Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
taylorp
üzenetére
44 meccset játszott eddig 53 gólt lőtt és olyan fél tucat gólpassza van. Ahol nyertem ott lőtte a gólokat rendesen, a mesterhármas lazán összejön neki. A WF szerintem annyira nem érezhető, de azért nyilván nem jobbal fogom betekerni 20-25-ről. Nem is ez a gond vele. Sőt nem is vele van a gond, hanem a játékkal. Próbálom "kiélvezni" a lapot, de egyszerűen nem lehet maximálisan mert még mindig arról szól a játék, hogy a 2-es WF-es Inaki és társai gond nélkül, mindent és mindenhonnan, míg egy legendás játékossal szenved az ember, csak mert nem egy túlhájpolt meta retek. És az EA erre épít, azokra a játékosokra akik ezt a lehetőséget lovagolják meg. Sajnos itt tartunk.
Pedig amúgy egy remek lap, ami elé kerül azt kíméletlenül bevágja, feltéve ha a szerverkapcsolat lehetővé teszi, esetleg nem jön valami tipikus EA bug és hasonlók.
Én azt mondom érdemes vele egy próbát tenni, mert tényleg nagyon különleges dolog az, hogy vele játszhatunk, de amíg az EA nem változtat a dolgokon, addig egy Rodrigohoz vagy Inakihoz nem fog felérni egy Puskás, Zidane, Henry stb. Legalábbis nem a játékon belül...
Nem tudom még mi legyen vele, nagyon elszomorít a dolog, de majd látom. Lehet eladom és majd később egy SBC során megszerzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest