- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Korábbi években én is beleraktam ennyit az aktuális fifába, sose volt értelmes nyitásom max ilyen 40k-t érő játékos. Már 2 éve nem veszem meg. Örülök, hogy idén is kihagytam, mert még mindig borzalom ez a ping-pong játékmenet.
Arra jó volt, ez a nyitás, hogy volt egy jó délelőttöm. De fillért nem ér ez a játék, így gamepass-ban okés, "ingyeng volt".
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez azért van, mert nem öltél bele elég munkát, energiát. Vagy csak nem hittél benne eléggé. Vagy a gyíkemberek

pethYeti-nek gratulálok, de ez is leírja miért nem érdemes küzdeni, coinokat kajtatni. Persze megértem hogy fel kell zárkóztatni az új accountokat, de ez továbbra is egy kicseszett igazságtalan játék marad.
Ebédidőben csinálok pár playerpicket, még van egy rakat játékosom. Hátha. Csak ne Casemiro-t! Pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Tesla topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűnyíró topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest