protection 2000, kpk file.
Kpk file csak kodolni tud, filep -től meg meghülyült a rendszer nyitottam egy totacl commandert megfagyott/reset.
Létezik másfajta progi amivel csak eltüntetni vagy passozni lehet?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest