Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Korábbi években én is beleraktam ennyit az aktuális fifába, sose volt értelmes nyitásom max ilyen 40k-t érő játékos. Már 2 éve nem veszem meg. Örülök, hogy idén is kihagytam, mert még mindig borzalom ez a ping-pong játékmenet.
Arra jó volt, ez a nyitás, hogy volt egy jó délelőttöm. De fillért nem ér ez a játék, így gamepass-ban okés, "ingyeng volt".
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez azért van, mert nem öltél bele elég munkát, energiát. Vagy csak nem hittél benne eléggé. Vagy a gyíkemberek

pethYeti-nek gratulálok, de ez is leírja miért nem érdemes küzdeni, coinokat kajtatni. Persze megértem hogy fel kell zárkóztatni az új accountokat, de ez továbbra is egy kicseszett igazságtalan játék marad.
Ebédidőben csinálok pár playerpicket, még van egy rakat játékosom. Hátha. Csak ne Casemiro-t! Pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest