- Android szakmai topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ha már profikat hozol fel akkor melyik csinál messze a védőtől cseleket?
Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak
Most komolyan képes vagy profi meccseket példának hozni?
Mert azokat a mechanikákat a legkönnyebb megtanulni. Alsóbb divekben azt fogják használni az emberek mert nem kell hozzá különösebb tudás. Ez ugyanaz mint a press after poss. használata. Bekapcsolod aztán megoldja helyetted a védekezés egy részét.
Néztem profi pes meccseket de valami hihetetlen unalmasak. A fifa sem egy egetrengető szórakozás mostanában de még az is izgalmasabb ennél. Azon kivül, hogy beadás meg háromszögezésből lőttek gólt skillnek még csak szikráját sem láttam a játékukban pedig ők profik.Tudom, hogy realisztikusabb a pes mint a fifa. De nekem az alapvető gameplayyel nincs bajom fifában. A kamu dolgokkal van.
A pes már annyira realisztikus próbál lenni, hogy izgalmasabb leülnöm meccset nézni mint azon játszani. -
TrueGooner
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ebben van igazság, a tartalmi része nagyon kevés. Bízom benne, hogy a teljesen, nulláról újra írt PES22 befoltozza ezeket a problémákat.
A "visszarántódik" jelenség alatt nem tudom mit értesz, de ha a védő rá van tapadva a támadóra, és 2x megnyomod a szerelést, akkor a védő fogja, és lerántja a támadót. Magyarán manuálisan végezhető taktikai-fault. Nem ezt láthattad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még nem láttam egyet sem. Egyébként akárhányszor hoztam neked példának profikat te mindig leszóltál, hogy ne velük példálozzak