- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar17
tag
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Hu, nem gondoltam volna, hogy a kisebbséget képviselem itt a fórumon, de én veled vagyok.
Szerintem sincs értelme egymás idejét húzni.. Mindenkinek sokkal gyorsabb, egyszerűbb, ha "minden meccs 1 gólig tart".( Egyenlő feltételek..) Nem is nagyon értem itt az embereket, akik szerint gyerekes, vagy hogy mi értelme kilépni?
Mégis mi lenne az értelme, az hogy haladj. Nem jobb az, ha félóra alatt megvagy? Ha már az az EA olyan amilyen, legalább egymással ne legyünk már ilyenek..Kérdem azokat akiket vért izzadnak, ha kapnak egy gólt..Nem tünt fel, hogy 10/8 ember kilép ellenetek? Valószínüleg igen, mindenki gyerek.
-
Nandinagy
addikt
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Nem azért dobták be. Hanem mert szétbaszta az alsóbb osztályokat a sok derankoló.
Az,hogy iksznél kilépsz iszonyat gyerekes viselkedés szerintem. 1-0-nál meg max akkor lépek ki ha látom, hogy tud is játszani az ellenfél. Nem az, hogy valami vak talál ellenem egy gólt aztán még lépjek ki mikor 5 perc alatt fordítok ellene. Ha már leülök játszani akkor felőlem végigmehet minden meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- BestBuy topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest