Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
A pre-order packokat én az EA Play Pro miatti Ultimate edition miatt kaptam, az hetente ad 2 darab Rare Gold Packet, abból már 2*2 megjött. Az OTW játékost azt hiszem 9-én kapom, de annyira nem hat meg mert novembertől váltok Xboxra. Majd ott nyitok Puskást (se, max a román verziót)
.Klostermann amúgy is full chemen van már, de igaz, hogy Carlos az egyetlen aki 7 individual chemes...sweeper keeperrel akarom bossolni a saját 16-osomat, ahhoz meg Ter Stegen 39 accelerationje nevetséges, még boostolva is. Plusz Kariussal ha odadobom az ellenfél csatárának, csak nevetek rajta, hogy mennyire realisztikus lett a game, míg egy 88-as kapussal csak ragelnék
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmvilág
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gondolom holnap ha belépsz megkapod az első adagot attól függően, hogy melyik verziót vetted meg.
.
.
napi 3-4 win megvan, nem?