- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Ezek mind csupán megszokás kérdése. Érdekes, hogy az üzleti modellt látod mögötte. Én 0, az-az NULLA forint belefektetesével olyan csapatot építettem fel, ahol szerepelhet Neymar, Ronaldo, Messi, Mbappe, vagy (Arsenal szurkoló révén) Berkamp, Campell vagy Rosicky. Ez csak pár klasszis név, akiket teljesen ingyen, csupán játékkal megtudtam szerezni. Arról nem is beszélve, hogyha például kinyitsz egy ma még nem klasszis, de tehetséges játekost (Pl Saka vagy Fati), akkor bennük rejlő potenciál miatt jatékkal/edzéssel szintre fejleszthetőek, és simán belehet építeni Őket a keretbe. Igazi álom csapatot lehet létrehozni. :) Szóval nem igazán értem miről beszélsz, ha van játék ami a pénzedre játszik, az a Fifa.
Te a FIFA-t szoktad meg, Neked a FIFA lesz mindig is az etalon, mindent hozzá fogsz hasonlítani. Nekem szerencsére sikerült elrugaszkodnom a dologtól.
A játék egyébként MÉG nem free, Te valszeg a PES21 LITE verziót szedted le, ott pedig csak MyClub van, fixen 10 perces meccsekkel, és -sajnos- valóban kevés tartalommal.
Ja és még egy gondolat a lassúságra: Ha csak most kezdted, valszeg Bronz és Ezüst játékosokkal vagy tele, akik érthető módon sokkal, sokkal lassabbak, rosszabb a labdakezelésük, sokkal gyengébbek mindenben. Sztárjátékosokkal sokkal pörgősebb a dolog, de odáig el kell jutni.. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Energiaital topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest