Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar17
tag
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Hu, nem gondoltam volna, hogy a kisebbséget képviselem itt a fórumon, de én veled vagyok.
Szerintem sincs értelme egymás idejét húzni.. Mindenkinek sokkal gyorsabb, egyszerűbb, ha "minden meccs 1 gólig tart".( Egyenlő feltételek..) Nem is nagyon értem itt az embereket, akik szerint gyerekes, vagy hogy mi értelme kilépni?
Mégis mi lenne az értelme, az hogy haladj. Nem jobb az, ha félóra alatt megvagy? Ha már az az EA olyan amilyen, legalább egymással ne legyünk már ilyenek..Kérdem azokat akiket vért izzadnak, ha kapnak egy gólt..Nem tünt fel, hogy 10/8 ember kilép ellenetek? Valószínüleg igen, mindenki gyerek.
-
Nandinagy
addikt
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Nem azért dobták be. Hanem mert szétbaszta az alsóbb osztályokat a sok derankoló.
Az,hogy iksznél kilépsz iszonyat gyerekes viselkedés szerintem. 1-0-nál meg max akkor lépek ki ha látom, hogy tud is játszani az ellenfél. Nem az, hogy valami vak talál ellenem egy gólt aztán még lépjek ki mikor 5 perc alatt fordítok ellene. Ha már leülök játszani akkor felőlem végigmehet minden meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fotók, videók mobillal
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest