Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
grat, nem tudom hogy csináltad
nálam csütörtök óta játszhatatlan a játék (szintén pc), gyakorlatilag minden meccsen váltja egymást a speedup lag és a másodperces delay, szerelni nem lehet, mintha az ellenfél körül lenne egy aura... csütörtökön még azt hittem hogy rivalsben a div1-es ellenfelek játszanak le pályáról, de aztán a legügyetlenebb playereket is vért hugyozva tudtam csak verni WL-ben... mindenesetre arra jó volt az a pár WL meccs, hogy eldöntsem, nem veszem meg a 22-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nálam csütörtök óta játszhatatlan a játék (szintén pc), gyakorlatilag minden meccsen váltja egymást a speedup lag és a másodperces delay, szerelni nem lehet, mintha az ellenfél körül lenne egy aura... csütörtökön még azt hittem hogy rivalsben a div1-es ellenfelek játszanak le pályáról, de aztán a legügyetlenebb playereket is vért hugyozva tudtam csak verni WL-ben... mindenesetre arra jó volt az a pár WL meccs, hogy eldöntsem, nem veszem meg a 22-t