Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddany7
csendes tag
válasz
thEndeR
üzenetére
Ugyanez. Nem vagyok jó játékos, Div 7 aljáról felmegyek Div6 határáig, majd visszaesek.
Szóval biztos van, amit nem érzek, de azért szívom be, mert béna vagyok, rosszul váltok/helyezkedem stb., de kb nálam is ez megy.(Persze van, hogy nálam is jön a makk faktor, biztos gyakrabban mint érzem, de még így is kiakasztó)
Passzom tök más irányba megy, mint mutatom, hozzá kerül, gól. 89.percben ziccerből kapufát lövök 2-2nél, ellentámadásból lefut mindenkit és gól, és hasonlók. Az ő csatára beindul védő mögé, az enyén minden instrukció és LB passz ellenére nem.. -
ddany7
csendes tag
sziasztok, adjatok tippet légyszi, mit csinálhatok rosszul.
4-3-2-1 lineuppal kezdtem játszani pár hete, elején tök jól ment, a támadók futottak üresbe, a középpályások nem kolbászoltak össze vissza. Div 8ról Div 6-ig mentem vele.
Semmit nem változtattam, és ezen a héten vissza is jutottam Div8 aljára.
A csatárok most nem futnak, a kp, védő kocog végig, valahogy sosem arra vált a játék akire akarok, a passzok össze vissza mennek, stb. 100-al kisebb retingu ellenfelek ellen is kikapok vagy vert izzadva X.
Tipp? köszi -
ddany7
csendes tag
Ma másnál is szemmel láthatóan benyomta az algoritmus a szivatást? 85+ pass játékosok nem tudnak egy 3 méteres átadást megcsinálni, ugyanazzal a taktikával semmi mozgás, elfáradnak félidőre, stb. SB és DR is. Ez szokásos?
-
ddany7
csendes tag
Sziasztok! Xboxon kezdtem el játszani, Fifával szerintem 2006-al játszottam utoljára PC-n. Konzolon meg sosem, szóval full beginner szinten vagyok.
Két gyors kérdésem lenne, amire nem tudtam még rájönni:-Mivel tudom szöktetni magamat? Nálam van a labda sprintelek vele előre, és mivel tudom magam elé megtolni?
-Támadásban van valami gomb, kombináció amit le kéne nyomjak, hogy ne ütközzenek le borzalmasan könnyen az ellenfél védői?
-Illetve valahogy általánosságban nem értem, hogy az én támadóimat gyakran könnyedén szerelik, kb. mellé lépnek és elveszik a labdát, én meg egy jól időzített tackle-el is csak hozzápiszkálni tudok, a labda marad az ellenfélnél.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest